Cum s-au cunoscut Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat: „Ne-am întâlnit pentru o piesă la studio, dar...”. Formează un cuplu de un an

 Ifrim Georgiana
.

Sebastian Dobrincu și iubita lui, Ioana Ignat, formează un cuplu discret de aproximativ un an. Au planuri serioase împreună și nu exclud posibilitatea unei căsătorii, însă deocamdată, se concentrează pe carieră și stabilitate financiară. Tânărul milionar și artista s-au cunoscut într-un studio de înregistrări, însă abia mai târziu a început să-i lege sentimente de iubire. Iată cum a început relația dintre Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-a înfiripat în urmă cu un an. Sunt un cuplu modern și destul de discret, așa că rareori apuci să-i vezi împreună la evenimente mondene sau pe rețelele de socializare. Deși îi leagă sentimente puternice, relația lor a trecut și printr-un moment mai dificl, căci au stat separați timp de câteva luni. În prezent, le surâde ideea de a-și întemeia propria familie, însă, deocamdată, cariera este o prioritate pentru amândoi. Ioana Ignat a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ea și Sebastian Dobrincu, susținând că flacăra iubirii s-a aprins ceva mai târziu, pe platourile de filmare.

seb10seb10

Citește și: „O să vină și copilul'. Sebastian Dobrincu și iubita lui, Ioana Ignat, primele declarații despre căsătorie. Pe ce cheltuie cei mai mulți bani

Citește și: Cine este iubita lui Sebastian Dobrincu de la Survivor 2023. Faimosul și Ioana Ignat s-au logodit

Citește și: Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „De la agonie la extaz. Am trecut prin toate stările…'

Citește și: Gabriela Cristea și Cătălin Botezatu, împreună acum 30 de ani, într-o reclamă pentru pantofi. Cum arătau atunci: sunt de nerecunoscut

Cum s-au cunoscut Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat

Relația dintre Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-a înfiripat într-un studio de înregistrări. Interacțiunea a fost destul de scurtă atunci, însă s-au reîntâlnit pe platourile de filmare și au decis să dea o șansă poveștii lor de dragoste. Artista recunoaște că antreprenorul este mai rațional în parteneriatul lor, mai ales când se ivesc tensiuni sau dispute.

„Ne-am întâlnit pentru o piesă la studio, dar a fost destul de scurt. Pe platourile de filmare s-a aprins flacăra. Acolo ne-am privit și ne-am cunoscut mai îndeaproape. Pentru mine, Sebastian este unul singur, așa cum îl cunosc eu cu bune și cu rele. Dar, mai presus de orice, este un om pasionat, disciplinat, muncitor, stăpân pe el, și mai e și foarte chipeș. (…)

De cele mai multe ori, el este cel mai rațional dintre noi doi. Eu sunt mai emotivă, dar acum depinde despre ce e vorba', a povestit artista, potrivit fanatik.ro.

Ioana Ignat, lecție de disciplină de la Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat spune că cea mai mare realizare a ei este disciplina pe care a dobândit-o pe parcursul anilor. La fel ca Sebastian Dobrincu, tânăra artistă este foarte meticuloasă și are un stil de viață armonios, astfel încât să-și poată desfășura cu profesionalism proiectele.

„Cea mai mare realizare a mea este disciplina, pe care am dobândit-o și înțelepciunea. Nu pierd noptile, am un program strict, o dieta strictă, sunt un om pe care te poți baza. O profesionistă în cariera mea și în proiectele în care sunt implicată.

Frumusețea este un atu, dar, fără personalitate, e zero. Eu nu am știut că sunt frumoasă, nu m-am considerat o persoană frumoasă fizic. În schimb am fost ambițioasă și curajoasă. Consider că felul meu de a fi m-a făcut, mai mult sau mai puțin, plăcută', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton