Cum se descurcă Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf ca părinți, cu doi copii mici: „Sunt total diferiți. În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic”. Antrenorul recunoaște că el impune mai multe limite

 Miniosu Alexandra
.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dezvăluit într-un interviu, recent, cum se descurcă în rolul de părinți, cu doi copii mici. Aceștia au împreună doi băieți, pe Liam și Landon, și se implică în permenanță în creșterea și educația lor. Se pare că, în ciuda programului său încărcat, antrenorul este un tată foarte devotat, dar și un soț grijuliu, ce obișnuiește să gătească mai mult în casă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de peste trei ani. Din iubirea lor au rezultat doi copii, Liam și Landon. Într-un interviu oferit pentru emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, aceștiau au vorbit deschis despre viața lor de familie, cu doi copii mici, dezvăluind printre altele și cine este bucătarul în familia lor.

reghe 1reghe 1

Potrivit spuselor lui Reghe și al partenerei lui, Corina Caciuc, cei doi copii ai lor sunt complet diferiți, deși între ei nu e o diferență prea mare de vârstă. Mezinul, Landon, care are doar 5 luni, traversează o perioadă mai delicată, pentru că îi ies dințișorii, astfel că nu doarme prea bine noaptea. Tânăra a recunoscut că Laurențiu Reghecampf e cel care o ajută și petrece cele mai multe nopți cu micuții lor.

Citește și: Declarația de dragoste pe care Corina Caciuc i-o face mereu lui Laurențiu Reghecampf: „Eu o și întreb lucrul acesta de multe ori… I-am spus că minte!”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații în premieră despre scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald și stai cu el. Stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că distanța a dus, de fapt, la despărțirea de George Restivan: „Mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. A fost ceva îngrozitor…”

Citește și: La 44 de ani, Corina Ungureanu are unele regrete privind cariera în gimnastică: „Aș fi putut mai mult dacă…”. Ce spune campioana pictorialele nud din Playboy

Cum se descurcă Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ca părinți, cu doi copii mici

Totodată, Corina Caciuc și Reghe au discutat despre provocările pe care le întâmpină în creșterea celor doi băieți ai lor. Aceștia au mărturisit că încearcă permanent să găsească un echilibru în viața de familie și îi crească într-un mediu armonios.

„În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic. Sunt de acord cu limitele sănătoase. Cel mare este ok, doarme noaptea, are un singur somn la prânz, cel mic trece acum printr-un tranzit mai greuț. Dințișori, diversificare, e mai greu. Mă dau după copil, încerc să îi cunosc caracterul ca să pot să îl educ în așa fel încât să nu fie traumatizat. Sunt foarte mari diferențe între ei, sunt total diferiți. Liam a fost mult mai cuminte și mai liniștit când era mic, foarte la program. Landon este un rebel. Face doar ce vrea el, atât. Mâncarea mea preferată este ciorba. Laur gătește ciorbele acasă', a declarat Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că atât el, și Corina Caciuc, sunt permisivi în privința copiilor, dar, ulterior, a recunoscut că el e cel mare impune mai multe limite. În același timp, antrenorul a spus cum se menține în formă și că el este cel care gătește mai mult acasă, încercând să facă mâncăruri pe placul iubitei sale, care nu prea obișnuiește să consume carne.

„Amândoi suntem la fel de permisivi, sunt încă mici copiii, nici nu poți să faci multe lucruri. Eu impun mai multe limite. Landon e berbec, e total diferit față de Liam, dar este încă mic. Sperăm ca în câteva luni să vedem o altă față a lui. Noi încercăm să ținem fasting, perioade mari între mese. Ăsta e lucrul pe care încercăm să îl facem ca să nu luăm în greutate. Corina nu prea mănâncă carne, de aia încerc și eu cât de mult să gătesc altceva decât ceea ce se gătește în mod normal acasă, cu carne multă', a adăugat Laurențiu Reghecampf, la emisiunea „La Măruță'.

Cum a decurs prima întâlnire dinte Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a povestit, de curând, cum a decurs prima întâlnire cu iubita lui, Corina Caciuc. Cei doi au mers la restaurant, iar antrenorul își amintește ce au mâncat atunci și cum s-a înfiripat povestea lor de dragoste.

„Eu sunt romantic! Am dus-o la restaurant, i-am dat niște creveți d-ăia mari în Dubai. Și i-am zis: „Uite, am comandat ceva să mâncăm, sunt cei mai buni creveți'. De-ale mele, prostii. Și îmi spune ea: „Erau patru, tu ai mâncat trei, eu am mâncat unul, eram moartă de foame. Îmi era o foame de nu mai vedeam. Și tu ai zis: Eu m-am săturat, nu mai mâncăm nimic'.

Am mâncat eu trei. „Eu m-am săturat, nu mai mănânc nimic. Tu mai vrei ceva?'. Și normal, ce putea să zică? „Nu'! Mereu îmi spune, când mâncăm creveți: „Patru? Mănânci tu trei, te-ai săturat și apoi nu mai mâncăm nimic'. Aveam niște prieteni comuni, ne-am întâlnit, i-am scris, am vorbit, a fost și ziua ei. S-au legat lucrurile. A fost să fie. Întotdeauna când se întâmplă lucruri de genul ăsta, trebuie să fie un culoar. Trebuie să se întâmple ceva.

În primul rând, libertatea pe care o aveam eu. Faptul că eu eram singur, Anamaria nu stătea cu mine, din motivele ei, pe care nu le spunem. În fine, nici nu mă interesează. Faptul că s-au legat toate lucrurile astea așa, există un motiv. Și eu întotdeauna zic că lucruile astea vin de undeva. Ca să poți să ai relație așa puternică și ca toate lucrurile să meargă în direcția care trebuie, trebuie să fie… așa a fost să fie’, a spus Laurențiu Reghecampf pe YouTube.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton