Cum s-a reinventat Andreea Bălan, după destrămarea trupei André: „Aveam deja 23 de ani și oamenii mă vedeau o copiliță. Nu puteam exista dacă nu făceam o schimbare radicală”

.

Andreea Bălan a povestit cum s-a reinventat după destrămarea trupei André. La începutul carierei solo, artista și-a schimbat stilul vestimentar și a abordat alt gen muzical, însă i-a fost greu să scape de imaginea din perioada debutului. În jurul vârstei de 23 de ani, publicul încă o percepea ca pe o „copiliță', așa că a fost nevoită să-și redefinească identitatea artistică.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Trupa André, înființată de Andreea Antonescu și Andreea Bălan, s-a destrămat după numai 3 ani de colaborare, însă rămâne un reper în industria muzicală românească. Pe atunci, cele două artiste se remarcau printr-un stil vestimentar excentric și reprezentau o sursă de inspirație pentru adolescenții vremii.

Citește și: Andreea Bălan susține că Victor Cornea nu o lasă să plătească nimic: „Nu prea am avut bărbați bogați, el e singurul. Într-o relație anterioară, cumva am dat bani și mi-am pierdut respectul…'


Citește și: Andreea Bălan pleacă de la ‘Te cunosc de undeva!’ (Antena 1) după 12 ani de jurizare: „Îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea…’. De ce a luat această decizie

Citește și: A născut Anca Dumitra! Actrița din Las Fierbinți a devenit mamă pentru prima oară

Citește și: Andreea Ibacka, apariție ravisantă la VIVA! Influencers Party 2024. A purtat o rochie deosebită, cu un peisaj din Italia

Cum s-a reinventat Andreea Bălan după destrămarea trupei André


După ce a părăsit trupa André, Andreea Bălan s-a reinventat și a lansat primul album solo, „Te joci cu mine’. Vrând să scape de imaginea de rebelă pe care și-o crease, artista s-a vopsit brunetă și a abordat genul pop-rock, formulă care s-a dovedit de succes în următorii ani.

„Aș fi putut să fiu cât de sexy voiam, pentru că toată lumea știa că sunt o fată foarte cuminte și foarte serioasă. Și atunci îmi permiteam să apar în videoclipuri foarte sexy. Și am avut și Prinde-mă, aprinde-mă’, unde eram super sexy în costume de baie. Dar asta a fost o strategie de marketing pentru că la 20 de ani eu trebuia să mă disociez de imaginea de rebelă pe care o creasem în perioada post André.


A fost imaginea André, iar ca să mă disociez de imaginea André, m-am vopsit brunetă și am scos un album pop-rock’, a povestit artista, în cadrul Un podcast MIȘTO by Bursucu.

„Aveam 23 de ani și oamenii mă vedeau o copiliță’

Andreea Bălan recunoaște că i-a fost foarte greu să se desprindă de imaginea pe care și-a crease în perioada André. Aceasta a fost asociată cu fetița blondă din trupă, iar pentru a se reinventa, a fost nevoită să adopte mai multe schimbări radicale. Odată ce a ajuns la maturitate artistică, și-a dorit să evolueze și să fie percepută ca o femeie adultă.


„Eram atât de mult asociată fetița blondă de la André, încât nu mă puteam rupe de perioada aceea și nu putea exista Andreea Bălan dacă nu făceam o schimbare radicală de imagine și muzicală. Și atunci am început să fiu brunetă și să cânt pop-rock și eram  Avril Lavigne. Perioada asta a funcționat foarte bine câțiva ani, dar apoi trebuia să fac trecerea la femeie. Eu aveam deja 22, 23 de ani și oamenii încă mă vedeau o copiliță’, a mai declarat ea în același podcast.


Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au distanțat după America Express

Andreea Bălan a explicat, tot în podcastul lui Adrian Cristea, că după aventura America Express, unde au ajuns pe locul 2, a decis să renunțe la trupa André și a luat distanță de Andreea Antonescu.


„Am simțit acea fetiță de 13 ani din Andre, care din nou face ceva ce nu-i place și din nou sunt cu persoana sau cu energia persoanelor care la vremea respectivă m-au supărat. Și mi-era greu și voiam să plec… Da, i-am spus, dacă am stat 24 din 24 am avut toate discuțiile. Și am plâns una pe umărul celeilalte și ea mi-a spus: „Știi că n-a fost vina mea, așa a fost să fie. Că și tatăl meu era într-un fel, și tatăl tău într-un fel și eram puse acolo și eu am înțeles’. Adică, am iertat. Dar când s-a terminat America Express, s-a terminat și în sufletul meu’, a mai declarat Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook