Cum s-a pregătit Lidia Buble pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Nu a plecat până nu s-a asigurat că...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum s-a pregătit Lidia Buble pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cântăreața este una dintre cele 12 celebrități care vor lua parte la aventura din Republica Dominicană. Se pare că artista s-a pregătit intens pentru provocările pe care urmează să le întâmpine în junglă și a avut grijă să lase totul în ordine acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Lidia Buble a vorbit despre motivele care au determinat-o să accepte această provocare. Aceasta a susținut că își dorește să-și înfrângă „niște temeri' și să-și cunoască „limitele'. Aceasta va concura cu alte vedete, între care se numără  Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

buble-1-1buble-1-1

Cum s-a pregătit Lidia Buble pentru aventura din Republica Dominicană. Cu ceva timp înainte de a pleca din țară, se pare că artista s-a pregătit fizic și psihic, având, totodată, grijă ca unul dintre membrii familiei să rămână pe mâini bune.

Citește și: Ce sfat a primit Lidia Buble de la tatăl său, în legătură cu relațiile ei amoroase:„Îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu…'

Citește și: Cum a reacționat Lidia Buble, după ce a fost criticată pentru forma nasului ei:„Poți să fii frumoasă și…'

Citește și: Emisiunea lui Teo, mutată din cursul săptămânii, în weeekend.Când revine „Teo Show” pe micile ecrane

Citește și: Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:”Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă”

Cum s-a pregătit Lidia Buble pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Unul dintre prietenii cântăreței a spus ce pregătiri a făcut aceasta înainte de a părăsi România. Se pare că Lidia Buble și-a dorit să fie în cea mai bună formă fizică, motiv pentru care a făcut sport zilnic. Mai mult, aceasta a avut grijă ca Bubbly, câinele ei, să fie bine îngrijit până la ieșirea ei din competiție.

„Lidia nu a plecat în Republica Dominicană până nu s-a asigurat că Bubbly, cățelușul ei, nu rămâne pe mâini bune. A vorbit cu părinții ei și l-a dus la Deva, să aibă aceștia grijă de el până părăsește competiția. În plus, tot pentru show, s-a antrenat zilnic la sală, a mers la masaj cu bambus, și-a făcut vitaminizare perfuzabilă pentru că a vrut să arate impecabil la TV și să fie puternică', a povestit unul dintre prietenii Lidiei pentru EGO.ro.

„Vreau să-mi înfrâng cumva temerea asta'

Înainte de a pleca în jungla dominicană, Lidia Buble a vorbit despre cele mai mari frici ale ei. Artista se teme de insecte și își dorește ca experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' să o ajute să depășească această temere.

„Eu am, nu știu dacă să o numesc fobie, pur și simplu îmi este foarte scârbă de tot ce înseamnă insecte, gândaci. Dacă văd un gândac în casă sunt în stare, la modul să dau foc la casă și să plec, să mă întorc după o oră să mă asigur că l-am nimicit pe „dușman'. De asta îmi este frică și sunt convinsă că acolo o să fie din plin așa. O să fie belșug de ei. Dar asta este, vreau să-mi înfrâng cumva temerea asta și frica asta. În rest nu îmi e teamă de nimic', a declarat artista potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton