Cum reușește Sandra Stoicescu să arate perfect pe micul ecran. I-am aflat secretul!

.

Întotdeauna perfecte, aranjate și cu zâmbetul de buze. Așa arată prezentatoarele TV, fie ca e vorba de showuri de entertainment, fie ca e vorba despre știri. Dar se întâmplă ca fiecare dintre ele să aibă o zi mai proastă, cearcăne în urma unei nopți nedormite sau pur și simplu o indispoziție. Toate aceastea nu trebuie văzute 'de cei de acasă'. Și-atunci intra în acțiune 'departamentul make-up!'

 


Cine are impresia că e ușor să apari pe sticlă, în fiecare zi, se înșală amarnic! Iar dacă ești femeie e cu atât mai greu, mai ales că trebuie să arăți întotdeauna impecabil, chiar dacă te confrunți cu oboseala, cu mici imperfecțiuni ale pielii sau, pur și simplu, ai o zi în care oglinda pare că nu-ți zâmbește. „Mă fascinează acest domeniu și cum cu ajutorul unei mici pensule, fetele de la machiaj de la Antenă pot să mă facă să arăt extraordinar și într-o zi în care nu prea-mi place de mine’ povestește Sandra Stoicescu, cunoscuta prezentatoare a știrilor Antenei 3, pentru VIVA!


Sandra Stoicescu arată impecabil pe micul ecran, în fiecare zi

‘În spatele fiecărei emisiuni, zi de zi, mă bazez pe echipa de profesioniști pe care o am. Mulți sunt foști cursanți ai Intact Media Academy care acum sunt reporteri, cameramani sau editori. În curând, vom avea și make-up artiști dintre absolvenții cursurilor de make-up profesional de la IMA, care vor lucra în Antene, și fără de care nici o vedetă nu intră în emisie.’ mai spune Sandra. Care, însă, mai are un mic secret. Persoana care o machiază este Georgiana Gheară, care a absolvit prestigioasa școală internațională de make-up Jean-Pierre Fleurimon de la Paris, așa că prezentatoarea are parte de un machiaj similar vedetelor de la televiziunea franceză. De la Georgiana au învățat și ucenicele, cursante ale Intact Media Academy.


De altfel, o nouă rundă de cursuri la IMA va începe în curând, așa că Sandra Stoicescu le încurajează pe toate cele care vor să învețe trucurile și secretele unui machiaj de zi, de seară sau de televiziune să se înscrie la curs până pe data de 6 mai.