Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cele mai spectaculoase rochii: invitații au avut dress-code-ul black tie

.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în weekend, pe data de 5 octombrie. Cei doi miri au avut o nuntă de-a dreptul spectaculoasă, la Palatul Snagov, cu un decor de poveste și invitați pe măsură. Sute de persoane le-au fost alături în ziua cea mare, printre care și zeci de vedete, care s-au întrecut în ținute. Iată cum s-au îmbrăcat acestea la marele eveniment!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au devenit oficial soț și soție, după aproximativ un an de relație. Nunta celor doi a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, după ce Dana Budeanu i-a dat de gol, anunțând data acestuia. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor special cu flori naturale albe, iar invitații s-au delectat cu preparate alese și s-au bucurat și de două momente culminante: dansul mirilor și tortul, scrie Libertatea.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au strălucit în ziua cea mare. Frumoasa actriță a avut două rochii de mireasă la nuntă, una mai spectaculoasă decât cealaltă. În prima parte a zilei, ea a purtat o rochie tip sirenă, cu pene în partea de jos. A asortat ținuta cu bijuterii deosebite, iar în ceea ce privește coafura, ea a decis să-și lase părul pe spate, frumos aranjat, și să nu poarte voal.


Citește și: Cum își menține Monica Bârlădeanu silueta, la 46 de ani: „E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj, dar poți pierde totul dacă nu ai grijă. E o luptă…'

Citește și: Ce aliment a scos Monica Bârlădeanu definitiv din alimentație: „Mi se pare extrem de important ca omul să vadă ce îi priește și ce nu. Sunt lucruri care îți îngreunează corpul’. Ce sfaturi are pentru femeile care vor să slăbească / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Iliescu și ce afaceri are: „Am devenit influencer fără să vreau. Nu luam lucrurile în serios…’. Cum a ajuns să aibă venituri impresionante / EXCLUSIV


Citește și: Catinca Roman își schimbă profesia la 57 de ani: „Acum, în sfârșit, m-am mai liniștit cu problemele personale și mă simt și mult mai bine. Vreau să merg spre…'. În ce domeniu va activa

Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Ulterior, la dansul mirilor, Monica Bârlădeanu s-a schimat în cea de-a doua rochie de mireasă, la fel de specială, cu mânecă lungă și crăpătură adâncă pe picior. Ambele ținute alte artistei au fost semnate de casa de modă M.Marquise. Și soțul ei, Valeriu Gheorghiță, a strălucit la nuntă, îmbrăcat la patru ace, într-un costum foarte elegant, cu cămașă albă și papion negru. Vedeți mai multe imagini în GALERIA FOTO.


Dar nici invitații nu s-au lăsat mai prejos și s-au întrecut în ținute la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță! Printre vedetele care au participat la evenimentul de sâmbătă, 5 octombrie, se află Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, Gina Pistol, Daciana Sârbu, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Teodora Tompea, Maria Buză, Andreea Vasile, etc.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu s-au asortat la eveniment


Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au avut o apariție memorabilă la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Ea a arătat superb, într-o rochie sacou neagră, transparentă în partea de jos și decoltată la piept. Vedeta și partenerul ei s-au asortat din cap până în picioare, el purtând un costum negru, cămașă albă și papion negru.

Și Adelina Pestrițu a atras multe priviri la nunta actriței, prin ținuta sa. La petrecere, aceasta a optat pentru o rochie neagră, tip sirenă, din dantelă, ce i-a pus perfect în valoare silueta suplă. Fosta prezentatoare TV a ales o coafură clasică, mai exact un coc, ce i-a completat look-ul elegant. Și soțul ei, Virgil Șteblea, a fost la fel de elegant, într-o ținută all black, formată din cămașă, pantaloni și sacou.


O altă ținută spectaculoasă a fost și cea a Geaninei Ilieș. Vedeta de la Antena Stars a strălucit, la propriu, într-o rochie lungă, cu crăpătură pe picior, cu paiete argintii. Actrițele Dana Rogoz și Elvira Deatcu, dar și Andreea Raicu, au mers pe clasic, optând pentru rochii negre, în care au arătat formidabil.

Tot pe negru a mers și Andreea Vasile. Actrița a optat pentru o rochie lungă până în pământ, formată din paiete negre și strălucitoare, ce i-a scos în evidență silueta.


Daciana Sârbu a venit însoțită de fiica Irina

Daciana Sârbu nu a trecut nici ea neobservată, fiind îmbrăcată într-o rochie elegantă și sexy, cu paiete negre și lungă până în pământ. Ea nu a fost însoțită de Victor Ponta, dar nu a venit singură, ci alături de fiica lor, Irina. Tânăra a avut și ea o apariție specială, într-o rochie lungă, de culoare roșie.

Cea a care a prins buchetul a fost Mirela Bucovicean. Aceasta a purtat la eveniment o rochie lungă, de un roz aprins, cu detalii negre la nivelul bustului.


Gina Pistol a cântat la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Pe lângă dansul mirilor și tortul acestora, invitații de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță au avut parte și de alte momente speciale. Unul dintre cele mai surprinzătoare a fost acela în care Gina Pistol a cântat pentru proaspeții căsătoriți.


Gina Pistol nu a fost însoțită de Smiley, ci a venit singură la eveniment, dar chiar și așa s-a distrat pe cinste. Îmbrăcată într-o ținută neagră, elegantă, vedeta PRO TV a petrecut timp cu colegele ei de breaslă, printre care Geanina Ilieș, care lucrează la Antena Stars, cu care a făcut poză la masă.

La un moment dat, Gina Pistol a uimit pe toată lumea, atunci când a urcat pe scenă și a cântat alături de mireasă, dar și de Maria Buză, dovedind încă o dată că are abilități și în materie de muzică. Momentul a fost filmat de Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, care a și distribuit imaginile în mediul online.

Sursă foto: Instagram