Cum se înțeleg Ioana Blaj și soacra ei, producătoarea Ruxandra Ion, în spatele filmărilor pentru serialul Lia: „Nu am intrat în relație gândindu-mă la mama lui Ducu”

.

Anul trecut, Ioana Blaj s-a alăturat distribuției serialului „Lia – soția soțului meu', realizat de Ruxandra Ion. Fiind căsătorită cu fiul cunoscutei producătoare, actrița s-a lovit de mai multe reacții negative, după ce unii i-au pus succesul pe seama gradului de rudenie dintre ele. În replică, aceasta a susținut că a fost chemată la casting în ultimul moment, fiind considerată incompatibilă pentru personajul Alice, pe care îl joacă în producția difuzată pe Antena 1. Iată ce feedback a primit Ioana Blaj de la soacra ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ioana Blaj, 36 de ani, este o actriță cu o carieră vastă și joacă în serialul „Lia – soția soțului meu’, difuzat pe Antena 1. S-a căsătorit cu Ducu Ion în anul 2019, după o relație de 6 ani, și au împreună doi copii, pe Filip și Tudor. De-a lungul carierei, actrița recunoaște că s-a confruntat cu mai multe comentarii răutăcioase, fiind nora producătoarei Ruxandra Ion. Cu timpul, s-a resemnat cu ideea că nu poate mulțumi pe toată lumea, doar pentru că este „soția soțului ei’. Se pare că soacra ei s-a arătat mulțumită de modul în care interpretează personajul Alice în serialul de la Antena 1, caracterizând relația lor ca fiind bună și bazată pe respect reciproc.


Citește și: Ștefan Floroaica, despre scena din pat cu Ioana Blaj și Ana Bodea, în serialul Lia: „Am fost timorat, nu mi-a convenit că…'. Actorul formează un cuplu cu Sânziana Negru, în realitate

Citește și: Cum se împarte Ioana Blaj între familie și profesie: „În afara actoriei, aș putea să stau foarte bine acasă, să am grijă de copii' / EXCLUSIV


Citește și: „Să fie și Oana fericită, au fost femei cu 5 copii, s-au căsătorit, au făcut alții copii. Dragoste cu sila nu se poate'. Marius Elisei, după ce a fost criticat că nu petrece timp suficient cu Isabela, fiica pe care o are cu Oana Roman

Citește și: Fiica milionarului Adrian Kreiner, ucis în fața familiei, a rămas cu traume din noaptea crimei. Cum a reușit să scape cu viață / Filmul evenimentelor

Cum se înțeleg Ioana Blaj și soacra ei, producătoarea Ruxandra Ion, în spatele filmărilor pentru serialul Lia


Ioana Blaj a jucat, în serialul „Lia – soția soțului meu’, primul rol negativ din cariera ei. Talentata actriță a reușit să cucerească publicul prin interpretarea ei, dar și pe Ruxandra Ion, care s-a arătat mulțumită de felul în care decurg lucrurile pe platoul de filmare.

„Cred că îi place. Nu știu, Ruxandrei cred că îi plac audiențele, adică în momentul în care audiențele sunt sus și personajele prind, cred că e mai mult decât fericită.

Nu m-am gândit niciodată la rezultat, dar am știut ce am investit în rolul ăsta și plăcerea cu care l-am făcut și mă gândesc că o dată ce faci lucrurile cu plăcere și cu dedicare și cu inspirație, nu au cum să nu ajungă și la oamenii de acasă.


Nu am intrat în relație gândindu-mă la mama lui Ducu, nu. Am intrat în relație ca orice femeie îndrăgostită și atât. Este o relație foarte ok, ne înțelelegem foarte bine atât pe platou cât și acasă. Ne înțelegem foarte bine, ne respectăm reciproc, asta mi se pare că e cel mai important în orice tip de relație’, a spus actrița, potrivit unica.ro.


Ioana Blaj vrea să revină în teatru anul viitor

Ioana Blaj vrea să revină pe scena teatrului de anul viitor, după o perioadă în care a pus familia pe primul loc și le-a dedicat toată atenția fiilor ei, Filip și Tudor.

„Nu mă vedeți la teatru, pentru că nu am timp de teatru, din păcate. Poate la anul. Nu am făcut teatru de când m-am întors pe platouri, după ce am născut copiii, exact din cauza asta, pentru că mi-am dorit mai mult timp cu ei și a trebuit să renunț la ceva’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook