Cum se înțeleg copiii Andreei Ibacka și fiica lui Cabral din prima căsnicie: „Ino locuiește în Olanda”. Ce spune actrița despre un al treilea copil / EXCLUSIV

.

Am aflat cum se înțeleg copiii Andreei Ibacka și fiica lui Cabral din prima căsnicie, dar și ce spune vedeta despre un al treilea membru. Chiar actrița ne-a oferit răspunsul, în revista VIVA! Artista și soțul ei au împreună o fetiță, pe nume Namiko, și un fiu, pe nume Tiago. Prezentatorul TV mai are însă o fiică mai mare, pe Inoke, din fosta căsnicie cu Luana. Deși tânăra locuiește în Olanda, aceasta păstrează o legătură strânsă cu frații ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă ar fi să te gândești la copilăria ta, crezi că au fost mai frumoase vremurile fără tehnologie?

Terenurile de Frunza, șotroanele pe asfalt ș.a.m.d. sunt toate niște nesfârșite parcări acum. Copiii nu se mai joacă la bloc, așa cum abia așteptam noi să facem după școală, însă apreciez deopotrivă evoluția adusă de tehnologie. Noi aveam mai multă puritate, poate, putem să vorbim despre naivitatea specifică copilăriei. Ne maturizam mai târziu, ne bucuram de lucruri simple. Generația actuală e mult mai cu fața la joc, în schimb.

andreea-ibacka-1andreea-ibacka-1

Citește și: Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui. Există momente în care simțim diferit' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Andreea Ibacka: „Odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat atenția către alimente…'. Ce se întâmplă cu soțul ei, Cabral / EXCLUSIV

Citește și:Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune'. Cu ce se ocupă de când a plecat de la Antena 1

Citește și: Ada Dumitru l-a amenințat din nou pe DOC, după bătaia de la Survivor 2023: „Îi dau direct un cap în gură'

Cum se înțeleg copiii Andreei Ibacka și fiica lui Cabral din prima căsnicie

Andreea, ai acasă un băiețel de 1 an și o fetiță de 4 ani. Cum vă descurcați tu și Cabral cu creșterea a doi copii mici, având în vedere că aveți fiecare și o carieră solicitantă? Cum vă împărțiți sarcinile? Vă mai ajută și altcineva să-i creșteți? Apelați și la bonă sau îi mai lăsați cu bunicii?

Orice plan e făcut pentru a putea fi dat peste cap. Familiile cu copii mici îmi vor da dreptate, programul există, dar e tot timpul imprevizibil. Namiko e grupa mijlocie la grădiniță. Și suntem perfect în grafic, trei zile la grădi cu o săptămână acasă. Noroc că intervin bunicii. Atât mama, cât și soacra ne sar în ajutor. Ba și cumnata, când prinde câte o zi liberă.

Apoi, mai este Maya, bona lui Tiago, care ne ajută atunci când lipsim de acasă. Chiar mă distram zilele trecute apropo de asta, atunci când Namiko mă întreba de ce nu merge și Maya la serviciu, dacă e om mare. I-am explicat că acesta e serviciul ei, că are grijă de Tiago, că îl schimbă, îi dă să mănânce, se joacă cu el… dar ea tot nedumerită era. M-ar fi crezut, fiindcă mămica nu minte niciodată, dar totuși cum să creadă că Maya e la serviciu dacă nu are și laptop? (zâmbește)

„Ino locuiește în Olanda'

După naștere, multe mame se confruntă cu depresia postanatală. Ai avut și tu probleme în acest sens sau ai fost un caz fericit?

Norocos caz, zic. Am fost prea ocupată cu șantierele. Când am născut prima oară, nu aveam nici termopanele puse acasă. M-a rugat soțul să nu mă externez prea repede, că era decembrie, bătea crivățul prin sufragerie. Poveste reală, cum ar fi. Nici nu știu ce să vă recomand, să renovați, să nu renovați în sarcină?! Fenomenul de nesting e arhicunoscut printre gravide și ține mintea ocupată și cu altceva în afară de biberoane ș.a.m.d.

Cabral mai are o fiică, pe Inoke, din fosta căsnicie. Ce relație există între ea și frații ei mai mici? Se vizitează, păstrează legătura?

Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc.

Mai aveți timp de momente în doi, după venirea pe lume a copiilor voștri? Vă mai faceți surprize, ca tinerii îndrgostiți?

Îmi pun toată nădejdea în rubrica de parenting din cadrul „Happy Café, pe care o și produc. E momentul să pun teoria în practică, zic.

Ce spune actrița despre un al treilea membru

Te-ai mai vedea mamă a treia oară? Vă mai doriți copii?

Suntem foarte fericiți în formula actuală și ne dorim să avem puterea și chibzuiala să îi facem fericiți și să îi educăm frumos pe copiii noștri. Îmi plac familiile numeroase și legăturile frumoase dintre frați, dar meseria de părinte e cea mai grea din lume.

Cu atât de multe reguli de parenting existente, cred că mulți ar vrea să afle cum îi educați voi pe cei mici. Obișnuiți să-i răsfățați, îi puneți și la punct atunci când e cazul?

Nu suntem părinți perfecți, dar încercăm să nu facem compromisuri prea mari. Desigur, mai sunt momente când cedăm pentru câteva minute de liniște. Mai o tabletă, un biscuite… să ne vedem cu sacii în căruță în anumite momente delicate. Dar, în mare, avem reguli și proceduri pentru orice. (zâmbește) Tocmai fiindcă am mai lăsat garda jos, acum avem de furcă cu meniul lui Namiko, de exemplu.

Ți-ar plăcea ca Namiko și Tiago să vă calce pe urme în televiziune și actorie? Ce înclinații ați observat la fiica voastră? Bănuiesc că băiețelul e prea mic ca să vă puteți pronunța încă…

E devreme pentru pronosticuri. Cert e că pe Namiko o încurajăm în orice direcție i se pare ei interesant. Înot, arte marțiale, cățărări, dans.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!, Instagram, Marius Bărăgan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton