„Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile”. Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației / EXCLUSIV

.

Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației. Lora și Ionuț formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Pulbicul îi apreciază pentru iubirea necondiționată pe care și-o poartă, dar și pentru transparența lor. În numărul de februarie al Revistei VIVA!, cei doi au recunoscut că au avut parte și de momente mai delicate în relație, însă, din fericire, au reușit să le depășească. Iată care e secretul armoniei lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Dacă te-am întrebat despre căsătorie, invariabil urmează întrebarea despre viitorii socri. Cum te înțelegi cu părinții lui Ionuț și mai ales cu mama-soacră? Se zice că mamele de băieți sunt mai pretențioase atunci când vine vorba despre alegerile fiilor. La voi cum a fost, te-a plăcut din prima?

M-a iubit de când m-a văzut prima dată. O mamă bună este cea care știe că alegerea nu îi aparține ei. O mamă și mai bună este cea care nu doar respectă alegerea copilului ei, dar te face să simți că ești în familie. Părinții lui Ionuț și-au deschis inimile și casa pentru mine, iar eu am făcut la fel. Îmi place că sunt deschiși, iubitori și ar face orice să fim fericiți.


Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, vacanță de vis în Bali: „Casa mea pentru trei luni'. Ce mesaj le-a transmis artista celor care o critică

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit. De ce nu s-au căsătorit până acum: „Am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit’ / EXCLUSIV


Citește și: Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon’: „Ce a fost în capul meu?’

Citește și: „Așteptați jihadul atunci’. Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației

Dragostea voastră a supraviețuit unui debut dificil și iată că acum vă leagă și interesele profesionale. Este ăsta un avantaj sau… dimpotrivă?


L: Dragostea noastră a supraviețuit pentru că a fost reală și am fost cât s-a putut de corecți. Mai departe de asta a fost mult zgomot de fond, la fel de real, dar deloc corect. Ne-am unit mai tare și am ales să ne vedem de treaba noastră. Faptul că lucrăm împreună ne-a adus și satisfacții, și tensiuni. A fost nevoie de muuultă răbdare și de minimalizarea ego-ului ca să putem funcționa și profesional. Ionuț venind din alta zonă de management, cu mentalitatea aia clară că x + y = z, refuză să înțeleagă că în domeniul meu matematica e alta. Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile. Una e să te susțină iubitul, alta e să lucrați împreună.


I: Lora are o intuiție care s-a dovedit mai performantă decât logica în anumite situații. E un domeniu dificil care te drenează emoțional și fizic, iar noi am fost de câteva ori în situația de a nu mai percepe corect realitatea pe fondul oboselii. Cel mai important e să ai oameni care înțeleg că și tu ești om și că intențiile tale sunt bune, chiar dacă nu corespund frecvențele mereu.


Lora îi este recunoscătoare lui Ionuț Ghenu pentru grija pe care i-a purtat-o mamei ei

Lora, care a fost cel mai frumos gest pe care l-a făcut Ionuț vreodată pentru tine? Evident, am aceeași întrebare și pentru tine, Ionuț!

L: Faptul că Ionuț a fost lângă mine și fratele meu când aveam grijă de mama, în ultimele ei săptămâni de viață… este un lucru a cărui importanță nu știu cum să o descriu. Tendința oamenilor e să fugă de problemele de genul ăsta. Cel mai frumos gest al lui e că mă iubește și îmi arată asta.


I: Apreciez când are răbdare cu mine pentru că, în general, răbdarea ei s-a cam terminat. Are „moment dat-ul scurt.

Dacă ar trebui să vă caracterizați partenerul de viață în câteva cuvinte, care ar fi acelea? Care sunt calitățile/defectele pe care le vedeți unul la celălalt?

L: Corect, dedicat, exuberant, inteligent, amuzant, nervos în trafic, încăpățânat.

I: Ideală, idealistă. (zâmbește) Eu vreau liniște în Bali. Nu există defecte.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: XENIA HARITONOVIC, Instagram, Facebook