Cum s-a mutat actrița Tania Popa din Republica Moldova în România, la 17 ani: "Comunismul a fost altfel la noi"

 Dumba Gabriela
.

Tania Popa s-a născut în Republica Moldova și își amintește cu drag peste copilăria sa, din care nu i-a lipsit nimic, chiar dacă a prins și ea perioada comunismului. Actrița s-a mutat în România când avea 17 ani și chiar dacă nu a visat niciodată că va ajunge o vedetă în țara noastră, este foarte fericită că a rămas aici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tania Popa își amintește cu bucurie despre copilăria ei din Republica Moldova și dezvăluie că a fost un copil foarte cuminte, care nu făcea boacăne. Actrița mai are două surori și chiar dacă familia ei nu a fost una bogată, Tania spune că nu a simțit lipsurile și părinții lor au avut grijă să le ofere toată dragostea lor.

easieleasiel

„A fost absolut minunată copilăria mea. Comunismul, la noi, a fost altfel decât aici. Noi nu am avut lipsuri. Nu provin dintr-o familie avută. Eram trei fete, părinții și locuiam în două camere deloc mari, dar în centrul orașului. Îmi plăcea să fiu căutată la telefonul fix, să răspund la scrisori.
Nu am prea primit sfaturi concrete de la părinți.

Atunci, creșteam prin exemplul părinților, nu neapărat prin sfaturile pe care ni le dădeau ei. Noi am fost generația cu cheia la gât, ne descurcam singuri, ne încălzeam mâncarea, ne făceam singuri temele.

Puterea exemplului e mult mai bună. Am învățat multe de la bunica din partea mamei. Ea era un exemplu de bun simț, de forță. Nu făceam deloc năzbâtii, am fost un copil cuminte, dar energică, băiețoasă', a declarat Tania Popa pentru cancan.ro.

Citește și: Cum și-a cunoscut Tania Popa soțul cu 11 ani mai tânăr: „Ne-am căsătorit după o săptămână”

Citeste si: Cum a răspuns Zarug de la Asia Express când a fost întrebat dacă e băiat sau fată

Citeste si: Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a vorbit la TV despre divorțul lor

Tania Popa spune că a fost un copil cuminte și a păstrat și acum, la maturitate, optimismul caracteristic copiilor.

„Nu am făcut prostii absolut deloc. Am revoluționat într-un fel ultimii ani de școală, am introdus în ultimii ani de școală chestii foarte occidentale. Sunt o optimistă irecuperabilă.

În zilele noastre, să fii pozitiv, optimist, sunt defecte. Aș considera un defect la mine faptul că nu pot să spun tot timpul în față, oamenilor, ce gândesc cu adevărat.

De frică să nu-i supăr, să nu-i rănesc. Sunt foarte credulă, soțul meu spune că și ăsta e un defect. Cred orbește în oameni. Am suferit de foarte multe ori din cauza asta, că am avut încredere în oameni și ei m-au dezamăgit', a mai spus actrița.

Cum s-a mutat actrița Tania Popa din Republica Moldova în România, la 17 ani

Tania Popa nu a crezut nici o secundă că va ajunge vedetă în România, țara în care a ajuns prima dată la 17 ani. Locuiește în București acum, simte că România este casa ei, iar în Republica Moldova merge când are evenimente.

„La 17 ani am venit în România, dar nu am venit să-mi urmez visul, ci am fost adusă la primul schimb de studenți româno-basarabeni. Nici în visurile mele cele mai îndepărtate nu exista varianta de a studia într-o țară străină, cum era România. Nu era visul meu de a mă face actriță. Visul meu era cu totul altul, care a rămas și acum.

Eu veneam dintr-un orășel foarte micuț de pe lângă Transnistria, Căușeni, m-am trezit brusc în Capitală, am fost uluită să realizez că înțeleg foarte bine limba română.
Mă duc în Republica Moldova atunci când sunt invitată la un eveniment sau când sunt nașă la câte o nuntă. Simt că aici, în România e casa mea acum. Dar nu se știe niciodată ce va urma', a mai spus Tania Popa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton