Cum și-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte, în urmă cu 10 ani: „Am cheltuit vreo 30.000 de euro”

 Ifrim Georgiana
.

Cum și-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte, în urmă cu 10 ani. În 2012, fratele cunoscutului artist a suferit un infarct și a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă. La o lună distanță, Micky Pavel a fost diagnosticat cu ocluzie intestinală și a ajuns din nou pe masa de operație. În această perioadă, artistul a fost cel care l-a sprijinit financiar pe fratele lui, oferindu-se să suporte costurile aferente celor două operații, în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte, în urmă cu 10 ani. Marcel Pavel provine dintr-o familie numeroasă și a înfruntat multe greutăți în perioada copilăriei. Artistul are o soră, pe nume Gina, dar și doi frați, pe nume Micky și Gigi. Cântărețul face parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl fiind violonist, iar bunicul său a fost rapsod popular cunoscut. La rândul lor, frații și sora lui Marcel Pavel sunt pasionați de muzică și activează în acest domeniu. În 2012, Micky Pavel a trecut printr-o mare cumpănă și a suferit două intervenții chirgicale complicate. Recent, fratele acestuia a vorbit despre acest episod dureros, mărturisind că întotdeauna și-a pus familia pe primul loc.

mar-9mar-9

În urmă cu 10 ani, familia artistului a trecut printr-o grea provocare. Micky Pavel avea grave probleme de sănătate, iar cele două intervenții chirigicale prin care a trecut erau foarte costisitoare. Acum, Marcel Pavel a vorbit despre ajutorul oferit fratelui său, dar și despre relația pe care o are acum cu membrii familiei.

Citește și: Marcel Pavel a avut o copilărie marcată de lipsuri. Cum l-a afectat moartea părinților săi: „Condițiile materiale erau extrem de grele. Când mă apucă dorul… ' / EXCLUSIV

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia: 'Eu m-am cam enervat…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Natalia Nigai, concurentă Casa Iubirii sezonul 2. A participat și în primul sezon

Citește și: 'Am crezut că mi se termină viața'. Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, la cinci zile după ce a născut. Ce probleme are

Cum și-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte, în urmă cu 10 ani

Într-un interviu recent, artistul a recunoscut că întotdeauna și-a sprijinit familia cu bani. În 2012, Marcel Pavel i-a plătit fratelui său, Micky, cele două intervenții chirigicale prin care a trecut – o operație cardiovasculară și una de ocluzie intestinală.

„Nu sunt așa un mare cheltuitor, eu mi-am ajutat familia tot timpul! Mamei mele, Dumnezeu să o odihnească, îi trimiteam 1000 de euro pe lună. Treizeci de ani asta am făcut eu, când am început să-mi permit. Am ajutat familia, pe sora mea, pe frații mei i-am ajutat cu ce am putut.

Pe fratele meu care a avut un infarct, cel mijlociu, a fost operat pe cord, apoi a făcut ocluzie intestinală, am cheltuit cred că vreo 30.000 de euro. Sunt niște economii pe care probabil că faci un efort enorm să reușești să strângi un bănuț, dar când e vorba de familie, pentru mine este pe primul plan. De ce să am eu și ei să nu aibă?! Adică ce fericire mai am eu, înseamnă că sunt un egoist! Trăim decent, suntem uniți, dar nu suntem bogați!' a povestit artistul, potrivit unica.ro.

„Ne înțelegem foarte bine, ne respectăm'

Marcel Pavel este strâns legat de frații lui, pe care i-a sprijinit în momentele dificile. Gina Pavel este pianistă și o solistă desăvârșită, Gigi este saxofonist profesionist, iar Micky este saxofonist și solist vocal.

„Cu sora mea mă înțeleg extraordinar de bine. Cu fratele meu cel mare, care este plecat în Germania, s-a creat o mică distanță așa, nu neapărat sufletească, dar de comunicare. Dar când ne vedem, ne bucurăm unii de alții. Micky Pavel trăiește la Câmpulung. Ne înțelegem foarte bine, ne respectăm foarte mult, contează foarte mult, ne iubim', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton