Cum s-a schimbat relația dintre Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, după America Express: „Am trecut prin toate stările. Nu mai suport...”

 Ifrim Georgiana
.

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, fac echipă în cel mai nou sezon al emisiunii „America Express', de la Antena 1. Cei doi artiști și-au dorit enorm să participe la cel mai dur reality show din România, fiind adepții provocărilor și ai adrenalinei. Se pare că experiența a avut un impact pozitiv și asupra căsniciei lor, căci acum sunt mai uniți și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Iată cum s-a schimbat relația dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Așteptarea a luat sfârșit! America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1, sâmbătă, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în primele 3 săptămâni, show-ul va fi difuzat sâmbătă, de la 20.00 și duminică, de la ora 21.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. În etapele viitoare, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

cel1001cel1001

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima apariție la un eveniment monden, după America Express. Amândoi au venit îmbrăcați în costum la VIVA! Influencers Party 2023

Citește și: Ce afacere și-au deschis Edward Sanda și Cleopatra Stratan după ce s-au întors din America Express: „Noi suntem aici să îți îndeplinim visul'

Citește și: „Femeile care au fost răsfățate, cândva, de el ar trebui să-l ajute acum!”. Aurel Pădureanu, mesaj dur pentru fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns la azil

Citește și: Horia Manea, mesaj dureros după ce a fost eliminat de la Chefi la Cuțite: „Știu că nu v-a fost ușor să nu fiu prezent lânga voi'

Cum s-a schimbat relația dintre Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, după America Express

„Gata, nu mai suport, vreau acasă!' a fost sentimentul care i-a încercat pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda, când au văzut cât de grea este competiția, însă dorința de a ajunge cât mai departe se dovedește a fi, întotdeauna, mai puternică decât propriile limite impuse: ,,Show-ul ăsta ne ajută să ne călim pentru orice ne mai rezervă viitorul. Am trecut prin toate stările!'.

,,America Express va rămâne, toată viața noastră, o experiență de neuitat, care ne oferă foarte multe lecții!, a adăugat artistul.

Deși au fost momente care le-au testat nervii și răbdarea, cei doi au spus că: „nu ne-am înjurat, nu ne-am certat niciodată, ci doar ne-am enervat pe situațiile în sine, însă niciodată unul pe celălalt', recunoscând că și-au dat seama cât de bine se completează reciproc, indiferent de situațiile prin care trec.

Cine sunt concurenții de la „America Express – Drumul Soarelui'

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sursa foto: Comunicat de presă

   

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton