Cum se comporta Andrei Rotaru de la Insula Iubirii cu Cristina la începutul relației, în emisiunea Mireasă pentru fiul meu: ”Caută motiv din orice să se certe cu mine. Este agresiv verbal. Nu se merită...”. Concurenta nu avea cuvinte de laudă la adresa lui

.

Andrei și Cristina Rotaru au intrat în atenția tuturor, după ce au apărut la Insula Iubirii. Mulți și-au adus aminte de ei de la emisiunea Mireasă pentru fiul meu, unde s-au și cunoscut. Ei bine, dacă toată lumea credea că vor trece cu brio testul reality show-ului fierbinte de pe micile ecrane, concurentul a căzut deja în capcana ispitei, iar soția lui suferă foarte mult. Nu poate accepta realitatea, astfel că fanii au fost curioși să afle cum arăta relația lor înainte!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Când au intrat în emisiunea Insula Iubirii, Andrei și Cristina Rotaru aveau numai cuvinte de laudă la adresa căsniciei lor de 10 ani. El se declara îndrăgostit de soția lui și după trecerea anilor, considerându-se un bărbat norocos și împlinit, cu precizarea că ea nu este foarte tandră, ceea ce el își dorește de la ea. În doar două zile însă, a uitat tot ceea ce a spus și s-a refugiat în brațele ispitei Diandra, moment în care a scos la iveală toate defectele relației cu Cristina.

insula-iubirii_4insula-iubirii_4

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii s-a sărutat cu ispita Diandra: „Știu ce fac, nu mi-e frică. Avem compatibilitate fizică, orice…'. Cristina, soția lui, este rănită și suferă mult pe urma imaginilor văzute

Citește și: Mama Cristinei de la Insula Iubirii, după ce soțul ei, Andrei Rotaru, a umilit-o în emisiune: „Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură” / Cei doi sunt căsătoriți de zece ani

Citește și: Andreea Mantea a montat camere video ca să-și supravegheze fiul. Cum l-a surprins pe David în lipsa ei: „Am înnebunit. Simțeam că am rămas fără aer'

Citește și: Controversata poveste de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav: de la prima întâlnire, la nuntă, divorț și escapada ei cu Adrian Cristea / Detalii picante: „Copilul nu a fost în plan, noi eram despărțiți la ora aia'

Cum se comporta Andrei Rotaru de la Insula Iubirii cu Cristina la începutul relației, în emisiunea Mireasă pentru fiul meu

Telespectatorii au rămas fără cuvinte când au văzut cât de repede se poate destrăma o căsnicie de 10 ani, astfel că mulți s-au interesat de viața lor privată în afara emisiunii Insula Iubirii. Au apărut numeroase poze cu ei de la nuntă, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și pe rețelele de socializare, însă comportamentul pe care Andrei Rotaru îl avea față de Cristina chiar la începutul relației lor, în casa Mireasă pentru fiul meu, lasă de dorit.

Pe atunci, Cristina Rotaru voia să pună punct relației cu el, după ce a povestit public că el găsește motiv de ceartă din orice și se lega inclusiv de faptul că se îmbracă provocator. Mai mult decât atât, în urmă cu 10 ani, concurenta l-a numit agresiv verbal, cât și fizic într-o anumită măsură.

Eu îl iubesc și deja îmi găsește motive din orice. De fiecare dată exagerează cu ținutele și eu nu sunt genul să accept toate răutățile astea și caută motiv din orice să se certe cu mine (…) Este agresiv verbal și uneori mă și împinge. Eu știu prea bine ce simt și știu că aici nu se vede tot (…)', declara Cristina Rotaru, la acel moment, la Mireasă pentru fiul meu.

Cristina Rotaru, în urmă cu 10 ani: 'Nu se merită să îmi distrug viața'

Erau la începutul relației, când totul trebuia să fie doar lapte și miere între ei, însă încă de pe atunci Cristina Rotaru a observat comportamentul lui Andrei, care nu era deloc pe placul ei. Cu trecerea timpului, se pare că a revenit la sentimente mai bune, ori el s-a schimbat, astfel că s-au și căsătorit în cadrul emisiunii, chiar dacă ea nu avea deloc cuvinte de laudă la adresa lui inițial.

Nu se merită să îmi distrug viața și sentimentele pentru ceva ce nu va fi real (…) Are și părțile lui bune, dar sunt și foarte multe rele și nu știu, nu mai suport. Poate se gândește încă în trecut, poate nu sunt suficient de bună pentru el, nu vreau să îmi complic viața.', a mai spus Cristina pe atunci.

În ciuda tuturor lucrurilor care nu au mers între ei la început, au evoluat frumos și au împlinit 10 ani de căsnicie, însă povestea lor de dragoste pare a fi pe sfârșit din ceea ce se vede la TV, la Insula Iubirii.

Cristina Rotaru suferă la Insula Iubirii, după ce a văzut că soțul ei a dat-o uitării

Cristina Rotaru era convinsă că relația lor o să treacă cu brio testul Insula Iubirii, la fel și Andrei, soțul ei, care o asigura că totul o să fie bine și nu are de ce să își facă griji. După doar două zile de când s-au separat, concurentul a întâlnit-o pe Diandra, cu care a format o conexiune neașteptată și au trecut imediat la apropieri și ipostaze tandre, acum comportându-se ca un adevărat cuplu.

Cristina Rotaru suferă enorm după ce a văzut imaginile cu soțul ei în brațele altei femei și susține că nu-l recunoaște. Nu se aștepta niciodată la un astfel de gest din partea sa, mai ales având o căsnicie de 10 ani, în care totul a mers foarte bine din spusele ei.

Nu eu am nevoie de acest test, nu eu am vrut. El nu a avut încredere în mine niciodată. Mă vede foarte temperată. Eu prefer și caut mereu atenția lui, nu vorbesc cu nimeni, dar ăsta este stilul meu, eu așa m-am construit de-a lungul timpului fiindcă știam că e un tip foarte gelos.

Cred că e un tip răzbunător până la urmă. Simte că e îndreptățit să facă tot felul de lucruri. Timpul o să îi dovedească și o să regrete că m-a catalogat așa, soția lui cu care e de 10 ani.

Sunt tulburată total! Am crezut că vom trece testul cu brio. Trăiește cu mine în casă, cu familia mea, avea aceleași cunoștințe, aceeași prieteni, conturi comune, el mă duce și mă aduce de la muncă, nu ies în parc fără el, nici cu mama, eu nu fac nimic fără Andrei. Eu chiar nu am motivație fără Andrei. Eu n-am un idol pentru că l-am văzut pe el bărbatul perfect și i-am dat foarte multă încredere. Mi-a zis că eu sunt omul care l-a schimbat și l-am făcut să se iubească în acest moment. Nu-mi găsesc cuvintele, nu știu…‘, a fost concluzia trasă de ea, printre lacrimi.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton