Cum a reușit Bianca Brad să învingă cancerul și ce semn a primit de la Divinitate în ziua operației: „În acel moment am știut că s-a încheiat un cerc și că va fi bine” / EXCLUSIV

.

Cum a reușit Bianca Brad să învingă cancerul și ce semn a primit de la Divinitate în ziua operației. În urmă cu opt ani, pe data de 21 mai 2015, Bianca Brad primrea un diagnostic crunt din partea medicilor: cancer la sân… S-a luptat cu boala vreme de 6 ani, perioadă în care nu și-a pierdut nicio clipă speranța și nici credința în Dumnezeu. A reușit să o învingă, însă nu a uitat nici acum semnul primit în ziua în care s-a operat. Iată ce ne-a povestit îndrăgita vedetă în revista VIVA! de iulie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Crezi în semne, în minuni? Ai fost martora vreunei întâmplări care ți-a marcat sau schimbat destinul? Nu pot să nu amintesc și despre accidentul care, în adolescență, era să te coste viața…

Semnul despre care cred că merită să povestesc este cel primit în ziua în care am fost operată. Am primit diagnosticul pe 21 mai 2015, de Sfinții Împărați Constantin și Elena. Se știe că, înaintea luptei împotriva rivalului său Maxenţiu, Împăratul Constantin, care avea mult mai puțini soldați decât rivalul său, i-a cerut ajutorul lui Dumnezeu și semnele nu au întârziat să apară.

bianca-brad-9bianca-brad-9

Citește și: Bianca Brad, confesiune dureroasă despre fiica pierdută la naștere, acum 16 ani: „Nu doar o dată m-am gândit să îmi închei socotelile cu viața'. Ce semne a primit de la Emma / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Biancăi Brad, la 7 ani de când a fost diagnosticată cu cancer: „Am stat retrasă o perioadă lungă. Am prins aripi'. A venit la VIVA! Party 2023 cu fratele ei, care locuiește în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: De ce a vrut Georgiana Lobonț să divorțeze de Rareș Ciciovan: „Sunt momente în care zic că nu mai suport”

Citește și: Florin Ristei, bănuit de infidelitate de logodnica lui, Naomi. Ce mesaje a găsit aceasta: „Era supărată! Se conectase mailul meu pe o tabletă și…”

Cum a reușit Bianca Brad să învingă cancerul și ce semn a primit de la Divinitate în ziua operației

În timpul zilei a văzut pe cer o cruce luminoasă, deasupra soarelui, cu inscripţia latină: in hoc signo vinces (prin acest semn vei învinge), iar noaptea, l-a visat pe Iisus Hristos, cu semnul crucii pe care-l văzuse pe cer, spunându-i să-l pună pe steagurile soldaţilor pentru a fi protejaţi în luptă. Împăratul a dat ordin să se facă acest lucru și a doua zi a câştigat bătălia, chiar dacă Maxenţiu avea o armată de 7 ori mai mare decât a lui Constantin.

Ei bine, faptul că am primit diagnosticul în acea zi m-a făcut să mă agăț cu toată credința de semnul crucii, însoțit de mesajul „Sub acest semn vei învinge. Au urmat 6 ani în care am făcut tot mi-a stat în putere ca să mă vindec. În ziua în care m-am internat și eram programată pentru operația de mastectomie, după ce m-am instalat în salon, așteptând să vină să mă ducă în sala de operații, când am tras perdeaua de la geam, să mă uit afară, exact în dreptul ferestrei era crucea de pe cupola bisericii de lângă spital. Nu pot descrie uimirea, liniștea și căldura care mi-au inundat sufletul la acea priveliște. În acel moment am știut că s-a încheiat un cerc și că va fi bine.

Ce sfaturi are Bianca Brad pentru femeile care suferă de cancer

Din fericire, ai reușit să învingi boala… Dar nu pot să nu mă întreb cum ai reacționat când ai fost diagnosticată cu cancer la sân. Ce mesaj ai pentru femeile care trec prin același lucru?

Evident că am fost șocată și nu înțelegeam de ce mi se dă încă o încercare grea, când abia începusem să îmi trag sufletul după cele prin care trecusem. Din fericire, am reușit, într-un timp destul de scurt, să mă mobilizez, să caut și să găsesc soluții pentru a câștiga cât mai mult timp alături de băiatul meu și el să aibă parte de mama lui.

Și despre ce vreau să le spun femeilor care trec prin acest lucru, aș avea foarte multe de spus… cât să umplu revista. Cel mai important este să reușească să nu se lase copleșite de diagnostic și să nu ia decizii bazate pe frică. Sigur că este normal să te confrunți cu ele, la început, însă pentru a reuși este absolut esențial să își schimbe modul de a gândi, să se informeze mult din surse verificate, să ceară mai multe păreri avizate și participe activ la vindecare. Adică să nu se bazeze doar pe medicamentele și perfuziile indicate de medici.

Este musai să își creeze o echipă de medici cu care să se consulte, să își schimbe alimentația, eliminând tot, dar ABSOLUT TOT ce este inflamator, începând cu zahărul, să facă sport (săriturile pe saltea sunt cele mai bune pentru a pune limfa în mișcare) sau măcar să meargă mult pe jos, să se odihnească, să ia vitamina D3 și alte suplimente indicate în funcție de diagnostic, să găsească un grup de sprijin, să elimine stresul, pe cât se poate, să facă lucruri care le aduc bucurie, să înlăture furia, să facă pace cu trecutul și cu oamenii care le-au rănit, să se vizualizeze vindecate și, mai ales, să creadă în vindecare.

Din fericire, acum, acest diagnostic nu mai înseamnă neapărat o condamnare la moarte. Există multe tratamente și terapii bune, și există foarte multă informație. Credință, speranță, determinare și voință să aibă. Și dacă totuși prognosticul nu este deloc bun, atunci să facă tot posibilul să creeze amintiri frumoase cu cei dragi și/sau pur și simplu să petreacă timp de calitate, îndeplinindu-și cât de multe visuri posibil.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Arhivă Personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton