Cum răspunde Andreea Bostănică comentariilor răutăcioase din mediul online: „Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni. Oamenii mă urăsc fără niciun motiv. Ce viață tristă aveți”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bostănică le-a răspuns celor care o critică în mediul online. Tânăra de 19 ani a ajuns din nou în centru atenției după ce s-a afișat cu cadouri de lux și înconjurată de munți de flori. Într-o postare recentă, „Regina TikTok-ului' le-a dat replica internauților care îi invidiază stilul de viață și statutul financiar, susținând că alții muncesc luni de zile pentru banii pe care ea îi face în 15 minute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși are o vârstă fragedă, Andreea Bostănică este proprietara mai multor apartamente și conduce un bolid de lux. Ea s-a aflat recent într-o vacanță în Dubai de unde a postat camere de hotel pline cu sute de trandafiri și alte cadouri de lux, fără a preciza cine i le-a dăruit. Unii dintre fanii ei au presupus că are un iubit foarte generos, în timp ce alții au fost convinși că și le-a trimis singură pentru a crea conținut.

an122an122

Citește și: Andreea Bostănică s-a afișat cu un ceas Rolex de peste 10 mii de euro și cu brățări cu diamante. Fanii cred că are un iubit misterios: „Un habibi i le-a cumpărat”

Citește și: Cum arată apartamentul Andreei Bostănică din Pipera, în valoare de peste 250.000 de euro: „Toți banii pe care îi fac de la 12 ani îi investesc în imobiliare' / Are 4 apartamente în Chișinău și 3 în București

Citește și: 'N-am sărbătorit absolut nimic. Am avut multă treabă, că noi tundeam oile…' Ce a povestit Mama Geta despre întoarcerea lui Iancu Sterp din Republica Dominicană și când va da o petrecere în cinstea lui / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani cheltuie Brigitte Pastramă cu școala fiicei sale, Sara, în Dubai: „Este aceeași sumă pe care o plăteam în România, în București”

Cum răspunde Andreea Bostănică comentariilor răutăcioase din online

Ultimele postări ale Andreei Bostănică, care s-a afișat cu un ceas Rolex de peste 10.000 de euro și cu brățări cu diamante, au stârnit controverse în mediul online. „Regina Tiktok-ului' le-a răspuns celor care au criticat-o și i-au lăsat comentarii răutăcioase. Tânăra crede că în spatele acestora se ascunde invidie și frustrare, menționând că alții muncesc luni de zile pentru banii pe care ea îi câștigă în câteva minute.

„Ce să zic dragilor, voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt, cred că mai mult. Ce să faci, asta e viața. Eu vă iubesc. Dați hate în comentarii. Este foarte amuzant pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei, mă simt rău și asta este amuzant. Voi invidioșilor, mi-e milă de voi sincer, mi-e milă de voi, să vă ajute Dumnezeu. Îmi dau seama ce viață tristă aveți, voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu în 20 de minute, cât nu faceți voi în trei luni de muncă', a spus tânăra pe TikTok.

Andreea Bostănică, controverse după notele de la Bacalaureat

Andreea Bostănică a stârnit alte controverse, anul trecut, când a susținut examenul de Bacalaureat. Tânăra nu a obținut note mari, însă e mulțumită că, deși are o vârstă fragedă, duce un stil de viață la care alții doar visează.

„Pe mine faptul că nu aș fi dat bac-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să-mi permit orice vacanță, să-mi permit orice haine, să-mi permit să-mi cumpăr orice pantofi sau mașina visurilor mele, brățări, ceasuri… Nu mă încurca deloc. Vă spun cu mâna pe inimă, pe mine, faptul că nu am luat 9 și 10 la bac nu m-au încurcat să-mi procur recent trei apartamente în Chișinău și un penthouse', a declarat influencerița pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton