Cum se descurcă Laura Cosoi cu cele trei fetițe, însărcinată în patru luni: ”Nu pot să mă plâng. Sunt zile când nu filmez neapărat și...” / A aflat sexul celui de-al patrulea copil

 Calin Maria Bianca
.

Cum se descurcă Laura Cosoi cu cele trei fetițe, însărcinată în patru luni. Laura Cosoi a traversat o perioadă foarte grea atunci când mama ei a încetat din viață. Nici acum nu și-a revenit complet, durerea fiind una extrem de mare. Ei bine însă, finalul anului 2023 a venit și cu o minune pe lângă suferință. A dezvăluit că este însărcinată, astfel că acum a declarat cum se simte, cum se descurcă cu cele trei fete, dar și cu activitatea pe plan profesional totodată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deși este însărcinată în patru luni și are acasă trei fetițe, Laura Cosoi continuă să se implice pe plan profesional, astfel că are grijă să nu neglijeze nici viața privată și personală, însă nici cariera sa. Recent, a explicat cum reușește să se împartă, dar și cine o ajută în creșterea celor trei fetițe adorabile acum!

db4416d272f1794149a1f7ce6ca72e41db4416d272f1794149a1f7ce6ca72e41

Citește și: Laura Cosoi e însărcinată a patra oară. Prima imagine cu burtica de gravidă: „Miracolul vieții”

Citește și: Cum se simte Laura Cosoi, însărcinată a patra oară, la scurt timp după ce și-a pierdut mama: „Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate”

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…”

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat'

Cum se descurcă Laura Cosoi cu cele trei fetițe, însărcinată în patru luni

Laura Cosoi nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind o actriță de mare succes. Are noroc nu doar pe plan profesional, ci și pe cel personal, astfel că Dumnezeu i-a dăruit trei fiice adorabile și încă un copil pe care-l poartă în pântece, fiind însărcinată în patru luni. Deși în ultimii ani s-a tot dedicat rolului de mamă, acum nu mai vrea să își neglijeze cariera, motiv pentru care a revenit pe micile ecrane. Are parte de toată susținerea din partea soțului, cât și a familiei, iar acest lucru nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze.

„Da, mă ajută mult soțul meu, mă ajută și socrii, care vin de la Mureș. Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine. Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și „Nu”,  nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc.„, a spus Laura Cosoi pentru Click.ro.

Laura Cosoi a aflat sexul celui de al patrulea copil

Vestea că Laura Cosoi este însărcinată a uimit pe toată lumea! Îndrăgita actriță este însărcinată în patru luni, astfel că deși mulți așteptă cu nerăbdare să afle dacă vine cea de a patra fetiță sau primul băiețel în familia lor, Laura Cosoi vrea să păstreze suspansul. Momentan nu are de gând să dezvăluie sexul copilului, explicând că își dorește să se bucure alături de familia ei de aceste clipe unice!

Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!„, a continuat Laura Cosoi.

Laura Cosoi joacă serialul de la Antena 1, „Bravo, tată!”

Laura Cosoi nu s-a oprit cu declarațiile doar la ceea ce înseamnă viața ei privată și personală, ci a făcut o serie de mărturisiri și despre latura profesională. Nu mai este un secret pentru nimeni că s-a întors în televiziune, pe lângă teatru, astfel că în curând va fi prezentă pe micile ecrane, cu un rol de excepție, în serialul „Bravo, tată!„.

În primul rând mi-am dorit foarte mult să mă reîntorc în televiziune, într-o formulă care să mă avantajeze, să mă ungă pe suflet. Mi se pare că un serial de comedie este, practic, exact ce îmi trebuie în momentul ăsta, iar „Bravo, tată!” este absolut minunat, e foarte bine scris, am colegi minunați, care îmi sunt și prieteni, mulți dintre ei. Realmente ne și distrăm foarte tare pe platoul de filmare și sperăm că și cei de acasă să resimtă energia noastră bună.„, a mai spus Laura Cosoi.

Actrița nu a ezitat și a dat din casă câteva detalii despre rolul pe care-l are, explicând că este o persoană care ajută foarte mult în acest serial, ba chiar a vorbit și despre colegii de breaslă.

Sunt Zen, solară, luminoasă, Letiția, orientată mult spre spiritualitate, feng shui, numerologie, astrologie, deci cumva vin să purific sufletele celor din jurul meu, să le curăț chakrele și îmi cam iese! Am iubit, pe Romică Țociu, și joc mult cu Liviu Vârciu! Și cu ceilați! Și cu Diana Cavallioti, colega mea, care e foarte mișto și pe care o simpatizez dincolo de ecran, este o actriță foarte bună și mă bucur mult că acum avem șansa să fim împreună pe set!„, a concluzionat îndrăgita actriță.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton