Cum reacționează soția lui Denis Hanganu la scenele romantice dintre el și Theo Rose din Clanul: „Când filmăm, totul e mai mult…”. Detalii de culise despre ultimul sezon al serialului / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Pe lângă micul ecran, pe Denis Hanganu îl găsiți în numărul de martie al Revistei VIVA! În paginile publicației, îndrăgitul actor ne-a vorbit, printre altele, și despre ultimul sezon al serialului „Clanul', de la PRO TV, ce se filmează acum. Artistul și Theo Rose formează un cuplu în peliculă, astfel că scenele romantice dintre ei, în care se sărută, sunt dese. Iată cum reacționează Raluca, soția acestuia, la aceste cadre, dar și ce detalii de culise ne-a dat actorul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Denis, de când ne-am întâlnit ultima oară în VIVA!, în viața ta s-au petrecut multe lucruri bune. În 2024 cum e? Ai început anul cu dreptul?

În 2024, am început anul cu mult entuziasm și determinare să îmi ating obiectivele. Acum repet simultan la trei spectacole de teatru – toate astea în paralel cu filmările pentru sezonul IV al serialului „Clanul. Îmi doresc ca așa să fie tot restul anului.

denis-hanganu-1-2denis-hanganu-1-2

Citește și: Denis Hanganu și-a cerut soția în căsătorie în munții Alpi. Cum a fost la nunta lor: „Asemeni unui basm, un vis devenit realitate. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu au mers Denis Hanganu și soția lui în luna de miere și ce spune actorul despre ultimul sezon al serialului Clanul: „Vor fi multe lacrimi, atât în echipă, cât și în rândul fanilor' / EXCLUSIV

Citește și: Alice Peneacă și Dragoș Caliminte și-au botezat fetița în secret. Ce spune vedeta despre depresia postanatală: „Sunt niște schimbări foarte mari”

Citește și: De ce și-a scos Adelina Pestrițu implanturile mamare: „Au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam. M-am pregătit un an de zile'

Cum reacționează soția lui Denis Hanganu la scenele romantice dintre el și Theo Rose din Clanul

Se spune că nimic nu e întâmplător și, cu toate că n-am intenționat asta, interviul nostru are loc cu puțin înainte de începerea ultimului sezon din „Clanul. Ce sentimente te încearcă acum, când toată aventura asta frumoasă se apropie de final?

Recunosc că apropierea de final a serialului mă umple de emoții contradictorii. Pe de o parte, sunt mândru de tot ce am realizat alături de întreaga echipă, iar pe de altă parte, simt un strop de melancolie fiindcă această aventură ajunge în ultima sa etapă.

Cât de greu îți e să te desparți de Tudor Achim și ce a fost cel mai dificil în a-i da viață și a face din el un personaj credibil?

Încă nu am încheiat asocierea cu personajul, dat fiind faptul că mai sunt multe luni de filmare plus toată perioada difuzării pe TV, însă cu siguranță a fost o provocare cu un rezultat foarte satisfăcător.

Oamenii au fost și sunt foarte apropiați de povestea protagonistului „Tudor Achim, așa că nu pot decât să trag concluzia că am făcut o treabă bună având în vedere că am ajuns până aici cu atât de mult succes la public. Cel mai dificil aspect a fost să aduc un echilibru între aspectele pozitive și negative ale personajului, pentru că de multe ori limita e foarte fină, însă asta m-a ajutat în același timp să cresc și să explorez noi dimensiuni în ceea ce privește valențele pe care le pot acoperi ca actor.

Denis Hanganu, detalii de culise despre serialul Clanul

Așa, pe scurt, care au fost cele mai frumoase, dar și cele mai grele momente de la filmări? Cu siguranță, până la final ai adunat multe amintiri memorabile, mai mult sau puțin amuzante, ai legat multe prietenii…

Oo, multe. Foarte multe. Ca să fiu sincer, momentul cel mai frumos a fost, de fapt, atunci când am primit vestea că am luat castingul. Venea și într-o perioadă în care eu voiam să renunț la meseria asta, așadar e cu atât mai special. Altfel, sunt o groază de amintiri minunate și momente inedite, însă cel mai important lucru e că mereu am simțit că fac parte dintr-o echipă unită și pasionată, formată din cei mai buni profesioniști în domeniu. Am muncit, am construit, am râs și ne-am bucurat cu toții. Împreună. M-am simțit respectat, iar asta contează enorm pentru un actor.

Tu ești un actor cu state vechi deja, însă rolul de protagonist din „Clanul ți-a sporit vizibilitatea pe plan național și ți-a adus un boom de faimă. Cum gestionezi tu toată povestea asta cu celebritatea? Te opresc oamenii pe stradă să le dai autografe, te strigă Tudor sau Achime?

Nu consider că sunt celebru, ci mai degrabă socotesc că sunt un actor apreciat de oameni pentru rolurile pe care le face, cu atât mai mult acum, pentru cel din „Clanul, având în vedere vizibilitatea de care dispun la nivel național. Altfel, eu mereu am gestionat „celebritatea cu umor și multă modestie, pentru că e o chestiune cu caracter efemer. Da, oamenii mă recunosc pe stradă și îmi cer autografe, însă eu tratez asta cu foarte mult calm. Nu mă ambalez, nu mă schimb, nu mi se urcă la cap.

„Sunt recunoscător pentru parcursul meu'

Ai un asemenea background profesional, încât e greu de crezut că încă n-ai împlinit 30 de ani. Mai e ceva până în iunie, dar, făcând un bilanț, ești mulțumit de parcursul tău în viață până acum? Ți-ai propus să faci ceva și nu ai reușit? Cât de greu a fost să ajungi până aici?

Da, sunt recunoscător pentru parcursul meu de până acum și mă simt împlinit. În egală măsură trebuie neapărat să precizez că rezultatele au fost direct proporționale cu munca. Pentru fiecare rol, proiect sau șansă, mi-am pus sufletul pe tavă și mi-am dat toată silința să nu dezamăgesc niciodată.

Rolul ăsta de băiat bun, de căutător al dreptății s-a lipit ca tine ca marca de scrisoare, dar aș vrea să știu cum ești tu, de fapt, în spatele perfecțiunii pe care o vedem la TV și în social media. Care crezi că sunt cele mai mari defecte ale tale?

Până acum am încercat să iau decizii înțelepte, așa că cel mai probabil am atras și un stil de viață care pare fără cusur. Nu știu cât e perfecțiune. Tocmai, eu mereu am vrut să le arăt oamenilor o imagine cât mai onestă în ceea ce mă privește. E valabil și pentru rețelele de socializare. Da, n-am să fiu niciodată printre cei care postează orice doar de dragul de a posta sau de a fi în centrul atenției. La finalul zilei, eu sunt actor, am anumite studii pentru asta, o anumită cultură și mult respect pentru această profesie.

Nu pot să fac orice-oricum doar de dragul „urmăritorilor virtuali sau al unor „trenduri. În general, caut valoarea și știu să o reperez, ceea ce mă face mult mai selectiv. E opțiunea mea. La fel, cred că fiecare om are dreptul la intimitate. Dacă oamenii pot înțelege și aprecia acest aspect, e minunat. Cu defectele încă lucrez. În spatele ușilor închise, cu siguranță sunt mult prea critic cu mine.

Denis Hanganu, despre soția lui, Raluca: „Am parte de sprijinul ei necondiționat'

M-am gândit nu o dată cum aș reacționa văzându-mi iubitul/soțul sărutându-se cu altă femeie într-un film/serial. Deși sunt o fire calmă și deloc geloasă, tot am avut un nod în gât… Așadar, cum a trecut Raluca peste scenele hot dintre tine și Theo Rose?, dar și din alte producții în care ai jucat? Tu ești un tip gelos?

Nu, niciodată n-am fost. Pur și simplu sunt norocos fiindcă am parte de sprijinul ei necondiționat. Înțelege natura muncii mele și știe că unele scene sunt doar parte din job. Plus că ce se vede pe ecran de multe ori n-are nici cea mai mică legătură cu ce se filmează. Când filmăm, totul e mai mult tehnic, cât să „dea bine pentru cameră.

Timp, în această perioadă, măcar pentru evadări peste weekend aveți? Unde vă place să mergeți în țară sau în străinătate? Care sunt locurile/țările de care vă simțiți atașați?

Când există sincronicități în programele noastre, încercăm să dăm o fugă la munte, mai ales că Bucureștiul e aproape. La fel se întâmplă și vara, la mare, fiindcă avem o capitală bine poziționată din punctul acesta de vedere. Importante nu sunt țările (fiindcă sunt o sumedenie de țări cu peisaje nemaipomenite), ci timpul. Timp să fie astfel încât să putem colinda toate locurile frumoase și să simți că ai trăit experiența aceea cu adevărat, nu să fie pe grabă, precum un city-break. La mine, e simplu, oriunde e coastă ori munte mă regăsesc ușor și sunt fericit.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PRO TV, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton