Cum s-au filmat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu într-un club de pe litoral. Nu s-au ferit să-și arate dragostea în public

 Ifrim Georgiana
.

În acest weekend, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au distrat într-un club de pe litoralul românesc. Cei doi au sărbătorit înainte de 1 mai la mare și au publicat mai multe fotografii din escapada romantică. Pe contul personal de Instagram, blondina a publicat un videoclip cu iubitul ei, iar un gest făcut de aceasta i-a luat pe mulți prin surprindere. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut weekend-ul pe litoralul românesc și au avut parte de câteva momente doar pentru ei. Cei doi s-au distrat în club și au publicat mai multe fotografii împreună, deși în ultima vreme s-au expus mai rar pe rețelele de socializare. Aflați într-un club de fițe de la mare, afaceristul și Bianca Drăgușanu nu s-au ferit să-și manifeste iubirea și au fost surprinși în ipostaze extrem de afectuoase.

dra11dra11

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de mai bine de doi ani. În ultima perioadă, cei doi nu și-au mai expus relația pe rețelele de socializare, însă au surprins pe toată lumea cu imaginile postate de pe litoral, acolo unde și-au petrecut weekend-ul trecut.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: Ce sumă uriasă a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. A stat două săptămâni în competiție: „M-au momit cu bani mulți'

Citește și: Andreea Raicu spune dacă a fost agresată sau nu, de Tudor Chirilă: „A fost o relație tumultuoasă…” / Vedeta a recunoscut că a fost lovită o dată, de alt bărbat

Citește și: Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!”. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

Cum s-au filmat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu într-un club de pe litoral

La fel ca multe alte vedete de la noi din țară, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au sărbătorit înainte de 1 mai pe litoralul românesc. Blondina și afaceristul au mers împreună într-un club de fițe și s-au postat pe rețelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii „Detectorul de minciuni' de la Kanal D2 a fost extrem de afectuoasă cu iubitul ei, după cum s-a putut observa într-un videoclip publicat de aceasta.

În imagini, Bianca Drăgușanu îl ia pe Gabi Bădălău de gât și dansează extrem de apropiați, ipostază în care blondina nu a mai fost văzută până acum.

Pe de altă parte, Gabi Bădălău nu a publicat nicio imagine cu iubita lui, însă a făcut publice o serie de videoclipuri care surprind atmosfera de pe plajă și din locurile pe care le-a frecventat.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aproape 3 ani

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a început în urmă cu aproape 3 ani. Omul de afaceri și Claudia Pătrășcanu au divorțat oficial în toamna anului trecut, după un proces care a durat mai bine de trei ani.

„Noi suntem un întreg, bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe.

Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți. Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto. Am avut și noi urcușuri, coborâșuri. Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu. Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu. Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie', a mai zis ea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton