Cum se descurcă Mădălina Ghenea ca mamă singură: „Eu sunt și mamă, și tată. Mi-am dorit-o foarte mult”. Charlotte, fiica ei și a lui Matei Stratan, a împlinit 7 ani

 Ifrim Georgiana
.

Mădălina Ghenea a făcut multe sacrificii pentru a-și clădi o carieră de succes. Este actriță, model model internațional și mamă full time. După despărțirea de Matei Stratan, frumoasa româncă s-a stabilit cu fiica ei în Italia. Spune că Charlotte este marea ei „realizare' și „cel mai important proiect' al său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea (36 de ani) este actriță și model român de succes. Ea avea doar 14 ani când a debutat în lumea modei și a defilat, de-a lungul carierei, pentru case de renume. Carisma și talentul actoricesc au consacrat-o și în lumea cinematografiei. A jucat alături de staruri internaționale, printre care Al Pacino, Michael Caine, Lady Gaga sau Harvey Keitel.

lhvwevlhvwev

Citește și: Cât de mult a crescut Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan. Are 6 ani, e pasionată de olărit și vorbește mai multe limbi

Citește și: Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani. Charlotte îi seamănă leit mamei sale

Citește și: Reacțiile vedetelor după maneaua cântată de Babasha la concertul Coldplay. Florin Ristei: „Nu-ți place, nu aplauzi, dar nu huidui, frate!' / Ana Morodan: „Nu asculți manele, dar te comporți ca un cocalar, oricum'

Citește și: Cum arată iubita fiului lui Adrian Enache și ce cadou i-a făcut artistului, de ziua lui. Solistul și-a serbat ziua pe scenă și a avut parte de o mulțime de surprize: 'Am râs, am plâns, am dansat…' / EXCLUSIV

Cum se descurcă Mădălina Ghenea ca mamă singură

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu în 2016. Din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță, pe nume Charlotte, care astăzi are 7 ani. Relația lor a trecut prin momente dificile și astfel, în 2019, actrița și afaceristul s-au despărțit. Ea s-a stabilit apoi în Italia și a decis s-o crească singură pe Charlotte. Ca mamă singură, Mădălina Ghenea spune că îndeplinește ambele roluri parentale, lucru deloc ușor, însă ar face orice pentru fiica ei.

„Eu sunt mereu cu familia mea, locuiesc cu familia mea și pot să spun în momentul în care am devenit mamă cumva, am devenit fiică (…) în momentul în care am devenit mamă, am redescoperit ce înseamnă să fiu acasă cu mama în fiecare zi și e superb.

Acum simt că, în sfârșit, am ajuns la un rezultat pe care mi-l doream de fiecare dată când călătoream. Înainte mi-era foarte dor de casă, mi-era dor de ai mei, aș fi vrut să le arăt și lor măcar bucățele din meseria mea, din realitatea pe care o trăiesc de atâția ani.

Acum pot, acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță', a declarat frumoasa actriță la Antena Stars.

„Am același entuziasm să lucrez'

Mădălina Ghenea a intrat în industria modei la o vârstă fragedă, însă spune că și astăzi, după 23 de ani carieră, lucrează cu același entuziasm.

„Au trecut 23 de ani, dar eu am același entuziasm să lucrez și mă bucur. De fiecare dată simt că este o binecuvântare, simt că sunt norocoasă, asta am spus mereu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Cu siguranță este o meserie care câteodată, normal, este și complicată, sunt multe sacrificii. Am început foarte devreme, la 14 ani, este mult prea devreme, cred eu. Am același entuziasm ca acum 23 de ani', a mai spus ea.

Mădălina Ghenea, despre pensia alimentară primită de Charlotte de la tatăl ei

Mădălina Ghenea și fiica ei sunt stabilite la Milano și locuiesc într-un apartament închiriat. Mai demult, actrița spunea că Matei Stratan îi plătește lui Charlotte o pensie alimentară de 1500 de euro pe lună.

„Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei', a spus Mădălina Ghenea la InstaStory, acum ceva vreme.

Deși sunt despărțiți de 7 ani, Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu au ajuns la o înțelegere privind programul fiicei lor. Afaceristul și-ar dori ca fetița să petreacă mai mult timp în România și declara, în august 2023, că ar putea muta această dispută în instanță. Însă asta doar în cazul în care nu se ajunge la o înțelegere amiabilă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton