Cum s-a lansat Babasha în muzică. Sora lui l-a încurajat să se înscrie la Conservator: „Intrasem într-o ușoară depresie. Sufeream mult, plângeam”

 Ifrim Georgiana
.

Babasha, un tânăr artist în vârstă de 22 de ani, a intrat în centrul atenției după apariția la concertul Coldplay. Momentul său a stârnit huiduieli și un val de reacții negative, deși era menit să transmită un mesaj de incluziune, toleranță și egalitate. Tânărul a acaparat topurile muzicale din România, însă drumul său spre muzică a fost anevoios.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Babasha este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Numele lui real este Vlad Babașa și este un cunoscut cântăreț de manele. Și mai multă notorietate a căpătat după momentul controversat din timpul primului concert Coldplay. Deși a fost întâmpinat cu huiduieli și fluierături, artistul a urcat și a doua oară pe scenă, onorând invitația solistului Chris Martin.

bab9bab9

Citește și: Babasha, primele declarații după ce Corina Bud a făcut un întreg manifest împotriva lui, după concertul Coldplay: „Nu ea îmi vindecă mie problemele sau gândurile, nu ea mă încurajează…”

Citește și: Conrad Mericoffer, scenaristul Las Fierbinți, reacție dură în plin scandal „Babasha la Coldplay”: „Prea mulți cocalari și maneliști, care promovează tot ce e mai frivol și mai indecent”

Citește și: Larisa Udilă urma să devină mamă pentru a doua oară, dar a pierdut sarcina: „La ultimul control, am aflat că inimioara nu mai bătea. Ne imaginam că va fi fetiță, căutam…'

Citește și: Iulia Albu, ținută nonconformistă la Petrecerea VIVA! 2024. A purtat un sacou tip frac, o scoică pe post de geantă și un super accesoriu extravagant, pe cap

Cum s-a lansat Babasha în muzică

După ce a absolvit liceul, Babasha a trecut printr-un conflict interior, fiindcă nu știa ce drum să aleagă în viață. Artistul a povestit că se simțea neîmplinit, mai ales că mulți dintre foștii săi colegi se mutaseră la București și erau deciși în privința carierei. Tânărul de 22 de ani este originar din Bacău.

„Intrasem într-o ușoară depresie și la un moment dat m-am întâlnit cu niște prieteni din liceu, care intraseră la facultate, se mutaseră în București. Adică ei făcuseră lucruri. Începusem să mă simt foarte prost și atunci o prietenă de-a mea mi-a spus că ea este în București cu prietenul său și că dacă vreau pot să vin să stau la ei până mă pun pe picioare', a povestit tânărul în podcastul lui Damian Drăghici.

Sora lui l-a sprijinit să se înscrie la Conservator

Pentru că provine dintr-o familie modestă, Babasha nu a îndrăznit să spere că va ajunge în Capitală. O prietenă i-a sărit în ajutor și s-a oferit să-l găzduiască o perioadă. Tânărul s-a consultat cu familia și, la insistențele surorii sale, a devenit student la Conservator.

„În ziua aia m-am dus la tata și la sora mea, le-am spus ce vreau să fac, că vreau să plec în București, pentru că acolo sunt oportunități și acolo pot face mai multe lucruri. Sora mea m-a motivat pe mine cel mai mult în viața asta. Mi-a zis să mă duc la Conservator. Dintr-o simplă vorbă m-a motivat. Am început niște ore de pregătire și din a doua sesiune am intrat. Prima dată cântam lente. Sufeream mult de tot. Plângeam, cântam întruna. Zăpăceam copiii', a adăugat el.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton