Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, la două luni de la despărțire: „Ne sfătuim în tot...”. Când își va revedea artista fiica cea mare

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Venice Victoria. La scurt timp după ce a născut, artista a anunțat că s-a despărțit de Victor Vrînceanu, însă cei doi au păstrat o relație bună, punând pe primul lor binele copilului pe care îl au împreună. Acum, Andreea Antonescu a făcut noi declarații despre relația cu jurnalistul, dar și despre revederea cu fiica cea mare, Sienna.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au format un cuplu pentru aproximativ doi ani. Artista și jurnalistul au fost extrem de discreți cu privire la povestea lor de dragoste, la fel cum s-a întâmplat și atunci când au anunțat public despărțirea. La aproximativ trei luni de când au devenit părinți, cei doi și-au separat drumurile, Andreea Antonescu motivând că a existat o „nepotrivire de caracter'.

an9-4an9-4

În schimb, cântăreața a subliniat că a păstrat relații bune cu Victor Vrînceanu după despărțire, ambii punând binele fetiței pe primul lor. Au trecut două luni de când artista și jurnalistul s-au despărțit, iar Andreea Antonescu a spus cum a evoluat relația cu tatăl fiicei ei, având în vedere că, nu demult, nu excludea ideea unei posibile împăcări.

Citește și: Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, după despărțirea de tatăl fetiței sale: „Aștept părerea voastră”

Citește și: „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”. Boala gravă de care a suferit Andreea Antonescu în copilărie. Medicii nu i-au dat speranțe

Citește și: Denise Rifai, după ce a fost surprinsă alături de Cătălin Cazacu, în ipostaze apropiate, într-un club: „Evident, am dansat și eu”

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Carmen Brumă și Mircea Badea: „Nu e adevărat ce spune Mihai Mitoșeru. E o poveste, cred că sunt peste 25 de ani…”

Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu spune că relația cu Victor Vrînceanu decurge foarte bine, căci iau împreună toate deciziile care o privesc pe fiica lor, Venice. Nu demult, artista nu excludea ideea unei împăcări cu tatăl fetiței ei, susținând că viața a învățat-o să nu se pripească în legătură cu unele decizii.

Cu toate acestea, Andreea Antonescu a ținut să precieze că venirea unui copil schimbă cu mult viața de cuplu, însă este conștientă că viața o poate surprinde în orice moment, „în bine sau în rău'.

„Cu Victor mă înțeleg bine, ne sfătuim în tot ceea ce o privește pe bebelina! Scopul amândurora este că iubita noastră să fie fericită și să aibă o viață frumoasă', a spus artista, potrivit click.ro.

Când își va revedea Andreea Antonescu fiica cea mare

Andreea Antonescu și Sienna se vor revedea la începutul acestei veri, atunci când adolescenta intră în vacanță. Totuși, artista subliniază că și-ar dori să-i pregătească o surpriză fiicei ei, cu ocazia zilei de naștere, însă nu a dezvăăluit prea multe detalii.

„Sienna este în continuare la școală, în Statele Unite. În vacanță, la începutul lunii iunie, o să revină în țară! Abia o aștept! Mă bate gândul să-i fac o surpriză cu ocazia zilei ei de naștere, pe 24 mai, dar dacă v-aș spune-o, mi-e teamă că nu mai rămâne surpriză, ea citind presa din România! Nu îți poți imagina cum e să fii mamă cu sufletul împărțit pe două continente! (…)

Bebelina este, după cum am mai spus, a doua minune minunată a mea! Este mai mult ca perfectă, veselă, alintată la maximum, bineînțeles, energică! Mă descurc foarte bine, îmi este mult, mult mai ușor cu ea, deoarece experiența pe care am avut-o cu Sienna mă face să fiu mult mai relaxată acum! Pentru că știu exact ce și cum să fac. Acum sunt mult mai sigură pe mine, ne iubim mult, ne pupăm toată ziua, de fapt eu îi fur pupici non-stop, ne jucăm. Apreciez la maximum fiecare secundă pe care o petrec cu ea. Nostalgică fiind după cât de repede a trecut timpul în ceea ce o privește pe Sienna, încerc acum să profit de fiecare moment!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton