Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură: „Nu mă vait niciodată, pentru că...”. Se trezește în fiecare zi la 5 dimineața

 Ifrim Georgiana
.

Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură. Andreea Antonescu, 41 de ani, are o viață profesională activă și se ocupă singură de creșterea fiicelor ei, Sienna și Venice. Fiica ei cea mare s-a întors, recent, din America, unde a locuit în ultimii ani, așa că artista are responsabilități duble și trebuie să-și împărtă atenția în mai multe locuri. Cu un program atât de încărcat, Andreea Antonescu recunoaște că reușește să-și facă timp și pentru scurte proiecte și evenimente mondene, fără a se plânge de perioada dificilă pe care o traversează. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură. Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut, în prag de Crăciun, după ce a născut-o pe fiica ei, Venice. La scurt timp, artista s-a despărțit de jurnalistul Victor Vrînceanu, care a dezvăluit, acum două săptămâni, că nici astăzi n-au căzut de comun acord privind programul fetiței. În această toamnă, Sienna, fiica Andreei Antonescu din mariajul cu Traian Spak, s-a mutat în România, după mulți ani petrecuți în America. Astfel, artista se ocupă singură de creșterea celor două fiice, iar în paralel își desfășoară activitatea profesională.

si9si9

Citește și: Fiica cea mare a Andreei Antonescu, Sienna, se mută în România. Ce spune artista despre o împăcare cu fostul soț: „Eu și Traian suntem în relații foarte bune…'

Citește și: Cum a afectat-o pe Andreea Antonescu plecarea fiicei sale, Sienna, în America: „Numai mamă să nu fii atunci când ai sufletul împărțit pe două continente”

Citește și: Cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru: „Are mai multe afaceri atât în țară, cât și în afara țării, în mai multe țări din Europa”. Cum funcționează relația lor la distanță

Citește și: „Sofia îmi seamănă din ce în ce mai mult. Este foarte ambițioasă și…'. Cum este relația dintre Bianca Drăgușanu și fiica ei în vârstă de 7 ani

Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură

În rolul de mamă singură și cu proiecte în plină desfășurare, Andreea Antonescu reușește să vadă partea pozitivă a situației și se bucură că le are alături pe cele două fiice, Sienna și Venice. Chiar dacă are un program încărcat și puține ore de somn, reușește să rămână activă în mediul online și să participe, ocazional, la evenimente mondene.

„Am proiecte pe termen scurt deocamdată pentru că sunt mămică full-time job. Încerc pe cât posibil și pe cât îmi permite timpul să mențin relația cu prietenii mei din social media și să merg la câteva evenimente. Fac câte un pic din toate!

Nu mă vait niciodată pentru că mă gândesc că Dumnezeu mă așază în anumite momente, puncte ale vieții mele, tocmai pentru că trebuie să fiu acolo, așa că mă bucur de momente. Întotdeauna am văzut partea plină a paharului. Știu cât de repede crește un copil.

Mă uit la Sienna, care este mai înaltă decât mine, așa că vreau să profit de orice moment cu bebelina. M-am acomodat și cu programul de somn de la 12 noaptea la 5 dimineața', a spus artista, potrivit impact.ro.

De ce nu a mers Andreea Antonescu la nunta mamei ei

De curând, Mioara Antonescu s-a căsătorit cu Karoly Szekeres, după două decenii de relație. Fiica ei, Andreea Antonescu, nu a putut fi prezentă la eveniment, motivând că o călătorie în SUA intervenea în programul școlar al Siennei.

„Am o viață foarte plină și dacă aș vrea un drum spre America în acest moment, nu s-ar putea, pentru că Sienna este la școală, practic acesta este singurul impediment și noi nu suntem genul care să lipsească de la școală.

Siennei îi place foarte mult la școală în România, are multe prietene, ieșim în parc, ieșim la plimbare. Nu vreau nimic mai mult, doar sănătate de la Dumnezeu!', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton