Cum a reacționat fiul Addei când a citit comentariile jignitoare primite de artistă: „Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care…”

.

Pe rețelele de socializare, Adda este urmărită de o comunitate impresionată de oameni, iar ca majoritatea persoanelor publice, are parte de susținere și critici. În ultima vreme, tot mai multe comentarii i-au vizat silueta și a fost numită „umflată', „obeză' sau „grasă'. Iată cum a reacționat fiul Addei când a citit comentariile jignitoare primite de mama sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


De aproximativ trei ani, Adda este diagnosticată cu boala Lyme și a urmat tratamente agresive pentru a se vindeca. Artista s-a retras din viața publică și a făcut schimbări majore în stilul de viață, astfel că urmează un regim alimentar restrictiv. Adda a renunțat la gluten, lactate și zahăr, după cum i-au recomandat medicii, însă tratamentul a avut efecte negative asupra metabolismului ei. În mediul online, cântăreața a primit comentarii jignitoare referitoare la aspectul fizic, iar fiul ei, Alexandru, a citit o parte dintre acestea.


Citește și: Cum se simte ADDA după un an de tratament pentru boala Lyme: „Îl rugam pe soțul meu să mă învelească, nu-mi putea mișca mâinile deloc. Am luat 31 de pastile pe zi, 4650 în total'

Citește și: „Am urât fiecare zi, mă simțeam îngrozitor, făceam atacuri de panică'. Ce a pățit Adda când a participat la Asia Express, alături de soțul ei


Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată pentru a treia oară. Cine a dat de gol sexul bebelușului: „Bine ai venit…'

Citește și: Anamaria Prodan a fost desemnată Femeia anului 2023. Impresara, o nouă aluzie către Reghe: „Eu și copiii mei suntem acolo sus, nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci’ / EXCLUSIV

Cum a reacționat fiul Addei când a citit comentariile jignitoare primite de artistă

Alexandru, fiul Addei de 7 ani, a citit o parte dintre comentariile jignitoare primite de mama lui în mediul online. Multe dintre acestea au făcut referire la silueta artistei, fiind numită „vacă’, „obeză’ sau „grasă’. Adda s-a arătat consternată de faptul că majoritatea insultelor vin de la femei, iar fiul ei nu și-a putut explica comportamentul agresiv al internauților.


„Așa arată o femeie „obeză’ disciplinată care nu pune gura pe gluten, lactate și zahăr. Pe zahăr extrem de rar. De ce să mint?!

I-am spus că o să vină o vreme când o să vadă și el toate comentariile frumoase. Dar și comentariile în care oamenii îi jignesc mama. Și mi-a spus: „Dar de ce sunt oamenii așa răi? Că tu nu ești așa cum spun ei!’. Nah, explică-i copilului că indiferent de ce ai face, nu va fi suficient. Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care realitatea e mereu denaturată. De social media, de televiziune și de anumiți terți, care sanchi pot influența opinia celor care nu pot avea opinie proprie’, a scris Adda pe rețelele de socializare.


„M-am gândit că pot să mor, nu a fost deloc bine’

Adda a recunoscut că boala Lyme i-a schimbat radical viața, însă fiul ei i-a dat putere și a ambiționat-o să se vindece. Artista a recunoscut că este germofobă, motiv pentru care este extrem de precaută când vine vorba de Alexandru și obiectele cu care intră în contact.


„Au fost multe, dar cel mai rău a fost când a trebuit să accept boala Lyme, aia m-a dărâmat. M-am gândit că pot să mor, nu a fost deloc bine. Când te gândești că poți muri oricum, te iau toate fricile. Nici acum nu sunt sigură că nu am luat-o razna cu capul, poate am luat-o și nu îmi dau seama. Atunci m-am rugat foarte mult, m-am dus în zona spirituală. M-au motivat familia și copilul, iar eu sunt rezistentă și puternică. Și acum am momente când mi-e foarte frică, dar trebuie să-mi păstrez calmul cumva’, a mai spus Adda, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Facebook