Cum se înțeleg Adda și Cătălin Rizea, după 7 ani de căsnicie: „La noi, cele mai pasionale momente s-au întâmplat natural și furtunos, și nu neapărat în dormitor”. S-au mutat în casă nouă / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum se înțeleg Adda și Cătălin Rizea, după 7 ani de căsnicie? E una dintre întrebările la care frumoasa artistă ne-a răspuns în paginile revistei VIVA!, acum ceva timp. Cântăreața recunoaște că ea și soțul ei „funcționează pe autoironie, glume și înțepături' și, chiar dacă nu sunt două firi romantice, reușesc să mențină cu brio pasiunea în cuplu. De asemenea, am aflat și că s-au mutat în casă nouă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Încă puțin și se fac trei ani de când te-am avut invitată în VIVA! și, sincer îți spun, pe mine mă sperie fiindcă am impresia că parc-a fost ieri… Ce faci, Adda, cum lupți cu trecerea timpului, îți ajunge ziua să faci tot ce-ți propui?

Sincer, și eu mă panichez uneori când folosesc expresia „mai tii minte atunci când… și îmi dau seama că timpul efectiv zboară! De cele mai multe ori fac atât de multe, încât nu simt nimic în afară de faptul că sunt obosită și sfârșită. Ne-am mutat de curând și ne-am luat o canapea super șmecheră. Cred că am stat tolănită pe ea de maximum 5 ori.

adda-32adda-32

La capitolul relaxare stau prost și nu înțeleg de ce în orarul zilnic nu îmi notez și „statul degeaba măcar 10 minute pe zi. Sunt prea activă, mai ales mental. Mereu creez sau gândesc ceva. Mi se taie respirația când vizualizez to do list-ul și zici că mă aleargă cineva constant și pune presiune pe mine să îl duc la final cât mai repede. Dar eu sunt acel cineva care o face. Și la teorie sunt foarte bună. La practică scârțâi… pentru că uit să pur și simplu TRĂIESC!

Citește și: Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea și în ce mod inedit a fost artista cerută în căsătorie: „Doar noi puteam să ne logodim pe marginea șanțului…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Adda, de când a aflat că suferă de boala Lyme. La ce alimente a renunțat: „Regim antiinflamator țin. Fără zahăr, fără…' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu, mesaj subtil după ce fostul ei soț, Mihai Albu, a spus că nu regretă căsnicia cu ea: „Unele lucruri sunt pentru o viață, altele trebuie îngropate…'

Citește și: „Era ciudată. Era retrasă, nu vorbea mult cu noi”. Ce spun colegii de liceu despre Loredana, fata care și-a omorât prietena, la Mangalia

Cum se înțeleg Adda și Cătălin Rizea, după 7 ani de căsnicie

Despre povestea de dragoste dintre tine și Cătălin a curs multă cerneală, mai ales după ce ați participat la „Asia Express, iar părerile fanilor au fost împărțite. Unii spuneau chiar că ești prea bossy, dar mie mi se pare că vă completați perfect. Ce face cuplul vostru să meargă, care sunt resorturile care se activează în momentele bune, dar și mai puțin bune?

Noi am fost așa de când ne-am cunoscut și la fel suntem și acum. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea. Știm să fim și foarte tandri și suntem lipicioși, pupăcioși și iubăreți. Ne încurajăm unul pe celălalt și suntem echipă în tot și toate. Ne respectăm și ne ajutăm. Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Până la urmă, oamenii nu stau cu noi în casă și nu ar trebui să dăm importanță vorbelor. Atât bune, cât și rele. Dragostea noastră ne aparține și, dacă suntem fericiți, asta e tot ce contează.

Acum sunteți deja un cuplu cu vechime… S-a mai rodat relația sau ați rămas tot la varianta „dragoste cu năbădăi? Vă mai geloziți, care dintre voi e mai posesiv? Cine îngroapă primul securea războiului în caz de ceartă?

Suntem la fel de buni și nebuni împreună. Pasiune multă, iubire, zile bune și zile proaste. Important e că suntem unul lângă celălalt. Geloși nu prea suntem, foarte rar s-a întâmplat. Avem noroc că ne supărăm pe rând mereu, rar s-a întâmplat să fim nervoși în același timp. Așa că întotdeauna e echilibrată situația. Ne împăcăm repede și uităm tot. Nu pot să spun că unul ține supărarea mai mult. De multe ori nici nu mai știm de ce ne-am ciondănit, îți dai seama ce motive „reale sunt.

„La noi, cele mai pasionale momente s-au întâmplat natural și furtunos, și nu neapărat în dormitor, așa ca la carte'

Cine e mai romantic, tu sau Cătălin? Recunosc că m-am distrat când am văzut o poză de-a ta super sexy, din dormitor, pe Instagram, la care soțul tău a comentat imediat: „Ce faci mai târziu?. Deci cum se menține aprinsă flacăra pasiunii la voi în cuplu?

Romantici nu suntem niciunul, sincer. La noi, cele mai pasionale momente s-au întâmplat natural și furtunos, și nu neapărat în dormitor, așa ca la carte. (râde) Ne alintăm mereu cu foarte mult umor. Cred că dacă mi-ar zice vreodată: „Vaaai, ești steaua mea de pe cer!, l-aș duce la doctor să-l verific la cap. E valabil și în cazul meu.

Adda și Cătălin Rizea s-au mutat în casă nouă

Am înțeles că, la noua voastră casă, dressingul și bucătăria sunt foarte mari și mi-e clar ce și-a dorit fiecare… Cu un bucătar în familie, mă întreb dacă tu gătești. I-ai făcut vreodată lui Cătălin vreo surpriză culinară? A fost cât de cât manjabilă?

De obicei, eu mă ocup cu curățenia și el cu bucătăria. Nu ne băgăm unul peste celălalt. E mai bine așa. Am mai făcut prăjituri care i-au plăcut. Și eu mă pricep și știu să gătesc, dar nu îmi place. Recunosc…

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton