Cum s-a schimbat viața lui Tudor Ionescu de la Power Couple de când a devenit tată: „Mi-am dat seama că trebuie să fiu sănătos pentru fată. M-a făcut să...”. Fiica lui, Ilinca, are 6 ani

 Ifrim Georgiana
.

Cum s-a schimbat viața lui Tudor Ionescu de la Power Couple de când a devenit tată. Tudor și Anamaria Ionescu sunt căsătoriți din 2015 și au împreună o fiică, pe nume Ilinca, în vârstă de 6 ani. Artistul de la Fly Project a vorbit, într-un interviu recent, despre modul în care i s-a schimbat viața de când a devenit tată. De dragul fiicei lui a decis să adopte obiceiuri sănătoase, astfel că a slăbit 50 de kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria și Tudor Ionescu au o poveste de dragoste de 20 de ani și au trecut prin multe obstacole împreună. Cei doi au fost despărțiți vreme de 6 luni, după ce artistul a înșelat-o. Episodul a fost iertat de Anamaria, iar astăzi au o căsnicie consolidată, dar și o fiică de 6 ani, pe nume Ilinca. Tudor Ionescu spune că rolul de tată l-a schimbat total și l-a făcut să conștientizeze cât de important este să aibă grijă de sănătatea lui.

dosndosn

Citește și: Cum arată casa cuplului Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple. Soția artistului s-a ocupat de designul interior și a ales simboluri budiste pentru decor

Citește și: Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Artistul de la Fly Project și-a înșelat soția, iar ea l-a iertat

Citește și: Cove a fugit în Spania să își sărbătorească fiul. Bogdan a împlinit 15 ani: „Să te bucuri de fiecare moment”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără filtre, după ultimele operații estetice, inclusiv lifting facial: „Mă opresc deocamdată”. A fost surprinsă de paparazzi la mall

Cum s-a schimbat viața lui Tudor Ionescu de la Power Couple de când a devenit tată

Tudor Ionescu a decis să adopte obiceiuri sănătoase odată cu venirea pe lume a fiicei lui, în 2017. Artistul de la Fly Project cântărea atunci 104 kilograme și avea un stil de viață dezordonat. A reușit să dea jos 50 de kilograme, însă nici atunci nu a fost mulțumit de forma fizică pe care o avea. Tot de dragul Ilincăi a început să se antreneze la sală, obicei pe care nu l-a avut înainte să devină tată.

„M-am schimbat total când a venit Ilinca. Până să se nască Ilinca, aveam 104 kilograme și o viață nu foarte ordonată. Odată cu Ilinca, am zis gata. Mi-am dat seama că trebuie să fiu sănătos pentru fată. Trebuie fetei să nu-i fie jenă de tatăl ei și să fie mândră de el. Eu m-aș bucura să fie mândră de mine. De șase ani au început schimbările. Am slăbit, m-am dus mult prea jos la 54. Acum sunt la 80 și ceva și vreau să mai cobor puțin. (…) Tot Ilinca m-a făcut să fac ceva ce nu am făcut niciodată, să mă duc la sală', a spus artistul pentru catine.ro.

Cum au depășit Tudor și Anamaria Ionescu momentele de cumpănă din relație

Tudor Ionescu spune că Anamaria nu-i este doar soție, ci și cea mai bună prietenă. Ea este cea care îl aduce întotdeauna cu picioarele pe pământ, de aceea au și reușit să depășească momentele de cumpănă din relație.

„Și să vrea, nu cred că ar știi să fie falsă. Nu cred că poate. Chestia asta o face, pe lângă soția mea, de departe, și cel mai bun prieten. Pe ea o sun prima când mă bucur, când am o problemă. Tot ce vine de la Ana mă face să fiu cu picioarele pe pământ, să continui. Ana mă face să le iubesc din ce în ce mai mult, pe ea și pe fiica noastră, Ilinca.

Eu cel mai tare mă bucur că am reușit, într-o formă sau alta, să trecem peste toate momentele de cumpănă împreună, fără să ne chinuim mult prea tare pentru că ne-am avut unul pe altul. Din momentele de cumpănă de cele mai multe ori am învățat', a mai spus artistul pentru sursa citată mai sus.

Tudor Ionescu a redescoperit-o pe soția lui, la Power Couple

Tudor Ionescu a avut ocazia să cunoască noi laturi ale soției sale, Anamaria, la emisiunea „Power Couple'.

„La Power Couple a ieșit Xena din Ana. A ieșit femeia fantastică din ea. Ea care nu înoată, ei îi e frică de apă. Am descoperit o mare înotătoare, scafandru. Nimeni din echipă nu știa că ea nu știe să înoate, ea aruncându-se într-o apă plină de curenți. (…) Îmi plac femeile să fie feminine, dar îmi place foarte mult la Ana, pe lângă faptul că e feminină, știe să fie și „bărbată' când trebuie', a mai adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton