Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan: „Nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India. A fost o întâmplare” / Marius Moga le-ar fi făcut cunoștință

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Vântur, stabilită de mai bine de 10 ani în India, are o relație discretă cu Salman Khan. Multe zvonuri au planat în jurul poveștii lor de dragoste, una ferită complet de ochii publicului, și nu se știe cu certitudine când a început totul între ei. În presa tabloidă s-a tot vehiculat, de-a lungul anilor, că Marius Moga le-ar fi făcut cunoștință celor doi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 12 ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, țara de origine a iubitului ei, Salman Khan. Cei doi nu au confirmat relația la început, deși se afișau constant împreună și erau în atenția presei. Prea multe declarații despre viața de cuplu nu au făcut și s-au tot răspândit zvonuri despre debutul poveștii lor de dragoste.

va11-1va11-1

Citește și: Iulia Vântur a dansat desculță pe muzica lui Costi Ioniță. Cum au fost surprinși cei doi în Dubai / Imaginile au devenit virale

Citește și: De ce s-a mutat Iulia Vântur în India, de fapt, și ce greutăți a întâmpinat acolo: „A avut obiecții, a încercat să mă oprească…'. Ce spune despre operațiile estetice și cum se menține în formă / EXCLUSIV

Citește și: Înainte de Finala Survivor All Stars România, concurenții au făcut chef cu manele și au uitat de animozități. Zanni, Jador și Relu Pănescu au fost sufletul petrecerii

Citește și: Cum arăta Bianca de la Casa Iubirii acum 10 ani. Purta aparat dentar și avea un look total diferit

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi cunoscut în vara lui 2011. Frumoasa româncă i-ar fi fost prezentată actorului indian chiar de Marius Moga, fostul ei iubit. La vremea respectivă, compozitorul ar fi colaborat cu starul de la Bollywood pentru coloana sonoră a unui film. Întâlnirea celor trei ar fi avut loc la Dublin, pe platourile unde se filma „Ek Tha Tiger', însă această poveste nu a fost confirmată de niciunul dintre protagoniști.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie', a declarat fosta prezentatoare TV, în urmă cu mai mult timp, pentru OK Magazine.

Iulia Vântur: „Țin la intimitatea mea'

Multe zvonuri au planat în jurul poveștii de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Periodic se scrie că s-au despărțit, iar un astfel de episod s-a întâmplat și în luna martie, când actorul a fost surprins cu o altă femeie. Iulia Vântur a explicat atunci că nu este vorba despre o nouă iubită, ci despre o actriță alături de care starul joacă în filmul „Tiger 3'.

„Evident că suntem OK. Eu am încercat să stau departe de acest subiect pentru că ţin la intimitatea mea, plus că s-a speculat atât de mult pe acest subiect că orice aş spune se interpretează. Suntem foarte bine, evident. Ştiu că există o curiozitate cu privire la acest subiect, însă, curiozitatea mea nu merge atât de departe', a spus tot ea pentru sursa menționată anterior.

„Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată'

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir și probabil iritată de zvonurile care tot circulă, Iulia Vântur a explicat de ce nu oferă detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Salman Khan.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare.

Eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect', a explicat actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton