Cum se înțeleg Ramona Olaru și Cuza, la mai bine de doi ani de când s-au despărțit: „Ne mai permitem o glumă. Vorbim și...”. Au fost împreună la nunta lui Dani Oțil

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Olaru și Cuza au avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri, însă s-au despărțit definitiv în urmă cu mai bine de doi ani. Chiar și așa, întâlnirile dintre ei sunt inevitabile, având în vedere că ambii lucrează la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani'. Recent, asistenta TV a spus în ce relații este cu fostul ei iubit, având în vedere s-au afișat împreună la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu. Iată declarațiile Ramonei Olaru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cuza s-a încheiat în urmă cu doi ani, după mai multe împăcări și despărțiri. Cei doi susțin că au rămas în relații bune, mai ales că fac parte din același proiect televizat și se întâlnesc des pe platoruile de filmare. La sfârșitul lunii iulie, asistenta TV și fostul ei iubit s-au afișat împreună la nunta lui Dani Oțil, moment care a stârnit speculații privid o posibilă împăcare. Ramona Olaru a negat zvonurile și a explicat imaginile publicate cu fostul ei iubit, pe rețelele de socializare.

cuzz10cuzz10

Citește și: Cătălin Cazacu a sărutat-o în direct, la TV, pe Natalia Mateuț: „A fost o…' Natalia și Ramona Olaru, fosta iubita a prezentatorului TV, sunt prietene

Citește și: Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu se poate sex fără…'

Citește și: Florin Salam a recunoscut că a vrut să se sinucidă: 'Moartea e hotel de 10 stele, nu scapi așa ușor'

Citește și: Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii. Locuiește de 20 de ani în Spania

Cum se înțeleg Ramona Olaru și Cuza, la mai bine de doi ani de când s-au despărțit

La mai bine de doi ani de la despărțire, Ramona Olaru susține că are o relație strict profesională cu fostul ei iubit, Cuza. Se pare că cei doi au parte de întâlniri și dincolo de platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', având în vedere că e este solicitată prezența la diferite evenimente. Asistenta TV susține că nu are vreun disconfort în a lucra cu fostul ei partener, căci ambii dau dovadă de profesionalism pe parcursul filmărilor.

„Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație decât cea profesională, dar dacă lucrurile s-au dus în timp și au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea și s-au dus, au rămas în urmă, acum rămâi cu un om cu care trebuie să lucrezi și să dai tot ce e mai bun.

Eu tot timpul am mers pe chestia asta: atâta timp cât ești la muncă, ești profesionist sută la sută, nu contează ce se întâmplă când ai ieșit pe ușă.

Dar da, acum avem o relație ok, vorbim și dacă ne vedem și în afară și la evenimente, că totuși suntem aceiași oameni', a mărturisit Ramona Olaru, pentru playetch.ro. 

Cum explică Ramona Olaru imaginile de la nunta lui Dani Oțil

În urmă cu câteva săptămâni, Ramona Olaru s-a afișat cu fostul ei iubit la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu. Asistenta TV l-a postat pe Cuza pe contul ei de Instagram, ba chiar a ținut să-i complimenteze apariția. Acum, vedeta spune că gestul ei a fost în spirit de glumă și nu se poate pune problema unei posibile împăcări.

„Și ne mai permitem o glumă, o caterincă și atunci eu făcusem un oarecare trend de la nunți și arătam pe toți bărbații, colegii mei, cum s-au îmbrăcat la nunțile respective. Și atunci ar fi fost aiurea să nu-l postez și pe colegul Cuza cu care acum lucrez din ce în ce mai bine', a mai spus Ramona Olaru, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton