Cum resimt copiii Deei și ai lui Dinu Maxer divorțul părinților. Fiica lor încă nu știe adevărul: „I-am spus că avem casa fetelor și casa băieților”

 Ifrim Georgiana
.

Cum resimt copiii Deei și ai lui Dinu Maxer divorțul părinților. După 18 de ani de căsnicie, Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri separate. Actele de divorț au fost depuse pe 28 martie, iar cei doi au diis să aibă custodie comună a celor doi copii, Andreas și Maysa. După despărțire, fetița a rămas în grija brunetei, în timp ce băiețelul locuiește cu tatăl lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRLIE, GRATIS, AICI!

Dinu și Deea Maxer au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, însă certurile tot mai dese dintre ei i-au adus în pragul divorțului. Deși nu mai formează un cuplu, aceștia sunt vecini, așa că fiica și fiul lor nu au simțit impactul despărțirii, căci se întâlnesc des și petrec timp împreună. Iată cum resimt copiii Deei și ai lui Dinu Maxer divorțul părinților!

de10-1de10-1

Deși Deea Maxer a fost destul de rezervată în declarații, artistul a vorbit deschis despre schimbările care s-au petrecut în ultima perioadă din viața lui. Băiețelul lor, Andreas, a rămas în grija artistului și cântărețul a spus acum cum gestionează postura de tată singur. De altfel, cei doi părinți au decis să aibă discuții sincere cu copiii lor și au încercat să-i protejeze de impactul pe care divorțul l-ar putea avea asupra lor. De aceea, fetița nu știe încă adevărul.

Citește și: Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea după ce artistul a confirmat despărțirea: „Am fost acuzată că i-am fost amantă. Acest circ…'

Citește și: Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua iubită, Ada. Motivul separării: „Acest lucru a afectat-o, a fost foarte dezamăgită'

Citește și: Fiica de 13 ani a antrenorului de la CSM Zalău, Dragan Kobiljski, a fost ucisă în masacrul de la școala din Serbia

Citește și: Cine este Sandip Brahamin, semifinalist Românii au Talent 2023. Vine din India și e dansator

Cum resimt copiii Deei și ai lui Dinu Maxer divorțul părinților

După divorț, Dinu și Deea Maxer au devenit vecini, locuind în aceeași scară de bloc, lucru care le permite celor doi copii ai lor să petreacă timp împreună și să nu simtă impactul separării părinților. Artistul a rămas impresionat de maturitatea lui Andreas, care a asistat la certurile lor și a înțeles motivul despărțirii.

Așadar, cei doi artiști au fost atenți cu ceea ce le-au spus celor mici după divorț, pentru ca șocul să nu fie prea mare pentru ei. Cu toate acestea, Deea și Dinu Maxer încearcă să-i facă să înțeleagă că nu se vor mai împăca.

„Noi am făcut un lucru inteligent, după părerea mea. Am hotărât ca Deea să se mute pe aceeași scară a blocului. Copiii nu au simțit diferența, doar fetița, ei i-am spus că avem casa fetelor și casa băieților. Ne jucăm așa, cu aceste cuvinte pe care le acceptă. Toate jucăriile sunt la casa fetelor, mai sunt câteva și la tati. Mai am trambulina, topoganul, mingea, astfel că atunci când e cu tati face lucruri sportive. Andreas are camera lui, universul lui, pentru el este foarte frumos. Se duce la mami și mănâncă din când în când, nu întotdeauna, dar o face des. Evident, suntem fericiți pentru că au acceptat.

Andreas ne-a dat o lecție de viață. La un moment dat, spre finalul relației, când am spus că nu mai putem să continuăm, eram deja separați de două săptămâni, Deea era mutată și Andreas a venit la mine și mi-a spus: Tati, este mai bine așa, nu vă mai certați atât de mult!'. Are 12 ani, trebuie să recunosc că m-am regăsit în cuvintele lui atunci când au divorțat ai mei. A fost o chestie extraordinar de ciudată, exact în clasa a 5-a au divorțat și ai mei', a spus artistul, potrivit ego.ro.

Cum se descurcă Dinu Maxer de când a rămas singur cu fiul lui

Andreas a rămas în grija lui Dinu Maxer după divorț. Artistul spune despre fiul lui că este conștiincios, că își face singur temele și că se împarte între școală și pasiuni.

„O mare perioadă din viața mea am refuzat ideea de copii, dar când Andreas a venit pe lume mi-a declanșat un sentiment patern fantastic, combinat cu dorința de a-l aduce pe Andreas pe scenă. A fost o nebunie care ne-a făcut să ne jucăm foarte mult. Atunci, am intrat în jocul tată-fiu la un alt nivel, nu neapărat doar educational. Consider că sunt prietenul lui. Suntem la un film împreună, un film care este cumva între vârsta lui și a mea. Căutăm puncte comune.

Andreas învață după-amiaza. Am crezut că o să fie o mare problemă, dar a reușit să își împartă programul extraordinar. Mi-a zis: Tati, când vin de la școală sunt obosit, vreau să mă joc!'. Am spus: Ok, și când îți faci temele?' A răspuns: Dimineața!'. Îți spun sincer, l-am văzut trezindu-se la ora 7 dimineața, își punea alarma pe telefon, ca să aibă timp până la 11 jumătate, când pleacă spre școală, să își termine temele.

Am un băiat conștiincios și momentan joc după cum îmi cântă el. Are note foarte bune față de anii trecuți, are o evoluție extraordinară și sunt un tată mândru. Sunt mândru și de Maysa, pe care o mai iau din când în când acasă de la grădiniță. Ne jucăm, ne uităm pe cărticele, învățăm culorile, învățăm literele, ne uităm la desene. La ora 9, 9 și ceva, zice: Tati, vreau la casa fetelor!'. Așa a înțeles această separare. Și atunci o duc la Deea și încheiem o seară frumoasă', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton