Cum a reacționat Monica Tatoiu când fiul ei i-a spus că nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate, singura mea greșeală pe care nu știu să o repar...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a reacționat Monica Tatoiu când fiul ei i-a spus că nu crede în Dumnezeu. Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară. În plan personal, este căsătorită cu Victor Tatoiu, iar cei doi au împreună un fiu. Deși medicii i-au spus că nu va putea deveni mamă niciodată, Monica Tatoiu a adus pe lume un băiat în 1994, suținând că miracolul s-a produs ca urmare a „rugăciunilor' ei. Iată ce promisiune și-a făcut femeia de afaceri atunci când l-a adus pe lume pe singurul ei copil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Monica Tatoiu când fiul ei i-a spus că nu crede în Dumnezeu. Monica și Victor Tatoiu sunt căsătoriți de peste patru decenii și au împreună un singur copil, Victor, în vărstă de 28 de ani. În mai multe rânduri, femeia de afaceri a povestit că venirea pe lume a fiului ei a fost un miracol, căci aceasta se confrunta cu probleme cu infertilitatea. La naștere, Victor Tatoiu jr. a avut un plămân nefuncțional, iar șansele de supraviețuire erau reduse, după cum a povestit chiar Monica Tatoiu.

mon-11mon-11

Recent, femeia de afaceri a făcut noi confesiuni despre momentul când l-a adus pe lume pe fiul ei. Monuca Tatoiu a făcut un „legământ' cu Dumnezeu în acele clipe și a început să privească viață dintr-o altă perspectivă. În urmă cu doi ani, aceasta a avut un șoc, căci Victor Tatoiu jr. i-a confesat că nu crede în Dumnezeu.

Citește și: Ce soluție propune Monica Tatoiu în scandalul legat de salariile profesorilor: „Urgent organizarea unui examen național pe care să îl dea profesorii în paralel cu elevii”

Citește și: Monica Tatoiu, picanterii din viața intimă: „După 60 de ani începe pofta. Eu am avut-o mereu, sunt creativă”

Citește și: WhatsApp lansează funcția de editare a mesajele trimise. Iată în cât timp poți face modificări asupra textului

Citește și: Theo Rose, veste neașteptată din partea medicilor, înainte de a naște. Ce complicații au apărut: „Copilul are cordonul în jurul gâtului. Trebuie să iau în calcul și…'

Cum a reacționat Monica Tatoiu când fiul ei i-a spus că nu crede în Dumnezeu

În 1994, Monica Tatoiu l-a adus pe lume pe fiul ei, Victor Tatoiu jr., deși fusese avertizată de medici că nu va putea rămâne însărcinată. Văzând că băiatul ei s-a născut cu probleme de sănătate, femeia de afaceri a făcut un „legământ' cu Dumnezeu și a decis să-și trăiască viața diferit, după cum a relatat ea însăși.

„Am o mare problemă cu fiul meu, pentru că l-am dus în biserică de când era… câteva luni avea, la toate Învierile. De doi ani de zile eu merg și la biserică catolică de Crăciun. El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii. M-am rugat în 92: Doamne, ajută-mă să las ceva în urma mea! Când am închis ușa și m-am dus la Sfântul Iosif la slujbă în noaptea de Crăciun, am avut senzația de gol în spatele meu. M-am rugat și am rămas gravidă în 93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate.

În 94 s-a născut Victoraș. S-a născut înainte devreme din tâmpenia mea. M-am rugat în noaptea aia la Dumnezeu. Doctorii mi-au zis ‘mai faceți altul, eu știam că nu se mai poate. Și atunci am făcut eu un legământ cu Dumnezeu, să renunț la niște lucruri și să-mi dedic viața lui Dumnezeu și oamenilor din jurul meu, să fac bine. A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică', a povestit Monica Tatoiu pentru Ego.ro.

„La un moment dat în viața mea, am făcut niște prostii și plătesc'

În urmă cu doi ani, fiul Monicăi Tatoiu i-a spus că nu crede în Dumnezeu. În acel moment, femeia de afaceri a suferit un șoc și regretă că nu îi poate schimba convingerile lui Victor Tatou jr., pe care l-a descris ca fiind cinic din fire.

„Acum doi ani „nu pot să cred într-un om cu barbă, dă-mi ceva palpabil'. I-am explicat, Dumnezeu este iubire, este energie, atâta timp cât îl simți… nu e un om cu barbă. Zice ‘nu cred decât în știință. Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar. Se spune așa: rugăciunile părinților sunt temelia caselor copiilor. Și atunci eu înseamnă că la un moment dat în viața mea am făcut niște prostii și plătesc', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton