Cum reușește Tudor Chirilă să comunice eficient cu copiii săi și să prevină conflictul dintre generații: „Dacă vrei să te asculte, nu trebuie să fii străin de jocurile lor”

 Ifrim Georgiana
.

Tudor Chirilă a explicat cum reușește să comunice eficient cu copiii săi și să evite „conflictul dintre generații', o dramă pe care o trăiesc mulți părinți. Într-o lume în continuă schimbare, artistul spune că se adaptează la modul în care cei doi fii ai săi văd lumea, arătându-se interesat de activitățile și preocupările lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează un cuplu de aproximativ un deceniu. În anul 2014, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când partenera artistului a adus pe lume un băiețel. Doi ani mai târziu, familia acestora s-a mărit cu încă un membru. Sunt foarte discreți în privința lor, nu i-au expus public și nu au postat imagini cu ei în mediul online.

tudorrrr-1tudorrrr-1

Citește și: Cum este Tudor Chirilă ca tată și cum își educă cei doi fii: „Nu cred că generația asta seamănă cu noi. Părinții noștri acceptau ca noi să fim bătuți la școală'. De ce nu le cumpără telefon copiilor / EXCLUSIV

Citește și: „Cred că a ridica tonul e echivalent cu o palmă. De fiecare dată îmi cer scuze”. Tudor Chirilă, despre greșelile pe care le fac părinții în educația copiilor

Citește și: Culiță Sterp, replică pentru Carmen de la Sălciua, după ce ea a vorbit despre el într-un podcast: „Eu nu înțeleg cum poate să accepte bărbatul ăla al ei așa ceva. Să își vadă de treaba ei, de familia ei, au trecut 6-7 ani și…' / Au divorțat în 2019

Citește și: Concurentele de la Insula Iubirii, puse în dificultate de un joc al cuvintelor: 'Trebuie cu „zn' acum. Znagov! Spune Znagov! Nu e cu „zn', trebuie cu „eo' de la OZN…'. Val de reacții pe Internet

Cum reușește Tudor Chirilă să comunice eficient cu copiii săi și să prevină conflictul dintre generații

Tudor Chirilă este de părere că, pentru a construi o relație armonioasă cu copiii, este esențial să te implici în lumea lor. Spre deosebire de alți părinți care se bazează pe modele de educație și disciplină învechite, artistul se arată deschis la activitățile și preocupările fiilor săi, evitând astfel conflictul dintre generații. Știe ce jocuri îi pasionează și ține pasul cu influențele moderne.

„Mi-am dat seama că dacă vrei să te asculte copiii, nu trebuie să fii străin de jocurile lor. În momentul în care tu pierzi legătura cu jocurile care sunt acum, ai pierdut contactul cu ei. Nu te joci, pierzi contactul', a declarat artistul în podcastul „Ac de siguranță'.

Ce educație a primit Tudor Chirilă de la tatăl său

Tudor Chirilă a povestit că, în relația cu tatăl său, a avut parte de libertate și spațiu pentru a-și explora pasiunile. Niciodată nu a fost mustrat pentru notele obținute la școală, însă i-a fost încurajată dragostea pentru lectură.

„Tata era foarte mulțumit câtă vreme mă vedea citind. El nu avea probleme cu școala. El zicea că dacă citesc e bine. Dacă eu nu luam notă bună la română, dar mă vedea că în timpul liber citesc, era fericit. După aceea, când m-am dus la facultate mi-a zis că fac ce vreau. Asta a fost o chestie bună pentru că am încercat de toate. M-au lăsat să îmi aduc revelator și fixator în casă, să închid o baie. Am închis o baie, am făcut poze, am developat poze cu câini prin parcuri.

Am învățat o tehnică, să developez. Acum acasă îmi developez filmele singur. M-au lăsat să am microscop. M-au lăsat cu clarinetul până la urmă, că m-au dat afară cu trompeta, dar m-au primit cu clarinetul. Și-a dorit, cred, în sinea lui ca eu să fac muzică, dar pentru că a dat-o în bară cu fratele meu, cred că tata și-a schimbat mult comportamentul față de mine. Pe fratele meu îl punea să facă lucruri.

Voiau să îl transforme într-un pianist. Cred că și-au dorit treaba asta. Fratele meu a făcut 7 ani de pian, doar că el sărea gardul la fotbal și tata nu i-a încurajat chestia asta lui', a povestit Tudor Chirilă.   

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton