Cum s-a schimbat viața lui Adrian Titieni, după divorțul de Adriana Irimescu: "Nu mă gândesc în acest moment la jumătatea care nu a fost să fie şi împart bucuria dragostei cu copiii"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Titieni a vorbit recent despre copilăria sa de la Bistrița și relația cu părinții săi, dezvăluind și care a fost cel mai important sfat primit de la aceștia. O lungă perioadă de timp, Adrian Titieni s-a simțit dator față de părinții săi și avea constant sentimentul că nu va reuși să se revanșeze față de aceștia, însă a avut o discuție cu tatăl său și a înțeles ce are de făcut. Iată și cum s-a schimbat viața lui Adrian Titieni, după divorțul de Adriana Irimescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Adrian Titieni are o fiică din prima căsătorie, Mălina (37 de ani), și doi copii din căsnicia cu actrița Adriana Irimescu: Ariadna (25 ani) și Marc (24 ani). Chiar dacă nu se mai află în relații de iubire cu mamele copiilor săi, actorul este bucuros că a putut să le transmită urmașilor săi multe dintre sfaturile de viață primite de la părinții lui.

adrian-titieniadrian-titieni

Adrian Titieni, despre cel mai important sfat primit de la părinții săi

Adrian Titieni a dezvăluit ce sfat important a primit de la tatăl său, într-un moment al vieții sale în care nu reușea să scape de sentimentul de datorie emoțională față de părinții lui.

Îmi aduc aminte un sfat pe care mi l-a dat tata (…). La prima maturitate, simțeam nevoia unui tip de recunoștință pentru că susținerea asta era cu costuri, nu mă refer la cele financiare, care erau implicate, dar emoționale. Simțeam că trebuie să mă revanșez față de ai mei. Țin minte că tata a văzut eforturile mele și tensiunea în care eram că nu mă pot revanșa așa cum mi-aș dori.

Într-o seară, m-a așezat pe un scaun și mi-a zis așa: „Nu trebuie să te simți recunoscător cu caracter de obligativitate față de ce ai primit de la noi pentru că noi te-am gândit pentru tine, nu pentru noi. Dacă tu faci același lucru în relații cu copiii tăi, ecuația e încheiată pentru că viața e un cerc„. Oferta lor nu trebuie întoarsă, ci împărtășită și dată mai departe. M-am străduit ca pentru copii mei să fac același lucru (…)„, a declarat Adrian Titieni într-un interviu pentru catine.ro.

Rememorând unele dintre cele mai dragi amintiri din copilărie, Adrian Titieni a menționat un moment care poate părea banal pentru alți oameni, însă lui i-a rămas în suflet, deși au trecut mai bine de 50 de ani de atunci.

O să vă spun un lucru cât se poate de prozaic, dar pentru mine reprezintă referință. Cu foarte mulți ani în urmă, probabil vreo 50 și mai bine, venisem de la mare și nevoia de a păstra o relație în continuare cu apa „mă conținea'. Într-o zi se deschisese ștrandul la Bistrița și m-am dus acasă cu gândul să îi rog pe ai mei să mă lase să merg la ștrand, ceea ce era aproape imposibil (…).

În apropiere de toamnă, am îndrăznit să-i întreb pe ai mei dacă pot să merg la ștrand. Ei nu m-au lăsat sub nicio formă (…). Toată povestea aia de două ore, cât am fost la ștrand, știam să înot, arăta ca un vis pe care l-am putut împlini foarte ușor pentru că părinții mei au fost cooperanți. Când am ajuns acasă, mama m-a așteptat cu șnițel cu cartofi prăjiți și cremă de zahăr ars (…)„, a mai spus Adrian Titieni.

Citește și: Adrian Titieni regretă divorțul de Adriana Titieni, mama copiilor săi, după 23 de ani de căsnicie: „Că este vinovăție, că este greșeală…'

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Adrian Titieni după divorț. Cei doi copii îi sunt alături necondiționat: ‘Nu mă gândesc la jumătatea care nu a fost să fie’

Cum s-a schimbat viața lui Adrian Titieni, după divorțul de Adriana Irimescu

După 23 de ani de căsnicie, Adrian Titieni a divorțat în anul 2018 de mama copiilor lui, iar după divorț s-a concentrat mai mult pe partea profesională.

Discutând din perspectiva vârstei, încerc să cern sentimentul dragostei şi să îl duc la esenţă. Vreau să descopăr în mine filonul care poate gestiona dragostea pentru lume, viaţă, oameni. Cu alte cuvinte nu mă gândesc în acest moment la jumătatea care nu a fost să fie şi împart bucuria dragostei cu copiii, cu profesia şi cu lumea din jurul meu. Nu în ultimul rând am dragoste de viaţă.’, a declarat Adrian Tititeni atunci.

Recent, a vorbit despre ce înseamnă iubirea pentru el, dar și când consideră că iubirea moare.

Foarte important este să ne definim. Nu știu dacă iubirea e individuală. Eu cred că darul ăsta al vieții, dacă reușește să generez în noi admirație, se întâmplă următorul lucru. În urmă cu câteva milioane de ani, aici era praf stelar, nici măcar întunericul nu era despărțit de lumină. Era pustietate (…) Și dintr-odată, toată bogăția asta de viață, de necuantificat. De la cele mai simple forme de viață până la viața conștientă de sine.

Această mașinărie sofisticată. E un lucru extraordinar. Totul e o minune, deci totul e o minune. De la omul care te atacă, la soția care te trădează, gândacul care s-a urcat pe nu știu ce, totul e o minune. Și în fața acestei minuni ce poți să zici? Dacă nu se declanșează un sentiment de admirație pentru toată inteligența care a creat toată povestea asta? Și aia e iubirea, necondiționată. Iubesc existența. Nu o poți face tot timpul. Ne trezim din iubire.‘, a spus actorul Adrian Titieni în podcastul lui Adrian Artene.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton