Cum s-au descurcat Iulia Albu și iubitul ei, Mike, la America Express: „Prima săptămână ne-a dat total peste cap”

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, fac echipă în noul sezon al emisiunii „America Express', care va avea premiera pe 26 octombrie. Pe rețelele de socializare, criticul de modă a publicat mai multe fotografii și secvențe din timpul filmărilor, alături de câteva comentarii referitoare la experiența inedită. Iată cum s-au descurcat cei doi pe „Drumul Soarelui' și ce provocări au avut de înfruntat în calitate de echipă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

„America Express – Drumul Soarelui' va avea premiera pe 26 octombrie. Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30. Iulia Albu și iubitul ei, Mike, sunt concurenți în cadrul celui mai dur reality-show din România și vor putea fi văzuți in ipostaze inedite.

iul10iul10

Citește și: Cine este Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la cuțite și America Express. E numită „Regina audiențelor”

Citește și: „Am făcut un AVC, îmi e frică, nu-mi mai simțeam jumătate de cap”. Boala gravă de care suferă Capatos și care-l împiedică să meargă la America Express

Citește și: A murit actrița Suzanne Somers, cu o zi înainte să împlinească 77 de ani. Ce mesaj a postat pe Instagram cu câteva ore înainte de deces

Citește și: Cine ar putea fi noii jurați de la Chefi la Cuțite. Au apărut primele nume care i-ar putea înlocui pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Cum s-au descurcat Iulia Albu și iubitul ei, Mike, la America Express

În mediul online, Iulia Albu a făcut câteva comentarii referitoare la experiență trăită la „America Express', unde a făcut echipă cu iubitul ei, Mike. Criticul de modă susține că prima săptămână a fost deosebit de dificilă pentru amândoi, fără a specifica cauzele, dând de înțeles că parcursul lor nu a fost deloc ușor.

Până acum, Iulia Albu a fost discretă cu privire la relația cu Mike și nu s-au afișat prea mult împreună, așa că participarea la „America Express – Drumul Soarelui' îi va surprinde în ipostaze inedite, atât în calitate de cuplu, cât și de concurenți.

„Au mai rămas 6 zile. Prima săptămână ne-a dat total peste cap…veți vedea și de ce și cum…iar ceea ce a urmat depășește orice imaginație', a scris Iulia Albu, pe Instagram.

Cine sunt concurenții de la America Express 2023

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărât provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ce traseu parcurg concurenții de la America Express 2023

Drumul Sorelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton