Cum a reacționat Oana Moșneagu, după ce Vlad Gherman i-a spus că-și dorește 2 copii în următorii patru ani: „Stai să vină primul, să vedem cum e, cât de obosiți suntem...”

 Ifrim Georgiana
.

La începutul lui iunie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios și au avut o nuntă de poveste. Acum plănuiesc să-și întemeieze o familie, iar actorul e decis să aibă doi copii până la vârsta de 36 de ani, astfel că le rămân la dispoziție aproximativ 4 ani. Soția acestuia spune că termenul este „rezonabil' și în concordanță cu ceea ce își dorește ea.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Pe 6 aprilie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă. Două luni mai târziu, la începutul verii, cei doi și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu și au avut o nuntă desprinsă din poveste. Pentru că sunt implicați în diferite proiecte, luna de miere au planificat-o abia în iarnă, când li se eliberează programul.

oan14oan14

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au reunit familiile pe litoral. Cum se înțeleg părinții celor doi: „Am sărbătorit-o pe mama”

Citește și: Ramona Gabor a spus adevărul despre relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: „Monica îl ajută cum poate și a educat-o și pe fiica ei să fie la fel, ținând cont de cum s-au terminat lucrurile” / După divorț, Irinel i-a luat Monicăi și copilul și cadourile

Citește și: Cristina Cioran s-a temut pentru viața ei și a fetiței, în relația cu Alex Dobrescu: „Dacă era copilul acasă, am încercat să aplanez conflictele ori să plec cu el repede”

Cum a reacționat Oana Moșneagu, după ce Vlad Gherman i-a spus că-și dorește 2 copii în următorii patru ani

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au divulgat câteva dintre planurile lor de viitor. Actorul spune că își dorește să aibă doi copii până la vârsta de 36 de ani, adică în următorii 4 ani.

„Eu oricum i-am spus Oanei că până la 36 de ani vreau să am 2 copii. Am 32 aproape, practic în 4 ani ar trebui să fie 2', a spus actorul pentru ciao.ro.

Soția acestuia afirmă că termenul este „rezonabil', dar e conștientă că planurile pot avea de suferit pe parcurs: „Termen rezonabil, da, să vedem cum merge linia de producție, știi vorba aia, adică ușor, ușor, dacă ne descurcăm', a fost replica ei. Și a adăugat: „Da, doi dintr-o lovitură să umblu pe aici…Da, și eu mi-aș dori, nu e departe de ce-mi doresc eu ceea ce spune el și evident că nu vreau să fac (n.r. copii)  la 50 de ani, dar vedem. Stai să vină primul, să vedem cum e, câtă viață mai avem, cât de obosiți suntem, ușor așa, cătinel, totuși'.

„Ne luăm puțin timp pentru noi'

Până să-și întemeieze o familie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au în plan să-și dedice timp pentru ei.

„Nu ne grăbim, mai ales că abia am terminat cu nunta și ne dorim clar, în primul rând, să ne relaxăm un pic, pentru că am fost foarte stresați în perioada asta.  Noi încă nu am realizat că nunta s-a terminat', a spus Vlad Gherman.

„Cumva încă suntem sub energia aia și sub agitația aia în care am intrat înainte de nuntă și în timpul pregătirilor. Dar foarte pe scurt răspunsul cam ăsta e: ne luăm puțin timp pentru noi, cel puțin anul ăsta, pentru că am avut o perioadă foarte agitată, foarte plină și înainte să ne asumăm răspunderea și responsabilitatea psihologic, psihic a unui alt suflet, vrem să ne mai bucurăm puțin de libertatea asta pe care o presupune relația noastră acum', a completat soția actorului.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton