Cum rezistă relația dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, după 5 ani împreună: „Când ajungem acasă, ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm”

.

Cum rezistă relația dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, după 5 ani împreună. Cei doi actori s-au cunoscut la teatru și au decis să se mute împreună într-o comună din județul Argeș, acolo unde trăiesc o viață liniștită și lipsită de griji. La Pitești, aceștia au înființat o academie de teatru, afacere care se bucură de un succes răsunător. Recent, cunoscutul actor a dezvăluit câteva detalii despre relația cu partenera sa de viață, mărturisind că în concubinajul lor nu a intervenit monotonia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru a început în urmă cu cinci ani. Aceștia și-au oficializat relația după divorțul actorului de fosta lui soție, Florina Mărcuță. Deși relația cu actuala lui parteneră decurge cât se poate de bine, Bebe Cotimanis nu și-a exprimat dorința de a se căsători pentru a treia oară. În spirit de glumă, acesta își justifica decizia prin faptul că nu a găsit „un ofițer de stare civilă’. În urmă cu câțiva ani, actorul a decis să renunțe la agitația din București și s-a mutat cu Iulia Dumitru într-o comună din județul Argeș. Recent, acesta a făcut noi declarații despre relația lui, dezvăluind secretul care îi ține uniți după atâția ani.


Cum rezistă relația dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, după 5 ani împreună. Pe lângă faptul că sunt parteneri de viață, cei doi se întâlnesc adesea și pe scenă. Deși mulți ar crede că acest lucru ar putea reprezenta un impediment într-o relație, Bebe Cotimanis este de părere că tocmai această situație menține flacăra iubirii aprinsă și previne monotonia.


Citește și: Ce sfaturi i-a dat Bebe Cotimanis fiicei sale, Ada, înainte de a pleca la Survivor: „Să respecte tristețea celorlalți'

Citește și: Legătura neștiută dintre Bebe Cotimanis și Irina Loghin: „Eu probam toate rochiile ei’

Citește și: Adelina Pestrițu a făcut o schimbare de look, după trei ani. Ce coafură are acum: „I-am dat un aspect fresh'

Citește și: „Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii'. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți


Cum rezistă relația dintre Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, după 5 ani împreună

După cinci ani împreună, actorul spune că monotonia nu și-a făcut loc în relația cu Iulia Dumitru, lucru pe care îl justifică prin faptul că ambii sunt actori de profesie. În schimb, Bebe Cotimanis recunoaște că viața de cuplu este presărată atât cu momente romantice, cât și cu momente mai tensionate.

„Nu, chiar nu! În situația asta nu am mai fost, dar, mi-a dat-o Dumnezeu și îi mulțumesc! Ne-am întâlnit la vârsta la care ne-am întâlnit și nu cred că ne vom despărți vreodată. Ne simțim din ce în ce mai bine, e cunoaștem în amănunt și ne vom cunoaște și de acum încolo!


Monotonia chiar deloc… avem o meserie și zilnic ne face să credem că o luăm de la zero. Într-o seară trăim și trei-patru vieți. La teatru, acasă… indiferent de ce trăim peste zi, când ajungem acasă ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm. Poate pare siropos, dar, dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară. Poți să te mai și cerți pentru că împăcarea este atât de frumoasă că poți să te mai și cerți’, a susținut actorul, potrivit fanatik.ro.

De la ce pornesc certurile dintre cei doi


Bebe Cotimanis spune că tensiunile în relația cu partenera lui de viață pornesc de la diferențele de opinie. În schimb, conflictele celor doi actori sunt minore și nu le afectează calitatea vieții de cuplu.

„Uite, în acest moment pentru că îmi spune ea părere am eu și cum să răspund. Deși, eu nu mă bag peste părerile ei (n.r. râde). Mă și anunță că este o glumă, asta e treabă. Înseamnă că are încredere în mine (n.r. râde)!’, a adăugat acesta.


„Nu am putut să stau lângă o femeie dacă nu am iubit-o’

Bebe Cotimanis a făcut câteva dezvăluiri despre istoricul său amoros. Actorul a recunoscut că fiecare femeie din viața lui a avut o însemnătate specială și că relațiile sale s-au bazat pe sentimente.

„Nu eram și, oricum, nu pot să spun prea multe că Iulia, iubirea mea, viața mea, nevasta mea este lângă am avut o relație specială cu toate femeile din viața mea. Nu am avut nicio relație care să nu fie cu o iubire puternică la bază. Nu am putut să stau lângă o femeie, să mă culc cu o femeie dacă nu am iubit-o. Așa am fost eu și asa sunt și acum. Nu pot să fac chestia asta, adică nu facem dragoste de palmares! Probabil nu am fost vreun foarte nărăvaș. Nu știu! Nu am făcut un studiu comparativ. Îmi plăcea și adolescent fiind, iubirea, îmi place și acum, dar numai pe sentiment’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook