Cum s-au cunoscut Carmen Neogiță și iubitul ei, politicianul Cătălin Boboc: "În urmă cu două luni..."

 Dumba Gabriela
.

Carmen Negoiță s-a afișat zilele trecute cu noul său iubit și toată lumea era curioasă cum l-a cunoscut pe politicianul Cătălin Boboc, un nume străin de lumea mondenă. Fosta soție a milionarului Ionuț Negoiță este de două luni împreună cu secretarul de stat din Ministerul Muncii, după ce s-au îndrăgostit la prima vedere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmen Negoiță și-a regăsit fericirea în brațele lui Cătălin Boboc, însă abia zilele trecute și-a asumat public relația împreună cu acesta, când a postat o primă fotografie pe Instagram. Între timp, blogărița a satisfăcut și nevoia curioșilor de a afla cum l-a cunoscut pe tânărul politician.

10boboc-110boboc-1

„Suntem împreună de două luni! În urmă cu două luni am fost invitate mai multe persoane la o masă, iar el se afla acolo. Am vorbit și am rămas împreună. Suntem foarte bine, Cătălin este un om bun. Încă nu am plecat în vreo vacanță, pentru că el are destul de multă treabă!', a declarat Carmen Neogiță, de curând, pentru Click!.

Cătălin Boboc are 45 de ani și un băiat din căsnicia anterioară. Între cei doi este o difrență de 4 ani și au ca pasiuni comune călătoriile și distracțiile în cluburi. Chiar recent au fost văzuți împreună într-un club din Mamaia.

Carmen îl descria pe Cătălin Boboc drept „my love” pe Instagram, iar în pozele pe care le-a publicat până acum sunt amândoi cu zâmbetul până la urechi, semn că trăiesc o perioadă de miere a începutului lor de relație.

Citește și: Primele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley – Gina Pistol.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:„Tu mi-ai dat totul

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…

Cine este Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță

Cătălin Boboc a fost candidat la șefia Consiliului Județean Brăila. A obținut un scor de 23,94% la alegerile locale din toamna anului 2020. PNL Brăila a obținut 265% la nivel de județ.

Politicianul a fost prefect al Brăilei între 2019 și 2020, iar între 2012 și 2016 a fost senator PNL. Momentan, el este secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, minister condus de Raluca Turcan.

Iubitul lui Carmen Negoiță a terminat facultatea de Drept la Universitatea Româno-Americană. El a fost consilier al ministrului Agriculturii între 2006 și 2007 și a fost președintele companiei Copmega Asig. De asemenea, el a fost șef de cabinet al Senatului, din partea PNL.

Ce avere are iubitul lui Carmen Negoiță, Cătălin Boboc

Deși nu se compară cu averea fostului soț, Ionuț Negoiță, cel care i-a lăsat lui Carmen atât de mulți bani încât nu mai este nevoită să muncească vreodată, după propria-i declarație, nici Cătălin Boboc nu stă prost la capitolul finanțe.

Potrivit datelor apărute în presă, acesta ar avea împreună cu fosta soţie un teren agricol de 1,37 ha și un teren intravilan de 6.000 mp pe raza comunei Vădeni, acestea fiind doar unele dintre bunuri. Acesta ar deține și trei firme de succes ce-i aduc sume mari anual.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton