Cum s-au împrietenit Adela Popescu și Elena Gheorghe, acum 22 de ani: „Ne-am hotărât să ne facem o trupă, însă nu s-a concretizat”. Vor lansa o piesă împreună

 Ifrim Georgiana
.

După ce s-a retras temporar din televiziune, Adela Popescu și-a anunțat revenirea în muzică și urmează să lanseze o piesă cu Elena Gheorghe, buna ei prietenă. Puțini știu că cele două artiste au avut o tentativă de a-și înființa o trupă, cu peste 20 de ani în urmă, dar norocul nu le-a surâs atunci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Elena Gheorghe s-au cunoscut în 2001, la Festivalul de la Mamaia, iar de atunci au rămas prietene bune. Pasiunea pentru muzică le-a adus împreună, dar apoi au urmat direcții diferite în carieră. Soția lui Radu Vâlcan s-a afirmat în actorie și televiziune, dar a lansat și câteva melodii de succes. De cealaltă parte, Elena Gheorghe, prietena ei de suflet, s-a concentrat pe muzică, iar anul acesta împlinește 20 de ani de carieră. Momentul îl va marca printr-un concert aniversar, la Sala Palatului, ce se va desfășura la sfârșitul lunii mai.

ad12ad12

Citește și: Elena Gheorghe, despre soțul ei Cornel, după 19 ani de relație: „Îmi deschide portiera, mă aduce la evenimente și stă alături de mine. Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele și iahturile” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Elena Gheorghe cu soțul ei, Cornel, după 19 ani de relație: „Nu suntem doar lapte și miere…” Ce sfat a primit artista de la mama ei

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a aflat că e suspect de cancer la controlul medical pentru Survivor All Stars: „Medicul a încercat să nu mă sperie, dar o luasem razna. Dacă asta va fi pentru mine pedeapsa…'

Citește și: Vlăduța Lupău, imagini emoționante cu burtica de gravidă, după ce și-a făcut un set de analize: „Multe fete mi-ați scris că e horror și…' / Cum arată artista, însărcinată în 6 luni

Cum s-au împrietenit Adela Popescu și Elena Gheorghe, acum 22 de ani

Pe profilul ei de socializare, Elena Gheorghe a povestit cum a cunoscut-o pe Adela Popescu, alături de care va lansa o piesă. Prima lor întâlnire a avut loc în 2001, la Festivalul de la Mamaia, unde ambele erau concurente. În anul următor au decis să-și înființeze o trupă, dar s-au lovit de refuzul mai multor compozitori, astfel că și-au separat drumurile.

„Am cunoscut-o pe Adela Popescu în 2001, la Festivalul de la Mamaia, unde concuram individual, eram mezinele concursului. Ne-am împrietenit repede și am hotărât să ne facem o trupă un an mai târziu.

Am bătut la ușa mai multor compozitori printre care și a lui Marius Moga, însă nu s-a concretizat nimic, pentru că Dumnezeu avea alte planuri cu fiecare dintre noi. Eu aveam să ajung solistă a trupei Mandinga, iar Adela – actriță în cele mai iubite telenovele din România. Ne-am bucurat una de succesul celeilalte și am rămas prietene', și-a început Elena Gheorghe mesajul pe rețelele de socializare.

Elena Gheorghe și Adela Popescu lansează o piesă împreună

Cuprinsă de nostalgie, Elena Gheorghe i-a propus Adelei Popescu să lanseze o melodie, „Îți mulțumesc că ești', și să-i fie alături la concertul aniversar de la Sala Palatului.

„Acum două luni, într-o noapte când mă gândeam la show-ul de la Sala Palatului mi-a venit ideea de a o invita pe Adela nu doar să-mi fie alături, ci să cânte cu mine, așa cum ne-am fi dorit încă de acum 22 de ani. Am luat caietul de notițe și am scris ideea acestei piese, așa s-a născut `Îți mulțumesc pentru că ești. Această piesă este scrisă cu gândul la oamenii din viața noastră pe care îi poți număra pe degetele de la o singură mână, dacă ai noroc poate de la două, acei oameni care te iubesc necondiționat', a mai transmis artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton