Cum s-au îmbrăcat mamele cuplului Iancu Sterp - Denisa Coțolan la nunta lor. Soacra mică a purtat o ținută elegantă, iar mama Geta nu și-a putut stăpâni lacrimile

.

Iancu Sterp și aleasa inimii sale, Denisa Coțolan, s-au căsătorit religios și au făcut nuntă mare, cu sute de invitați. Ceremonia a avut loc în Hațeg, orașul natal al mirilor, și s-au respectat tradițiile specifice zonei. Printre invitați s-au remarcat cele două soacre, mama Geta și mama miresei, vizibil emoționate și îmbrăcate elegant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Pe 20 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au oficializat relația la starea civilă. La eveniment au participat familiile lor, părinții, nașii, frații și prietenii apropiați. O săptămână mai târziu, tinerii căsătoriți și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, apoi au petrecut cu invitații până dimineața.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios. Ce nu s-a văzut la nuntă: mireasa a trimis invitaților adresa altei biserici, Culiță Sterp a cântat, iar Daniela Iliescu s-a împăcat cu viitoarea soacră


Citește și: Ileana Sterp a explicat ce s-a întâmplat între Daniela Iliescu și Iancu Sterp, după ce el nu a invitat-o la cununia civilă: „Au fost discuții. S-au creat niște chestii…’

Citește și: Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Alex Bodi: „Scenarist de filme proaste. Mi-a fost frică că îmi poți fura colanții și o să ne batem pe sutiene, așa că…’. De la ce a pornit totul și ce replică halucinantă i-a dat afaceristul

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacks și-au botezat băiețelul, iar Raluka a fost nașă. Imagini inedite de la eveniment


Cum au arătat soacrele la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan

De la nuntă nu au lipsit, bineînțeles, familiile celor doi miri. Iancu Sterp și Denisa Coțolan sunt logodiți de anul trecut, când el, aflat la un meci RFX, și-a luat inima în dinți și i-a pus inelul pe deget partenerei sale. Cei doi se cunosc din liceu, dar relația a început mai târziu.

Duminică, sute de invitați le-au fost alături când și-au celebrat iubirea. În timp se se afla în alaiul de nuntă, mama Geta a fost copleșită de emoții și a plâns în hohote. Soacra mare a apărut îmbrăcată într-o rochie verde, lungă, accesorizată cu bijuterii din aur. Părul l-a avut aranjat într-un coc la spate.


Pe contul de Instagram, Denisa Coțolan a postat o fotografie emoționantă cu părinții ei. Soacra mică a optat pentru o rochie neagră, lungă până în pământ și cambrată în talie. A părut la fel de emoționată și și-a ținut fiica de mână cu duioșie, demonstrând că au o relație foarte strânsă.


Cum se înțelege Denisa Coțolan cu mama Geta

De-a lungul timpului, mama Geta a avut mai multe conflicte cu partenera lui Culiță. La un moment dat, fiind invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, a insinuat că artistul i-ar fi infidel Danielei Iliescu. Cele două s-au reîntâlnit la nunta lui Iancu și au părut destul de apropiate, semn că s-a produs o împăcare.

Pe de altă parte, mama Geta s-a arătat mult mai încântată de proaspăta soție a lui Iancu. Despre Denisa Coțolan a spus că este harnică și modestă, calități pe care le consideră tot mai rare în zilele noastre.


„Să nu mă înțeleagă nimeni greșit, eu sunt un om foarte maleabil. Lor trebuie să le placă în primul rând, că ei dacă se căsătoresc stau toată viața cu alesele lor. Eu nu sunt împotrivă, cu oricine ar fi vorbit! Eu doar îmi dau cu părerea.

Dacă acum e Denisa, mie îmi place și mai tare de ea, că e fată de aici de la noi și e fată harnică, simțită, își vede de treabă, nu e fițoasă cum sunt fetele în ziua de azi. Important e să se înțeleagă ei, că noi părinții ne ducem din lume și ei trebuie să se înțeleagă, să poată conviețui unul cu altul, a spus ea pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Instagram