Cum s-a afișat Ioana Stan, soția lui Radu Drăgușin, în tribune, după victoria naționalei cu Ucraina, la Euro 2024: „Emoții puternice și mândrie”

 Miniosu Alexandra
.

Radu Drăgușin a fost susținut de iubita lui la meciul România – Ucraina de la Euro 2024. Ioana Stan, cea care îi este parteneră fotbalistului român deja de câțiva ani, a fost alături de sportiv la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui, ce a avut loc ieri, 17 iunie. Tânăra l-a susținut pe acesta din tribune, și, după victoria naționalei, și-a exprimat public mândria.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ieri, România a învins Ucraina cu 3-0, la Euro 2024. Fotbaliștii români au sărbătorit victoria alături de cele mai importante persoane din viețile lor. Mulți dintre ei au fost susținuți de iubite sau soții, ce i-au urmărit cu sufletul la gură din tribune. Și Radu Drăgușin a avut parte de încurajarea partenerei lui, Ioana Stan, ce a venit special în Germania pentru meci.

iubita-radu-dragusin-1iubita-radu-dragusin-1

Citește și: Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu bebelușul: „Suntem cei mai fericiți din lume'. Ce nume va purta fetița actriței

Citește și: Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere: „Așa vă băgați în casa copiilor. Dacă tăceai…” / Cum a reacționat Daniela Iliescu

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră de viață a soțului ei: „Nu deranjăm prea mult. Pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că nu este copilul meu”

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu. Căpitanul Naționalei României a cunoscut-o pe Andreea când ea avea 16 ani și au două fetițe împreună

Cum s-a afișat Ioana Stan, soția lui Radu Drăgușin, în tribune, după victoria naționalei cu Ucraina, la Euro 2024

Românii au fost ieri în culmea fericirii, după ce echipa naționalei a câștigat meciul cu Ucraina la Euro 2024. Bucuria a fost enormă, atât pentru fotbaliști, cât și pentru fanii lor, dar și apropiații jucătorilor. Radu Drăgușin a sărbătorit victoria alături de iubita lui, Ioana Stan, ce l-a privit din tribună cu mari emoții. Potrivit Spynews.ro, la finalul meciului, fotbalistul a adus-o pe tânără pe teren.

Iubita lui Radu Drăgușin s-a pregătit temeinic pentru a-l susține pe fotbalist la meciul România – Ucraina. Ioana Stan s-a îmbrăcat în culorile echipei naționalei și a avut la ea și steagul țării noastre.

„17.06.2024. Emoții puternice și mândrie', a scris Ioana Stan, ieri, pe Instagram.

Cine este iubita lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin și iubita lui, Ioana Stan, formează un cuplu extrem de frumos, de câțiva ani de zile. De ceva timp, aceștia s-au mutat împreună la Londra, într-o casă de vis.

Ioana Stan este studentă la Arhitectură, dar nu lipsește de la niciun meci important din cariera lui Radu Drăgușin. Dovadă stau pozele de pe rețelele de socializare, în care tânăra apare în tribună, la diverse meciuri, pentru a-și susține partenerul.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton