"Când mama e cu copilul la sân nu poți să ai pretenția ca femeia să fie țiplă pentru tine, pentru că ai chef de amor". Cum s-a schimbat viața de cuplu pentru Adi Nartea și soția sa, după nașterea copiilor

 Radulescu Ruxandra
.

Cum s-a schimbat viața de cuplu pentru Adi Nartea și soția sa, după nașterea copiilor. Adi Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, dar și un om de familie foarte dedicat. Artistul este căsătorit cu Alina Ferinceac și împreună au doi copii. Adi Nartea a spus ce schimbări au intervenit în viața de cuplu, după venirea pe lume a copiilor și ce lecție importantă a învățat cu această ocazie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Nartea, 42 de ani, este un actor foarte cunoscut și apreciat de la noi din țară, dar se poate declara un om împlinit și la nivel personal. Actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Alina Ferinceac, mama celor două fiice ale sale. Adi Nartea a vorbit despre cum s-a schimbat relația de cuplu odată cu venirea pe lume a celor doi copii. Actorul a mărturisit că este foarte important ca un bărbat să înțeleagă prin ce trece o femeie care tocmai a devenit mamă.

48423827102161528721073208040734697203957760o48423827102161528721073208040734697203957760o

Cum s-a schimbat viața de cuplu pentru Adi Nartea și soția sa, după nașterea copiilor

Adrian Nartea a oferit o serie de sfaturi pentru bărbații care se confruntă cu schimbări apărute în relația de cuplu, odată cu venirea pe lume a copiilor. Actorul consideră că este esențial pentru bunăstarea cuplului și a familie că bărbații să conștientizeze transformările prin care trece o femeie, după ce a devenit mamă.

Citește și: Mama Laurei Cosoi a murit: „Te iubim dincolo de viața asta!”. Boala de care suferea Ligia Cosoi

Citește și: Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite

Citește și: Adriana, fiica lui Andrei Păunescu, regretă că nu și-a cunoscut bunicii: „Mi-am pus dorința să-i pot vedea măcar pentru o zi’

Citește și: Ce preț are masa festivă de Crăciun propusă de Cătălin Scărlătescu. Cât costă preparatele făcute de celebrul bucătar

„ Vrei să ai o Pamela Anderson, care să aibă….imaginile alea cu copii mici care sug la țiți și femeia este țiplă? Alea sunt 1 la 8 miliarde, nu există. De la fizic pleacă totul. Noi bărbații ne simțim dați la o parte și este normal să ne simțim. E un ciclu normal al lucrurilor. În momentul în care mama e cu copilul la sân și trebuie să aibă un an-doi grijă de el să îl scoată la liman, nu poți tu ca bărbat să ai pretenția că femeia trebuie să fie țiplă pentru tine pentru că tu ai chef de sex.

Nu ai cum să faci asta. Ai fi mega ipocrit și ai fi mega egoist să ceri treaba asta. Este foarte important să ne dăm seama și să ieșim cumva din ego-ul ăsta al nostru și să ne dăm seama că lumea asta și fericirea asta nu ține doar de noi. Ține și de mediul înconjurător și de a ne raporta cum trebuie la mediul înconjurător. De a luat toate informațiile necesare, nu doar ceea ce vrem noi, nu doar anumite informații. Trebuie să iei și celelalte informații, care s-ar putea să fie mai importante. ', a spus Adrian Nartea, în cadrul podcastului Creștem mari.

Adrian Nartea: „Noi ca cuplu, am avut de suferit”

Adrian Nartea a recunoscut că și în mariajul său au apărut schimbări, după ce soția sa a născut, însă a învățat să le conștientizeze, să le accepte și să treacă peste problemele respective.

Evident că, noi ca cuplu, am avut de suferit. Încă avem de suferit, dar conștientizăm lucrul ăsta și vedem că e normal să ai asta. Nu ai cum să ai o viață de cuplu extraordinară, să dai și lapte la copil. Trebuie să realizezi că există aceste probleme și vom trece peste ele, am trecut peste ele și atunci este o altă dinamică a lucrurilor .', a mai spus actorul.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton