Ce relație are Augustin Viziru cu Iura Luncașu, regizorul care l-a cooptat în telenovele. Cu ce se ocupă acum actorul: „Am o meserie foarte grea. Lumea spune că sunt putoare”

 Ifrim Georgiana
.

De când a devenit tată, Augustin Viziru și-a schimbat prioritățile și a avut mai puține apariții în televiziune. Actorul s-a lansat în telenovele sub îndrumarea regizorului Iura Luncașu, pe care nu îl consideră doar un mentor, ci și un prieten. Colaborarea lor a fost neîntreruptă de când se cunosc, iar Augustin Viziru este deschis pentru un rol de film, chiar și fără remunerație. Iată cu ce se ocupă acum actorul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru a devenit cunoscut publicului larg datorită rolurilor din „Lacrimi de iubire', „Regina' sau „Iubire și onoare'. Regizorul Iura Luncașu l-a cooptat în telenovelele de la Acasă TV , de care îl leagă o prietenie de ani de zile. Viața actorului s-a schimbat mult de când a venit pe lume fiica lui, Maria, căreia îi dedică tot timpul și atenția. Își îndeplinește cu multă dedicare „meseria' de tată, conștient fiind că primii 7 ani de viață ai copilului au o mare importanță în dezvoltarea sănătoasă.

vizviz

Citește și: Augustin Viziru, cu lacrimi în ochi despre moartea tatălui, tragedie care i-a schimbat total viața: „Pentru mine, tata a fost zeul suprem”

Citește și: Augustin Viziru, sfaturi pentru dependenții de jocuri de noroc: „Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți schimbi anturajul. O dată mai ciugulești, mai câștigi, azi ești barosan. La final ajungi la bordură.”

Citește și: Ce a răspuns Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său, Laurențiu Reghecampf: „Da, dar asta e acum, ce să facem? Trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să…”

Citește și: În ce relații au rămas Simina și Alex Zănoagă după divorț: 'Dacă aș da timpul înapoi nu m-aș mai căsători cu Simina. Din greșeli înveți'

Cum relație are Augustin Viziru cu Iura Luncașu, regizorul care l-a cooptat în telenovele

Prieteni de ani de zile, Augustin Viziru îi poartă un respect deosebit regizorului Iura Luncașu și îi datorează întreaga carieră. Relația lor s-a bazat, încă de la început, pe sinceritate, iar actorul s-ar arăta deschis la o propunere pentru un film.  

„Dacă nu era Iura, nu vorbeam cu tine acum aici. A fost omul care mi-a oferit cea mai mare încredere, omul care îmi spunea: stai liniștit că ești bun!' Foarte puțini oameni au spus-o sincer în viața mea și faptul că el mi-a dat încrederea asta s-a văzut și pe ecrane, se vede și în ziua de astăzi.

Este mai mult decât un prieten, este un mentor. Tot ce am văzut pe lângă el am furat, am învățat, felul cum se poartă cu oamenii, cu echipa, ce face el e foarte greu, e un mecanism întreg care funcționează acolo datorită lui.

Eu cu Iura am avut întotdeauna o relație foarte deschisă și foarte onestă. Mi-a și zis: Vreau să vezi filmul, vreau să știu părerea ta după!' Știe că sunt corect. Eu cu Iura întotdeauna voi lucra indiferent, nici nu trebuie să-mi dea bani, nici nu trebuie să mă sune, trebuie să-mi zică: vino mâine la filmare că avem treabă!', a spus actorul pentru playtech.ro.

Cu ce se ocupă Augustin Viziru acum

Augustin Viziru spune că cel mai important proiect al său este fiica lui, Maria, în vârstă de aproape 4 ani.

„Da, tată full time. De acum încolo, fetița mea va fi emblema mea, eu mi-am făcut datoria cum ar veni. Și atunci e foarte important să petreci cât mai mult timp cu copiii tăi.

Îți dai seama că e fata mea și dacă stau cu ea are toate gesturile mele. E copie, Maria e mini eu. Ei până la 7 ani sunt doar pe download. Are 3 ani și 8 luni. E important să stai aproape de ei în primii 7 ani cât sunt pe download, după aceea când încep să aibă discernământ…în viață!', a mai spus actorul pentru sursa citată mai sus.

Deși îi place să fie înconjurat de oameni, Augustin Viziru înțelege cât de important e să petrecă timp cu fiica lui, în primii ani de viață: „Îmi place să lucrez cu oameni, îmi place să glumesc, îmi place să am spirit de echipă pentru că așa m-a crescut tata, am crescut în colectiv și mi-e dor, dar în același timp am și o fetiță care are nevoie de atenția mea și nu cred că e atât de important de ce mi-e dor acum. Cred că fata mea, în momentul de față, mai ales în primii 7 ani până se modelează, e important să petrec cât mai mult timp cu ea. Chiar dacă lumea spune că sunt putoare și nu fac nimic, am o meserie foarte grea de care sunt foarte mândru'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton