Cum reacționează Bubu Cernea la scenele de sărut în care joacă soția lui, Elena Mogîldea: „Doar atât?”

 Ifrim Georgiana
.

La începutul lunii iunie, Bubu Cernea și soția lui, Elena Mogîldea, au împlint un an de căsnicie. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 6 ani și susțin că sunt pregătiți să îmbrățișeze rolul de părinți. De curând, actrița a făcut câteva declarații neașteptate despre căsnicia cu fiul Crinei Mardare, susținând că gelozia nu este un sentiment care să-i caracterizeze. De astfel, Elena Mogâldea a povestit cum a reacționat Bucu Cernea când a văzut-o într-o scenă de sărut, în cadrul serialului „Lia, soția soțului meu'. Iată dezvăluirile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, pe 9 iunie 2022, Bubu Cernea și Elena Mogîldea au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Artistul și tânăra actriță formează un cuplu de aproximativ 6 ani, însă au fost de la început discreți cu privire la viața privată. Cu ocazia aniversării căsătoriei, cei doi soți au vorbit despre mariajul lor și au declarat că-și doresc să-și întemeieze o familie. Actrița din Republica Moldova susține că gelozia nu le-a caracterizat niciodată relația, deși, prin prisma meseriei de actriță, este implicată în scene de sărut cu alți bărbați.

cer9cer9

Citește și: Soția lui Bubu Cernea, declarații surprinzătoare despre copil: „Clar o să se întâmple'. Au împlinit un an de căsnicie

Citește și: Bubu Cernea, mesaj emoționant de ziua soției. Elena Mogîldea a împlinit 31 de ani: „Ești aleasa mea pentru totdeauna”

Citește și: Andreea Marin, după ce un fan i-a spus că „banii și pilele' au ajutat-o pe fiica ei să obțină bursa în SUA: „Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci…'

Citește și: Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Cum reacționează Bubu Cernea la scenele de sărut în care joacă soția lui, Elena Mogîldea

Recent, Elena Mogîldea a făcut noi declarații despre căsnicia cu Bubu Cernea, susținând că gelozia nu le-a afectat niciodată viața de cuplu. În schimb, distanța impusă de cariera artistului a reprezentat un impediment pentru ei.

„Nu prea avem chestii de gelozie, pe mine mă mai apucă nebunia câteodată, dar distanța… el având multe concerte, era mult timp plecat. Chiar o dată a plecat o lună, a avut turneu în State și a fost atunci mai greuț, dar am depășit. Înțeleg care e treaba, știu în ce m-am băgat', a spus actrița, potrivit playtech.ro.

Despre scenele de sărut, Elena Mogîldea a adăugat: „Se și uită și chiar dacă scapă un episod, ne uităm pe Antena Play și așteaptă mai ales secvențele de sărut. De exemplu, a fost o situație când am avut o secvență de genul și a stat, a stat și zice: 'Hm, doar atât?' (râde) Se uită, mă ajută că îmi dă și sfaturi, mă și laudă, că fiecare avem nevoie și de critică și de laudă'.

Cum percepe Bubu Cernea schimbarea de look a soției sale

Pentru filmările serialului „Lia, soția soțului meu', Elena Mogîldea a trecut printr-o schimbare radicală de look, devenind roșcată. Se pare că Bubu Cernea a ajutat-o să aleagă nuanța părului și a rămas plăcut impresionat de rezultatul final.

„După ce am terminat serialul 'Adela' și se discuta că va trebui să-mi schimb look-ul, erau două variante: era un șaten cu șuvițe sau roșcat. L-am întrebat și pe el ce ar prefera, evident, și mi-a zis că roșcat și producătorii au ales roșcatul și nu a fost greu.

A fost mai greu pentru vecinele de la bloc, mi-a și zis cineva: 'Hm, îți stătea mai bine blondă!', a adăugat ea.

„Îi place foarte mult ceea ce gătesc'

Elena Mogîldea recunoaște că gătește destul de des, iar preparatele pe care le face sunt foarte apreciate de soțul ei, Bubu Cernea.

„Silueta mi-o mențin datorită genei bune pe care o am, dar asta nu înseamnă că nu fac sport și nu am totuși grijă la ce mănânc. Gătesc, îi place foarte mult ceea ce gătesc, îi place borșul roșu, pârjoalele cum se spun la noi, adică chifteluțele, cartofi prăjiți cu brânză, evident. Cam toate mâncărurile pe care le fac îi plac', a încheiat actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton