Cum se descurcă Alex Velea cu cei trei copii atunci când rămâne singur: „În formula asta, sunt periculoși. Le place să alerge, se bat între ei”

 Ifrim Georgiana
.

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia a început în anul 2013. Cei doi artiști au împreună doi copii, Dominic și Akim, iar cântăreața mai are o fiică din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano. Maya Rosario locuiește în Italia alături de tatăl ei, însă vine destul de des în România să își viziteze mama și frații. Acum, Alex Velea recunoaște că pierde controlul atunci când rămâne singur cu cei trei copii, pentru că cei mici sunt agitați și uneori se mai bat. Iată declarațiile cântărețului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai longevive și consolidate cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de 10 ani și se împart între viața profesională și cea de părinți. Aceștia sunt ajutați de părinții lor când vine vorba despre creșterea copiilor, căci au de onorat concerte și spectacole.

ale10ale10

Recent, Alex Velea a vorbit despre modul în care își îndeplinește rolul de tată și recunoaște că nu îi este ușor să-i țină în frâu pe cei trei copii. Atât el, cât și Antonia se descriu ca fiind destul de protectivi și nu prea se pot relaxa atunci când sunt însoțiți de cei mici, căci le este teamă să nu se lovească.

Citește și: Antonia a împlinit 34 de ani. Ce surpriză i-a făcut Alex Velea de ziua ei de naștere: „Cea mai frumoasă…'

Citește și: Cine îi ajută pe Alex Velea și Antonia la creșterea copiilor: „Nu avem bone, dar…”

Citește și: Amalia Năstase, scandal cu Poliția Română. Ce a pățit vedeta: „Mi-ar fi rușine să fiu polițist și să-mi râdă niște interlopi în față”

Citește și: Gina Pistol, anunț surprinzător la două luni de când s-a retras din televiziune: „Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc”

Cum se descurcă Alex Velea cu cei trei copii atunci când rămâne singur

Când vine vorba despre relația cu copiii lui, Alex Velea este un părinte protectiv și recunoaște că nu îi este ușor să-i supravegheze pe cei mici, mai ales când sunt în formulă de trei. Dominic și Akim sunt plini de energie și „zvăpăiați', așa că cei doi părinți îi protejează în permanență, de teamă că s-ar putea lovi.

„Când mergem cu copiii, suntem paznici, trebuie să avem grijă de ei. Când suntem un cuplu, e altceva. Ne e teamă să se lovescă în diverse părți ale corpului. Sunt năzdrăvani, iar în formula asta, când sunt toți trei, sunt periculoși. Băieții cresc, sunt zvăpăiați. Le place să alerge, se bat între ei, nu știu ce să zic. Se și iubesc între ei, să nu creadă lumea că se bat încontinuu', a declarat vedeta în emisiunea lui Teo Trandafir.

Alex Velea și-ar mai dori un copil

Alex Velea recunoaște că și-ar mai dori un copil, însă Antonia a avut deja trei operații de cezariană până acum, iar riscurile ar fi destul de ridicate. De altfel, se pare că Antonia are și alte probleme de sănătate care ar împiedica-o să devină mamă din nou.

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ… Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare. Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă', a adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton