Cum se înțeleg Buzdu și Morar după 17 ani de muncă împreună: "În afara emisiunii nu ne vedem"

.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt colegi de 17 ani, unul dintre cuplurile de succes din România, care funcționează de atâta timp fără scandaluri și pauze. Întrebat care ar fi secretul din spatele reușitei lor profesionale, Mihai Morar dezvăluie că delimitarea dintre muncă și viața privată ar putea fi răspunsul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Matinalii’ de la Zu’, Daniel Buzdugan și Mihai Morar, celebrează 14 ani de activitate în cadrul emisiunii care i-a consacrat și 17 ani de când sunt un cuplu profesional de succes. Longevitatea și consecvența par a fi două virtuți care îi caracterizează pe cei doi crainici, chiar dacă acum l-au primit în angrenajul echipei lor și pe actorul Vlad Drăgulin.

Dacă îl am pe Buzdugan, dacă o am pe Emma, dacă mai vine și Drăgulin, pot să fac emisiune oricât, pot să îmi fac carantina cu ei, să fim 24 de ore în direct!’ , a dezvăluit Mihai Morar pentru cancan.ro.


Cum se înțeleg Buzdu și Morar după 17 ani de muncă împreună

Mihai Morar povestește despre comuniunea avută cu Daniel Buzdugan încă din debutul în emisiunea matinală. Chiar dacă îi unește mai mult de un deceniu și jumătate de prietenie, prezentatorul susține că, odată cu trecerea anilor, chimia lor s-a transformat într-o interacțiune fără gelozii, supărări sau posesivitate dusă la extrem.

Cel mai mult a contat în anii ăștia spațiul pe care ni l-am dat fiecare! Chiar dacă poate acum 17 ani semănam mai mult unul cu celălalt și aveam preocupări mai apropiate, eram „oglinzi' eu și cu Buzdugan. În ăștia  17 ani fiecare dintre noi a acumulat alte experiențe.


Nu stăm bot în bot de dimineață și până seara, nu ne facem concediile împreună, nu ieșim la masă. Că ne mai vedem în oraș, că mai dăm o tură cu bicicleta, da!

Dar în afara emisiunii nu ne vedem și nu vorbim toată ziua! Nu suntem bot în bot!, a mai declarat Mihai Morar.

Citește și: Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil, se căsătorește! Cum arată inelul de logodnă, primit după 3 ani de relație


Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: „Am întârziat o oră la biserică/ EXCLUSIV

Citește și: Lili Sandu, în lacrimi pe Internet:„Poate nu sunt îndeajuns de bună ca mamă

„Ne-am dat spațiu și ne-am respectat spațiul ăsta’

Realizatorul de la ZU’ detaliază subiectul relaționării cu Buzdu’, pe care îl declară drept mâna sa… stângă, atât de necesară în buna desfășurare a emisiunii pe care ambii o moderează.


Chiar dacă lucrează și la propriul proiect, podcast-ul Fain & Simplu’ difuzat pe Youtube, prezentatorul spune că acest lucru nu l-a deranjat în vreun fel pe colegul său, oferindu-și unul celuilalt libertate deplină, comparativ cu alți prezentatori:

Asta a contat cel mai mult, faptul că deși ne-am dezvoltat diferit, am avut și alte proiecte, ne-am dat spațiu și ne-am respectat spațiul ăsta!

Multă lume întreabă dacă într-un cuplu, după cinci ani, el și ea au preocupări diferite, de ce să mai rămână împreună?


Da, pot să rămână împreună, pentru că atâta vreme cât îi respecți celuilalt sinele și atunci când vă vedeți tu nu încerci să îl anulezi, ci dimpotrivă, să iei bogăția aia pe care el o dobândește dincolo de tine și să o folosești în beneficiul cuplului, atunci puteți să faceți un cuplu în continuare împreună!’, explică Mihai Morar.


Mihai Morar a mai vorbit despre gelozia care există în unele cupluri de prezentatori, certurile care apar atunci când unul dintre ei ia parte la un proiect special, fără celălalt. Morar spune că în relația lui cu Buzdugan nu a fost niciodată vorba despre așa ceva.

„Deci cred că asta a contat cel mai mult, faptul că nu ne-am sugrumat, nu am fost posesivi unul cu celălalt: „De ce te-ai dus, de ce ai făcut podcast, de ce te-ai dus și ai colaborat cu altcineva, de ce te-ai dus la un eveniment și nu m-ai luat și pe mine?


Știu o grămadă de cupluri în divertismentul românesc care au gelozii din astea. La noi nu a existat așa ceva!’, a mai spus Mihai Morar.