Cum s-au cunoscut Iuliana Marciuc și Adrian Enache, pe vremea când amândoi erau căsătoriți: „L-am admirat extraordinar de mult”

.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de aproape 30 de ani, însă nu sunt căsătoriți. Prezentatoarea TVR a povestit cum l-a cunoscut pe celebrul artist, cu mulți ani în urmă, dar și ce a atras-o la acesta. Tot ea a vorbit și despre planurile de viitor ale fiului lor, David, admis deja la o facultate în Olanda.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!


Iuliana Marciuc și Adrian Enache se iubesc de aproape trei decenii, însă relația lor a cunoscut mari cumpene, de-a lungul timpului. Artistul era căsătorit atunci când s-a îndrăgostit de Iuliana Marciuc. După ani de relație, Adrian Enache și-a anunțat divorțul la TV, mărturisindu-și iubirea față de Iuliana Marciuc. În emisiunea lui Denise Rifai, prezentatoarea TVR a declarat că nu a avut nicio implicare în decizia artistului de a se separa de soția lui de la acea vreme.

Citește și: Iuliana Marciuc și Adrian Enache erau într-o relație de 15 ani, atunci când artistul a divorțat: „Nu numai că nu i-am forțat mâna, dar l-am înțeles. Am apreciat…'


Citește și: Iuliana Marciuc l-a înșelat pe Adrian Enache cu un afacerist grec? „A existat o poveste, într-adevăr. Depinde ce înseamnă a înșela'

Citește și: Ilinca Vandici, reacție surprinzătoare după ce fostul soț, Andrei Neacșu, s-a afișat cu noua iubită: „Am văzut, îți dai seama. Ce să simt? Cumva…'

Citește și: Ce spune Erika Isac despre Mirel din Turnu Măgurele, personajul negativ din piesele ‘Macarena’ și ‘Femei în Parlament’: ‘Este sub toate formele, de toate vârstele…’/ EXCLUSIV


Cum s-au cunoscut Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Iuliana Marciuc l-a remarcat prima dată pe Adrian Enache într-o emisiune televizată. Prezentatoarea TV își amintește că a fost impresionată de prestațiile artistului și i-a purtat o mare admirație. Mai târziu s-au întâlnit și față-n față, pe litoralul românesc.

„La mare ne-am cunoscut. Eu îl văzusem la 7abc, la o emisiune, el cânta în indiană, chineză, făcea pe Michael Jackson și știu că mi-a plăcut foarte mult treaba asta. L-am admirat extraordinar de mult cu imitațiile acelea’, a spus Iuliana Marciuc, la Xtra Night Show.


Prezentatoarea TVR recunoaște că rare sunt momentele când Adrian Enache are o stare de spirit scăzută: „Nu prea are zile rele. Când are, rămâne singur, îi place singurătatea, își mai încarcă bateriile, dar într-adevăr puțin’.


Ce planuri de viitor are David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache

David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache, este încă elev, dar a fost admis la o facultate din Olanda datorită rezultatelor școlare. Tânărul a moștenit veleitățile artistice ale părinților săi și vrea să-și depășească limitele, tocmai de aceea va continua studiile superioare în străinătate.

„A făcut tenis, a făcut squash. (…) A intrat la facultate în Olanda la Creative Bussines. A intrat datorită faptului că are 9.70 media claselor 9-11. Se așteaptă și răspunsul de la bac, dar am înțeles că unii sunt primiți la facultate cu o condiție pentru nota la Bacalaureat, alții nu. În cazul lui nu a fost primit cu condiție, doar să ia Bacalaureatul, asta datorită mediei mari. El vrea să plece pentru că vrea să-și depășească limitele’, a spus Iuliana Marciuc.

Sursa foto: Facebook