Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu în ziua în care a împlinit 43 de ani: "Sunt fetița în pantaloni scurți și..."

.

Dana Budeanu a împlinit 43 de ani pe 22 iulie și a postat, pe rețelele de socializare, câteva fotografii care să marcheze această zi specială. Ținutele purtate de Dana Budeanu de ziua ei au atras atenția celor care o urmăresc pe Facebook și Instagram, mai cu seamă că au dezvăluit silueta trasă prin inel a creatoarei de modă, așa cum își doresc „vânătorii de celulită” de zilele acestea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Deși mânâncă prăjituri la micul dejun, prânz și cină, dar și între mese, așa cum a mărturisit de multe ori, Dana Budeanu are o siluetă pe care George Buhnici ar putea să o numească „de minoră'. De altfel, atunci când apare în fotografii alături de fiicele ei, Dana Budeanu pare că le este soră, nu mamă.

Cum s-a îmbrăcat și ce mesaj a transmis Dana Budeanu de ziua ei


Pe 22 iulie, de ziua ei, Dana Budeanu a postat o imagine pe reţelele de socializare, unde le-a arătat prietenilor virtuali tortul cu care au sărbătorit-o persoanele dragi.

Nu am ce să-mi doresc…‘, este mesajul simplu scris la fotografia postată pe Instagram şi a mulţumit pentru urări şi pentru tabloul cu Adrian Păunescu.

Printre primele persoane care au felicitat-o s-a numărat Gabriela Firea, care i-a urat „La mulți și fericiți ani‘. A urmat Victor Ciutacu: „Un selfie cu preafericitul sărbătorit, să crești mare‘, dar și Alex Velea, Daciana Sârbu sau Ana Morodan.


Într-o postare separată, Dana Budeanu a mulțumit tuturor pentru urări și și-a făcut o scurtă caracterizare, la cei 43 de ani proaspăt împliniți:

sunt fetita in pantaloni scurti si cizme, care vrea sa manance doar inghetata, sa nu doarma niciodata, sa nu atinga pamantul cu picioarele si sa viseze visele tuturor celor pe care i iubeste..

multumesc„.

Într-o altă fotografie, Dana Budeanu a apărut într-o ținută super sexy, prin care a demonstrat că este mândră de formele sale și că vârsta este, într-adevăr, doar un număr.


Citește și: Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru fosta soacră, după ce a acuzat-o că a dat-o afară din casă:„Multe mame devin egoiste. Nu sunt nurorile problema

Citește și: Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr.Pink. Ce discuție a avut Irinel Columbeanu cu soțul Monicăi Gabor: „M-a certat!

Dana Budeanu ascunde chipul fetelor sale pe rețelele de socializare

Deși este foarte activă pe rețelele de socializare, Dana Budeanu își alege cu mare grijă ceea ce dezvăluie din viața privată. Chipul fetelor sale, care anul acesta împlinesc 18 ani, nu l-a dezvăluit niciodată și atunci când postează fotografii cu gemenele, are grijă ca acestea să fie fotografiate întotdeauna de la spate.


Mai mult de atât, Dana Budeanu povestea atunci că deși au 15 ani, fetele ei nu au nici măcar telefoane mobile, iar accesul la internet este destul de limitat. Când vine vorba despre uitat la filme, disignerul spunea că ea este cea care alege producțiile înainte ca ele să le privească.


Cu ceva timp în urmă însă, le-a făcut o fotografie în care nu li se vede fața, la care a postat și un comentariu: ,,doar în urma pașilor lor.’

De atunci si pana astazi am respirat si trait doar prin ele. Toata fericirea mea, fiecare gand, fiecare respiratie, fiecare vis…sunt ele… Sunt toata mandria mea si toata dragostea, toata bucuria, toata credinta, toata viata. Sunt sufletul meu in vazul tuturor. Fiecare cuvant al lor, fiecare privire, fiecare zambet sunt motivatia mea in fiecare zi, bucuria si implinirea…’, scria Dana Budeanu în noiembrie, anul trecut, când fetele au împlinit 17 ani.