Cum s-au cunoscut Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, și Manuela Lupașcu. Sunt împreună de 7 luni: „Ne-am cunoscut deja familiile”

 Ifrim Georgiana
.

Cum s-au cunoscut Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, și Manuela Lupașcu. După despărțirea de Theo Rose, Alex Leonte și-a refăcut viața alături de Manuela Lupașcu, o cunoscută creatoare de conținut. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu șapte luni, însă ambii au fost destul de rezervați cu privire la sentimentele lor. Recent, nepotul lui nea Mărin a spus cum a cunoscut-o pe actuala lui iubită și cum decurg lucrurile între ei. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, și Manuela Lupașcu. Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a fost o veste neașteptată în vara anului trecut, mai ales că cei doi păreau să formeze un cuplu consolidat, cu planuri mari de viitor. Ulterior, cunoscuta artistă și-a oficializat relația cu regizorul Anghel Damian, iar cei doi urmează să devină părinți în numai câteva luni. La rândul lui, Alex Leonte a început o relație cu Manuela Lupașcu, o prezență destul de cunoscută în mediul online pe nișa de lifestyle, fashion, beauty și călătorii.

0-160-16

Alex Leonte și noua lui iubită, Manuela Lupașcu, formează un cuplu de aproximativ 7 luni. Se pare că cei doi nu s-au cunoscut recent, ci îi leagă de câțiva ani buni pasiunea pentru înot, după cum a povestit chiar nepotul lui nea Mărin.

Citește și: Manuela Lupașcu, despre relația cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose: „E Bine. Nu se ascunde nimeni…”

Citește și: Cum se înțelege Theo Rose cu Alex Leonte, după ce și-a refăcut viața cu Anghel Damian: „Dumnezeu m-a pus cu cine trebuia să fiu. Anxietatea a dispărut”

Citește și: Deea Maxer, mesaje cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer: 'Nimeni nu este prea ocupat…'

Citește și: Răzvan Fodor a răbufnit, după ce o profesoară a fost înjunghiată de un elev, în Capitală: „Voi sunteți idioți? Mă refer la părinți”

Cum s-au cunoscut Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, și Manuela Lupașcu

Mai discret din fire, Alex Leonte a spus că a cunoscut-o pe actuala lui parteneră în urmă cu mulți ani, pe vremea când erau elevi. Cei doi împărțășesc pasiunea pentru înot și s-au regăsit după multă vreme. Nepotul lui nea Mărin a ținut să sublinieze că relația lor este una închegată, dat fiind faptul că și-au cunoscut familiile și nu au avut niciun fel de obstacole în calea iubirii lor până acum.

„Suntem fericiți, ne merge foarte bine. Asta e important. Ne-am reîntâlnit după ani și ani. Ne știam, dar nu am păstrat legătura. Ne știam de prin școala generală. Am făcut înot împreună. Noi suntem sportivi de performanță. Am făcut înot și ne-am regăsit după mai mult timp. Ne-am cunoscut deja familiile, suntem ok, ne simțim bine cu ceilalți. Este o relație închegată', a spus Alex Leonte la Antena Stars.

De ce nu se afișează Alex Leonte cu noua lui iubită

Alex Leonte și Manuela Lupașcu au fost destul de discreți cu privire la relația lor. Cei doi au publicat puține imagini de cuplu pe rețelele de socializare, în ciuda insistențelor celor care îi urmăresc. Fostul iubit al lui Theo Rose a explicat că relația este una asumată, însă nu-și dorește s-o expună public și să atragă atenția asupra acesteia.

„N-am ascuns niciodată faptul că ne-am găsit. Nu e niciun fel de problemă. Ne asumăm amândoi, doar că vrem să ținem relația discretă. Nu mai vreau să fie în lumina reflectoarelor și atât de multă atenție asupra noastră. Avem aproape 7 luni', a spus Alex Leonte, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton