Cum s-au fotografiat Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în Grecia: "Iubirea mea"

 Dumba Gabriela
.

Fotografiile în care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică apar împreună pot fi numărate pe degete! Cei doi sunt foarte discreți cu viața privată și postează foarte rar pe conturile de socizalizare fotografii în care apar împreună, iar de declarații de dragoste n-au făcut niciodată risipă în public. Lavinia și Ștefan s-au afișat, însă, într-o postură inedită, iar fanii au fost cum nu se poate mai fericiți de acest „suvenir” din Grecia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva a postat pe contul său de Instagram o fotografie din vacanța recentă din Grecia, în care apare în brațele lui Ștefan Bănică, într-un cadru de poveste. Cântăreața a scris în dreptul fotografiei „Iubirea mea”, semn că totul este perfect în relația lor, iar fanii au reacționat imediat.

banica-1-crop-1605695840banica-1-crop-1605695840

'Sunteți minunați', 'Doi frumoși', 'Ce simpatici sunteți', 'Să vă ține Dumnezeu împreună', „Pereche de vis” sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online la vederea ftografiei artistei.

În plus, Lavinia Pîrva a uimit internauții, zilele trecute, în momentul în care a postat fotografii din vacanța din Grecia, în care apare doar în costum de baie și fără pic de machiaj.

Citește și: Ștefan Bănică a răbufnit în mediul online, după ce Lavinia Pârva a fost făcută „pițipoancă': „Marș afară'

Citește și: Ștefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:

Citește și: Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva şi-au botezat băiatul în secret. Imagini de la petrecerea micuţului Alexandru

Lavinia Pîrva, sexy în costum de baie, în Grecia

În ultimul an, Lavinia Pîrva s-a concentran pe viața profesională, dar și pe cea de familie. Vedeta a devenit antreprenoare și deține un magazin de haine online.

Pe de altă parte, Lavinia s-a ocupat de creșterea și educarea fiului ei și al lui Ștefan Bănică Jr, Alexandru. Acum, bruneta și-a luat o pauză binemeritată și se relaxează la mare, în Grecia.

Lavinia Pârva s-a lăsat fotografiată doar într-un costum de baie. Vedeta și-a impresionat fanii de pe Instagram care i-au adus numai cuvinte de laudă.

„Sirenă la înălțime, fermecătoare’, „Un corp numărul 1!’ și „Se vede acum de ce s-a îndrăgostit Ștefan’ sunt doar câteva dintre comentariile primite de Lavinia.

Câte intervenții estetice are Lavinia Pîrva

După ce fanii au observat o schimbare la forma buzelor, dar și a sprâncenelor artistei, Lavinia Pîrva a simțit nevoia să tranșeze lucrurile, menționând că nu a apelat la bisturiul chirurgului, ci doar la intervenții minim invazive.

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive!

Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!🥰 Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!’, a explicat Lavinia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton