Cum a reacționat fiica lui Sore când artista i-a spus că se desparte de tatăl ei: „A înțeles că va avea două case, i-am explicat că…”. Cântăreața își mai dorește un copil, după ce și-a făcut iubit

.

Sore a dezvăluit abia acum, după doi ani de la anunțul separării de Mircea Julean, cum i-a spus fiicei lor, Erin, despre despărțirea dintre artistă și tatăl micuței. Se pare că atât cântăreața, cât și fostul ei partener, au știut să gestioneze foarte bine situația, pentru ca fetița să nu aibă de suferit. Acum, după ce și-a făcut un nou iubit, solista își mai dorește un copil, în viitor, și s-ar vedea tot mamă de fată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


În 2022, Sore lua pe toată lumea prin surprindere, anunțând despărțirea de Mircea Julean, tatăl fiicei sale. Aceștia au ajuns la separare după opt ani de relație, deși mulți dintre fanii lor îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe nume Erin, în vârstă de 7 ani și se pare că, în mod surprinzător, micuța nu a fost afectată de despărțirea lor, pentru că cei doi adulți au știut cum să-i explice întreaga situație.


Citește și: Sore, mărturisire neașteptată după ce a confirmat că are o nouă relație: „Atunci când iubești, poți orice. Drama și toxicitatea nu sunt lucruri pe care să ni le dorim'

Citește și: „Noi am fost crescuți de generații de femei care au înțeles că sacrificul este dovada supremă de iubire. Eu nu sunt de acord cu asta'. Sore refuză să se mai sacrifice pentru o relație care nu merge


Citește și: Jorge, afirmații neașteptate despre concurenții Survivor All Stars: „Există oameni manipulatori în competiție și foarte strategi, dar și mulți care, fără să își dea seama, sunt manipulați’. Cât s-a îngrășat după ce s-a întors acasă / EXCLUSIV

Citește și: Vloggerița Mimi, victima bullying-ului, la școală. Susține că au agresat-o doi profesori: „M-a terorizat toți acei patru ani. Mă făcea să mă simt redusă mintal'


Cum a reacționat fiica lui Sore când artista i-a spus că se desparte de tatăl ei

Recent, Sore a fost invitată în cadrul podcastului „Te ascult’ al Ilincăi Vandici. În emisiunea online, cântăreața a vorbit deschis despre momentul despărțirii de Mircea Julean, tatăl fiicei sale, mai exact despre cum a primit fetița lor, Erin, vestea. Potrivit spuselor cântăreței, micuța nu a fost șocată de separarea părinților ei, pentru că a înțeles că se poate baza întotdeauna atât pe mama, cât și pe tata.


„Tocmai pentru că de mica i-am explicat de unde vin reacțiile, din ce emoții și să reușim să le descifrăm, pentru Erin cred eu că a fost o tranziție normală. Nu am avut niciodată discuția aia în care să stăm la masă că avem ceva să îi spunem, moment care creează o traumă, ci pur și simplu comportamentul dintre noi era unul prietenos, iar ea a înțeles simplu că va avea două case.

Nu a părut în niciun moment să sufere, ci pur și simplu i-am explicat că nimic în lumea asta nu este veșnic. Așa cum o floare este plantată și crește dacă o uzi, dacă îi oferi ceea ce are nevoie, există posibilitatea, chiar și cu toate aceste lucruri, solul să fie prost și să moară floarea. Nu a plâns, nu a suferit, nu a avut momente vulnerabile în care să întrebe de ce.


A ajutat și faptul că sunt foarte multe exemple în jurul nostru de situații similare. Ce cred eu că este cel mai important este că eu nu m-am sfiit să îi spun că fiecare om are dreptul să fie fericit de câte ori simte nevoia să o ia de la capăt. I-am explicat din secunda 1 că a iubi un copil este total diferit de a iubi un om adult, că iubirea pe care eu o simt pentru ea nu are cum să se schimbe, indiferent ce se schimbă în decorul vieții noastre’, a povestit Sore în podcast.


Cântăreața își mai dorește un copil, după ce și-a făcut iubit

În prezent, Sore și-a găsit fericirea în brațele noului ei iubit. Cântăreața a mărturisit că și fiica ei, Erin, e încântată de noua ei relație și că, în viitor, și-ar dori o surioară.

„M-aș vedea mamă de două fetițe, iar Erin este un material de soră mai mare foarte bun. Dar mi-a pus o condiție, mi-a zis: Mama, trebuie să fie fată’, i-a mai povestit Sore Ilincăi Vandici.

Sursă foto: Instagram, Captură video