Cum s-a pregătit Andrei Ciobanu pentru Survivor All Stars: „Îmi fac rezerve. O să murim de foame acolo”. A concurat în primul sezon al emisiunii

 Ifrim Georgiana
.

Premiera „Survivor All Stars' are loc pe 16 ianuarie și se difuzează la Pro TV. Andrei Ciobanu, concurent în primul sezon al show-ului, a acceptat provocarea fără ezitări și s-a pregătit temeinic pentru parcursul care îl așteaptă. Concurenții acestui sezon au ajuns deja în Republica Dominicană, unde au loc filmările.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A mai rămas puțin timp până la difuzarea celui mai așteptat show de la Pro TV – „Survivor All Stars'. Foști concurenți ai emisiunii revin pe traseu și se întrec pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Andrei Ciobanu reprezintă tabăra „Războnicilor' și e pregătit să fie desemnat câștigătorul acestui sezon.

an9an9

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a acceptat să participe la Survivor All Stars: „Data trecută am simțit lipsa… sper să fie diferit”

Citește și: Cea mai mare teamă a lui Alex Delea, în competiția Survivor All Stars: „Îmi este frică de… o să ne ia prin surprindere”

Citește și: Ce dietă ține Mihaela Tatu și cum se menține la 60 de ani, după ce a avut 99 de kilograme: „Procesul are două ingrediente…”

Citește și: Sora Ronei Hartner, devastată de durere și dor, la 40 de zile de la moartea actriței: „Îmi lipsești atât de mult. De când ai plecat…'

Cum s-a pregătit Andrei Ciobanu pentru Survivor All Stars

Andrei Ciobanu și-a analizat parcursul din primul sezon al emisiunii și spune că nu va repeta greșelile care l-au scos din cursa pentru marele premiu. Pentru „Survivor All Stars', a executat antrenamente intense la sală, însă s-a ocupat mai mult de pregătirea sa psihică, dat fiind că se desparte de băiețelul lui nou-născut.

„Sărbătorile vor fi atipice și mult mai intense pentru că le vom petrece în 3. Eu, Mari și micuțul nostru, Tudor, de doar 4 luni! Sunt primele sărbători alături de Familia mea! Cât despre planuri, am doar unul singur, să mănânc cât pot de mult să îmi fac rezerve! O să murim de foame acolo.

⁠Pregătirea este normală, poate puțin mai intensă acum la sală! Psihic mă pregătesc mai tare pentru că plec de lângă Tudor și acum este perioada când se dezvoltă și crește cât vezi cu ochii! M-am îngrășat puțin pentru că mi-am dorit asta! Am timp să fac pătrățele, din nou, la SURVIVOR.

Eu zic că va fi una foarte bună la noi în camp! Mi-am făcut autoevaluarea, știu ce am greșit în sezonul 1 și știu ce am de reparat acum! Voi fi mai calculat, mai calm, același eu, spontan, caterincos și la fel de REAL ca și prima dată! Adversarii mi se par ok, unii mai buni, alții mai puțin buni! Va fi o competiție frumoasă, și am să le iau punctul, unul cu unul!', a spus el, potrivit ciao.ro.

Andrei Ciobanu, determinat să câștige Survivor All Stars

Andrei Ciobanu a acceptat provocarea „Survivor All Stars' fără ezitări și e determinat să câștige acest sezon.

„Primul gând care mi-a trecut prin minte, când am primit propunerea de a merge la Survivor, a fost că Dumnezeu mi-a dat a doua șansă și că unul dintre visurile mele e pe cale să se îndeplinească! Am dovedit, în primul sezon, că îmi merit locul în competiția celor mai buni! Am acceptat fără să ezit și sunt pregătit să dau tot!

⁠Celor de acasă le transmit să urmărească SURVIVOR ALL STARS numaidecât! Să ne susțină, să își aleagă favoriții, idoli și modele din cei de la care pot învăța ceva bun! Să fie războinici sau faimoși până în măduva oaselor, dar să nu își piardă nici ei, nici noi umanitatea. Să înțeleagă că acolo ne va fi greu, vom fi înfometați, obosiți, frustrați, supărați, și poate uneori vom exagera ! Să ne judece, dar nu prea aspru, să ne critice, dar cu argumente și sfaturi, și să ne iubească așa cum suntem!', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton