Cum s-a vindecat Nadine de dependența de alcool prin credință: „Am făcut un pact cu Hristos. Am început să beau la 15 ani. Apoi, două-trei sticle de vin erau prea puțin”

 Ifrim Georgiana
.

Ani la rând, Nadine a luptat cu dependența de alcool și a recunoscut că nu i-a fost ușor să renunțe la acest viciu. În podcastul „DilEMMA', moderat de Emma Ștefan, artista a făcut mărturisiri tulburătoare despre anii în care acest dependența i-a controlat viața, mărturisind că „parteneriatul cu spiritualitatea' a ajutat-o să-și găsească echilibrul și să se ancoreze mai mult în ea. Iată cum a reușit Nadine să se vindece!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 18 ani, Nadine cunoștea succesul, datorită emisiunii „Școala Vedetelor'. De mai bine de un an, artista locuiește în Franța și s-a retras complet din lumina reflectoarelor, dedicându-se familiei și studiilor în domeniul psihologiei. De curând, artista a făcut mărturisiri despre perioada în care era dependentă de alcool și tutun, susținând că viciile și-au făcut loc în viața ei de o vârstă fragedă.

d9d9

Citește și: De ce s-a întors Nadine în România. Ce a dezamăgit-o pe artistă, după un an petrecut în Franța: „Ei fac imediat legătura cu rromii. La un moment dat, îți ajunge la os…'

Citește și: Cum a marcat-o pe Nadine copilăria petrecută la orfelinat: „Am ieșit foarte violentă. Iubeam să mă bat, abia așteptam ocazia unui conflict”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tată iar: „Atât Corina, cât și Liam pot…” / Antrenorul a plecat iar în Arabia Saudită

Citește și: Alina Pușcaș este alergică la ambrozie: „Nu mai pot respira. Sunt într-o situație în care efectiv…'.

Cum s-a vindecat Nadine de dependența de alcool prin credință

Timp de 7 ani, Nadine a locuit în America, perioadă în care, spune ea, nu a reușit să se vindece de dependența de alcool. În 2011, s-a căsătorit cu Dragoș Apostolescu și au devenit părinții unui băiețel, pe nume Noah. Chiar și după ce a îmbrățișat rolul de mamă, artista a recunoscut că nu putea renunța la vicii, însă a avut un moment de trezire, când și-a accesat latura spirituală.

 „M-am întors în România cu dependența de alcool. Cât am stat 7 ani în America, n-am reușit să scap de dependența de alcool. Când am venit în România, mă înscrisesem într-un club de vin. Dacă vedeam pe masă 2-3 sticle de vin, nu mă apucam, pentru că nu era suficient. Eram foarte fericită că am intrat în aces club, care îmi dădea la cutie vinul. Avem copilul deja și am început să simt vinovăție că miros a țigară și alcool, când îi citesc povestea seara. M-am gândit că el va asocia povestea de seară și momentul cu mami cu alcoolul și tigara și că eu, sigur, voi vrea, când el va fi adolescent, să nu fumeze și să bea. Stăteam la masă până seara târziu, beam până dimineață.

Urma să sting luminile jos, să mă urc în dormitor, ca să mă spăl pe dinți, să mă pregătesc pentru culcare. După aia, am intrat în panică. „Dar tot drumul ăla, pe scări și cât mă spăl pe dinți, nu beau nimic?'. Mi-am pus într-o sticluță de apă, de 0.5, mi-am pus un pic de vin, ca să am tot drumul, pe scări. Ăla a fost un moment care m-a scurtcircuitat și sunt recunoscătoare că a avut puterea acel moment să intre atât de mult în mine, pentru că sunt oameni care nu au niciun moment din ăsta. Atunci am făcut un pact cu Hristos, am o relație bună cu el. Atunci am început să studiez „human behavior' (n.r. comportamentul uman)', a povestit ea, în podcastul DilEMMA.

„Am început să beau la 15 ani'

Madine a recunoscut că a căzut pradă viciilor de la o vârstă fragedă. În perioada cât a locuit în SUA, artista s-a înscris la o școală de Budism și a început să mediteze, reușind să-și găsească echilibrul interior.

„Am început să beau la 15 ani, mai mult sau mai puțin, în funcție de moment, în funcție de zile. La 37 de ani, îmi amintesc aniversarea, încă eram pe spritz. Eu începusem deja scanarea internă și începusem să meditez în America, intrasem la o școală de Budism, care m-a ajutat enorm. Meditând non-stop, pentru că era singurul loc în care aveam confort, prinsesem gustul la ceva, unde mentalul meu cu trupul meu sunt în armonie. Aveam acces la lucruri pe care, în mod normal, inconștientul nu mă lăsa să le accesez. Această scanare m-a ajutat să mă ancorez mai mult în mine, ca atunci când am renunțat la alcool, am putut să rămân în picioare. Echilibrul meu nu mai era în ce-mi dădea alcoolul, țigara și acel ritual', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton